OnePlus 5/5T και 6/6T: Τον Νοέμβριο διαθέσιμη η πρώτη stable του OxygenOS 10

OxygenOS 10, OnePlus 5/5T και 6/6T: Τον Νοέμβριο διαθέσιμη η πρώτη stable του OxygenOS 10

Εχθές, η OnePlus παρουσίασε επίσημα το OnePlus 7T Pro και την εντυπωσιακή McLaren Edition. Μαζί με τα νέα smartphones η εταιρεία αποκάλυψε και το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης των υπόλοιπων έξυπνων τηλεφώνων της στο OxygenOS 10, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 10.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές χρειάζονται μήνες για να ολοκληρώσουν την ανάπτυξη των νεότερων εκδόσεων του Android και την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των συσκευών τους.

Ωστόσο, ο Co-founder της OnePlus, Carl Pei, ανέφερε ότι τα OnePlus 7/7 Pro είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στη beta του Android 10 και πως η εταιρεία χρειάστηκε μόλις 17 ημέρες για να φέρει τη νέα έκδοση λογισμικού στα smartphone της.

OxygenOS 10, OnePlus 5/5T και 6/6T: Τον Νοέμβριο διαθέσιμη η πρώτη stable του OxygenOS 10

Όλα τα φετινά μοντέλα της εταιρείας τρέχουν ήδη Android 10 και ο Pei δήλωσε ότι τα OnePlus 5/5T και 6/6T θα αναβαθμιστούν στο OxygenOS 10. Το ακριβές χρονοδιάγραμμα της εταιρείας αναφέρει ότι τα OnePlus 6 και 6T θα μπουν σε έκδοση beta τον Οκτώβριο του 2019 και η stable θα γίνει διαθέσιμη φέτος τον Νοέμβριο.

Από την άλλη, τα OnePlus 5 και 5T θα πάρουν το Android 10 το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Η εταιρεία δεν ανέφερε αν θα τρέξει κάποια beta έκδοση του OxygenOS 10 στη σειρά 5, ούτε το πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη η τελική έκδοση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το OnePlus 5 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 με Android Nougat 7, οπότε αυτή θα είναι η τρίτη βασική έκδοση λογισμικού που λαμβάνει.

Ενδιαφέρον είναι ότι η OnePlus είναι μία από τις εταιρείες που αναβαθμίζει πάντα σχετικά γρήγορα τις συσκευές της. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, διότι η εταιρεία πέρασε σταδιακά από την κυκλοφορία ενός και δύο smartphones ανά έτος, στην διάθεση τεσσάρων έξυπνων τηλεφώνων, σε διάστημα μηνών.

Ο χρόνος θα δείξει αν η OnePlus θα μπορέσει να συνεχίσει να ενημερώνει και να αναβαθμίζει τα smartphones της με τους ίδιους ρυθμούς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.