OnePlus 5: Δείτε ζωντανά την επίσημη ανακοίνωση

onelus live stream, OnePlus 5: Δείτε ζωντανά την επίσημη ανακοίνωση

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την OnePlus, η οποία θα ανακοινώσει σε λίγες ώρες από τώρα το flagship killer του 2017. Μιλάμε φυσικά για το OnePlus 5, τον διάδοχο του OnePlus 3/3Τ. Αν και το έχουμε πει πολλές φορές, στην περίπτωση που αναρωτιέστε, να πούμε ότι ο αριθμός 4 στην ονομασία δεν χρησιμοποιήθηκε επειδή θεωρείται γρουσούζικος στην Κίνα.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδος και η OnePlus έχει φροντίσει να κάνει live μετάδοση για τους fans της και μπορείτε να το δείτε εδώ (ενώ ενσωματώνουμε και το σχετικό video παρακάτω).

Για το OnePlus 5 γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα και έχουν διαρρεύσει οι σχετικές εικόνες. Θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη, μπαταρία 3300mAh και Dash Charge. Διαθέτει κύρια κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.7 και μια δεύτερη κάμερα 20 Megapixel f/2.6 “telephoto” με αισθητήρες της Sony και portrait mode à la iPhone 7 Plus. Η τιμή του φημολογείται από 500+ δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat

Απο ποτε λαιβ για Low budget συσκευη?

Νομιζω οι κινεζοι με τοσες διαρροές και βλακιες καταφεραν να μπουν στο επικεντρο για τα μια απο τα ιδια που θα παρουσιαστουν

Gio

Low badget στο ματι
Ριχνει σε κατι ναυαρχιδες στα κεφαλια
Δωστε 1000αρικα εσεις.
Απο χθες διαμαρτυρεστε αν κανει 500+ ευρω,αλλα αν απο πισω ειχε σηματακι samsung lg η apple θα τρεχατε με τις ουρες θα το λεγατε και φτηνο

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

@Gio δεν διαφωνούμε σε αυτό αλλά το Oneplus βγήκε σαν Flagship Killer και όχι σαν Ναυαρχίδα.
Προσέφεραν το καλύτερο κινητό με τα καλύτερα specs που κυκλοφορούσαν με ένα φανταστικό λειτουργικό(Cynogen και έπειτα Oxygen) στην καλύτερη τιμή.Ηταν Value for Money κινητό.
Τώρα που θα κάνει 500-600 Ε ευχαριστώ δεν θα πάρω…Πάμε για άλλα.

f3d0n

@Gio για ποια χιλιάρικα λες ακριβώς; Εκτός του iphone, αυτή την στιγμή το S8 στο skroutz κάνει 570 ευρώ… Για ποιο λόγο να δώσω εγώ 500+ για το 1+5 το οποίο είναι 1) κινέζικο, 2) “άγνωστο”, 3) δεν έχει αντιπροσωπία service στην Ελλάδα, 4) φτηνή αντιγραφή του iphone 7 (ελπίζω να κάνω λάθος σε αυτό); Νομίζω όσοι ποια θέλουν “flagship killers” πρέπει να κοιτάνε Xiaomi και ίσως Huawei…

Multiculti

Το samsung δν ειναι ειναι κινεζικο? Το iphone δν ειναι κινεζικο? Ολοι εχουμε θεμα με τα κινεζικα αλλα ολα ειναι κινεζικα ολα μα ολα εκει φτιαχνονται απο τα ιδια κινεζικα χερια!!! Σιγουρα η oneplus δν εχει αντιπροσωπια αλλα εχουν πολυ καλο aftersales το στελνεις με δεματακι και γινεται η δουλεια σ. Δν νομιζω να κανεις πολυ χρονο παραπανω απο να το στειλεις εδω ελλαδα σε καποιο servise. Τωρα οσο αφορα το αγνωστο ολα ειναι σχετικα!!!

Don mitso mou

Το να λες πως κάτι είναι κινεζικό επειδή φτιάχνεται στην Κίνα δείχνει απλά άγνοια. Να υποθέσω και η Mercedes είναι αιγυπτιακή μιας και φτιάχνονται και εκεί αυτοκίνητα.

Σταύρος Χρι

Άστο OP σε υποστηριζα αλλα με τετοια τιμη μπαααα… Αν ειναι να αδιασω το πορτοφόλι μου σονι και ντε θα παρω κατι πιο επώνυμο….

petros

Καλο το iphone με android!!

imjp

Για εμενα το μεγαλο μειον της υποθεσης ειναι οτι σταματανε την παραγωγη του 3Τ..Γιατι ρε OnePlus???Γιατι οχι και 3Τ και 5?Ειδικα η midnight black εκδοση του 3Τ τα σπαει και στα 439 ευρω ηταν αχτυπητο..Τωρα γιατι πρεπει να πληρωσω 500+ για κατι το οποιο δεν με ενθουσιαζει σαν desing???Και φυσικα τα παραπανω extras απο το 3Τ ειναι καλοδεχουμενα αλλα αχρειαστα για μενα λροσωπικα…Οποτε παραπανω χρηματα για κατι που δεν χρειαζομαι δεν..Αν δεν βρω καπου το 3Τ το Black τοτε και δεν θα ασχοληθω με OnePlus ξανα μεχρι να βγει το επομενο μοντελο και φυσικα μεχρι τοτε θα κοιταξω αλλου…

f3d0n

@Multiculti Κάνεις λάθος το Samsung δεν είναι κινέζικο! Είναι made in Korea, assembled in China! Αυτό κάνει τη έχει διαφορά! 😉

f3d0n

@Multiculti Sorry, made in “Japan” ήθελα να πω, όχι “Korea”

Kostas

…αφού παρακολούθησα ολόκληρη την παρουσίαση κ σαν κάτοχος του op3…
Με χάλασαν

Η μικρή μπαταρία… Αναφερθηκαν με μεγάλη βαρύτητα στο αλλαγμένο energy efficiency της συσκευής ομως… Οπότε το βλέπουμε στην πράξη

Η εμμονή στην 1080p οθόνη (2k περίμενα τουλάχιστον)

Επισης.. Χωρίς ΟΙS??? ( δεν γνωρίζω κατά πόσο καλύτερα θα δουλέψει ο αλγόριθμος που ετοίμασαν με το EIS )

Moυ άρεσαν

Τα χορταστικα 8/128 επειδή είμαι σπεκολαγνος
Το τρομερό ήδη απο το op3 και βελτιωμένο dash charge
Επιτέλους το midnight black χωρίς limited edition κ λοιπά….
Και το ευπρόσδεκτο φυσικά dual camera setup… Φτάνει να δούμε βέβαια πως λειτουργεί την νύχτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.