Πέμπτη
01/02/2018

OnePlus 5: Επίσημα διαθέσιμο το Android 8 Oreo

OnePlus-5-grey-6GB-64GB

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση κυκλοφορίας του Android Oreo για το OnePlus 5T, η εταιρεία γνωστοποίησε πως η αναβάθμιση είναι πλέον διαθέσιμη και για το OnePlus 5, που θα λάβει με την σειρά του την νεότερη OxygenOS 5.0.2 έκδοση.

Αναλυτικά, οι αλλαγές που θα έρθουν στο smartphone μέσω της 5.0.2 έχουν ως εξής: Πλήρη εγκατάσταση του Android 8 Oreo (μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει εκείνο), προσθήκη δυνατότητας ξεκλειδώματος της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου (υπήρχε μόνο στο OnePlus 5T), προσθήκη νέου CPU patch ασφαλείας με κωδικό CVE-2017-13218 και γενικές βελτιώσεις επίδοσης / επιδιορθώσεις bugs. Αναφορικά με τις built-in εφαρμογές, εκείνες που θα αναβαθμιστούν (παρόμοια με το 5T) είναι τα Launcher (έκδοση 2.2), Gallery (έκδοση 2.0), Weather (έκδοση 1.9) και File Manager (έκδοση 1.7.6). Τέλος, βελτιώνεται και ο Ηλεκτρονικός Σταθεροποιητής Εικόνας (EIS) κατά την διάρκεια λήψεων βίντεο.

Όπως είναι αναμενόμενο, η αναβάθμιση θα γίνει σε στάδια. Αρχικά το update θα διατεθεί σε λιγότερες συσκευές, ενώ με την πάροδο των ημερών θα φτάσει σε όλα τα OnePlus 5 μοντέλα της υφηλίου. Η εταιρεία φαίνεται πως τήρησε την υπόσχεση της και διέθεσε έγκαιρα το Android Oreo στους τελευταίους δύο εκπροσώπους της. Όσοι χρησιμοποιείτε το OP 5, πολύ σύντομα θα δείτε μια ειδοποίηση που θα σας παροτρύνει να εγκαταστήσετε το OxygenOS 5.0.2. Αναμονή λίγες ημέρες μέχρι την αναβάθμιση…

Πηγή

Μάθε για: , , , , ,

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Christz λέει:

    Άντε επιτέλους να πάρουνε και εμείς την αναβάθμιση! Αν και δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι το ξεκλειδώμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου ..

  2. Ο/Η Lsantas λέει:

    Δεν ειναι ανοιγει και με μια απλη φωτογραφια…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.