OnePlus 5: Το Android Oreo θα φέρει Face Unlock

OnePlus 5, OnePlus 5: Το Android Oreo θα φέρει Face Unlock

Με την παρουσίαση του OnePlus 5T, το οποίο είναι η βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας OnePlus 5, η εταιρεία εκτός από την αλλαγή με το bezel-less design, έφερε κι άλλα χαρακτηριστικά όπως το Face Recognition, για να ξεκλειδώνεις το κινητό.

OnePlus 5, OnePlus 5: Το Android Oreo θα φέρει Face Unlock

Τελικά, το Face Unlock θα έρθει και στους κατόχους του OnePlus 5 με το Android Oreo update. Η αναγνώριση προσώπου είναι διαθέσιμη στο Android 8.0 Oreo Beta 2 Update.

Επιπλέον, το Android Oreo θα φέρει νέο UI για Settings και Notification Panel, AutoFill, Picture in Picture (PIP), Notification Timeout κλπ.

Η OnlePlus ανακοίνωσε πρόσφατα το Android Oreo για OnePlus 3 και OnePlus 3T, λογικά το OnePlus 5 είναι το επόμενο που θα πάρει την αναβάθμιση, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε.

OnePlus 5, OnePlus 5: Το Android Oreo θα φέρει Face Unlock

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonn

εχει την ιδια τεχνολογια με το μηλο?

nikos2017

Ξεκλειδώνει ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ το μήλο.

Αλλά δεν έχει emoji… σημαντικότατο.

wave

According to OnePlus, Face Unlock uses more than 100 unique identifiers to unlock the OnePlus 5T, and it reads them using the phone’s standard front-facing camera. The solution is absolutely nothing like Face ID on the iPhone X, which beams 30,000 infrared dots onto a user’s face, maps them using an infrared camera, and continuously updates its data each time Face ID is used.
OnePlus knows that it’s sacrificing security for speed.

Φάνης

nikos2017 Πριν μιλησεις, ενημερωσου πριν πεταξεις την καρεκλα σου ! Τι σχεση εχει το συστημα της Apple που δουλευει με υπερηθρες με ενα απλο unlock με καμερα που μεχρι κ στο σκοταδι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ

keysmith

Το δακτυλικό είναι πιο πρακτικό και πιο ασφαλές.

Τώρα θα το ανοίγει και ο δίδυμος αδελφός το κινητό ενώ της κοπέλας του δεν θα ξεκλειδώνει το πρωί που θα είναι άβαφη και αγνώριστη (lol ξέρω ότι είναι με το ανάγλυφο, πλάκα κάνουμε).

Rizo

Τα έλεγα και σε άλλο ποστ πιο παλιά αλλά “τον χαβά του” ο νίκος…

Νίκος

Τόσο καλό το σύστημα της Apple που μια μάσκα το έκανε γιογιό

Gvirginia

Όπως και ένας φακός επαφής έκανε γιογιό τον σαρωτή ίριδας, όπως μία απλή φωτογραφία έκανε γιογιό το face recognition – unlock, όπως ένα απλό ψεύτικο δάκτυλο έκανε γιογιό τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως απλά bugs – τρύπες κάνουν γιογιό το PIN…

Ioannis

Καμια σχεση με την apple η μερα με τη νυχτα οποιος το ψαξει λιγο θα καταλαβει τι εννοω… διαμαρτυρονταν καποιοι για το face unlock της apple οτι υπο προυποθεσεις μπορεις να το ξεγελασεις στο oneplus απλα κανεις πανηγυρι με τοσα λιγα σημεια που μπορει να σκαναρει αν σκαναρει κ ολας γιατι πιστευω αμα πεσει η νυχτα δεν θα δουλευει καν!

βιλλ

Κάτοχος Oneplus 3 , σήμερα που ηρθε η oxygen 5 με το Oreo και την πέρασα κανονικά και έχει πλέον και αυτό το feature του face unlock και είναι dam fast

Giom

Κώστα καλημέρα. Επειδή έχω βάλει στόχο το 5t,θα ήθελα ένα συγκριτικό της κάμερας του, απέναντι στις κορυφαίες επιλογές, mate 10, Note8 και pixel 2.Ειναι η μόνη αμφιβολία που έχω.

KostasB

Και υποτίθεται ότι δεν θα έπαιρναν προηγούμενα μοντέλα γιατί η εμπειρία χρήσης τους είναι καλυμμένη με το δακτυλικό αποτύπωμα μπροστά. Τουλάχιστον έτσι απάντησαν στο ΑΜΑ πριν λίγες μέρες.

Νικ τ

Φίλε Giom, αν τα συγκριτικά βιντεακια στο YouTube λένε την αλήθεια, τότε η κάμερα είναι απίστευτα καλή. Σχεδον τις πιο πολλές φορές είναι εφάμιλλη η καλύτερη. Ελπίζω να ακούσουμε και τη γνώμη του Κ. Β. Παντως σε ότι αφορά το dxomark, εγώ δεν εμπιστεύομαι τίποτα όσο τα μάτια μας. Κι στο dxomark αν δεις, γίνεται ένα περίεργο ανακάτεμα με βαθμολογίες, συντελεστές που αλλάζουν συνεχεια, χαρακτηριστικά ανούσια, και ανάλογα με το μαρούλι, βγάζει πρωτιές

Παν παν

Το face unlock είναι τόσο άβολο και αχρείαστο σε αυτή τη φάση που ποιος νοιάζεται; Γι αυτό το λόγο εξαλλου, η Samsung που το είχε με τον τρόπο της στο s4 νομίζω η στο note3, δεν ασχολήθηκε μαζί του. Εξάλλου είναι τόσο αργό που πιο πολύ σε δυσκολεύει πάρα σε διευκολύνει. Από κει και πέρα το σημαντικό είναι το εξής. Είναι τόσο ποιοτικό και τόσο φτηνό τηλέφωνο όσο κανένα άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.