OnePlus 5: με τιμή 450 δολάρια και στο Geekbuying

OnePlus 5, OnePlus 5: με τιμή 450 δολάρια και στο Geekbuying

Μετά το OppoMart, το OnePlus 5 έκανε την εμφάνισή του και στο Geekbuing, επιβεβαιώνοντας τις φήμες τόσο για την τιμή του, όσο και για τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με την εγγραφή του Geekbuing, το OnePlus 5, θα έρχεται με οθόνη QHD 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, Adreno 540 GPU, RAM στα 8GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, εμπρόσθια κάμερα στα 16 megapixel, οπίσθια κάμερα στα 23 megapixel. Η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 4.000 mAh, ενώ θα τρέχει το Android 7,1 Nougat.

Η τιμή του είναι στα 449,99 δολάρια (ήτοι 414,76 ευρώ, σύμφωνα με το site). Την ίδια τιμή είχε δώσει και το Oppomart πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Και αυτή η φωτογραφία το δείχνει με διπλή κάμερα και στα χαρακτηριστικά αναφέρεται “dual back camera 23 MP”. Ωστόσο, στο GSM Arena αναφέρεται ως  διπλή κάμερα στα 12 MP. Είναι πιθανό επίσης το Geekbuing απλά να χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά βασιζόμενο στις διαρροές από το διαδίκτυο.

Λίγο διάστημα απέμεινε ώστε να μάθουμε κι επίσημα τα χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Θα το φέρουν τα skroutzομαγαζα;Επισημα θα έρθει στην χώρα μας;Δειχνει τούμπανο!!

tester

@ Φώτη δεν χρειάζεται να το φέρουν στα μαγαζία αρκεί να το αγοράζεις απ’ευθείας απο την OnePlus όπως το 3 & 3Τ. Τα χαρακτηριστικά του, ειδικά αν έχουν φτιάξει λίγο τις βραδυνές λήψεις στην κάμερα, είναι top of the top. Σκέτο android, με dash charge και 4000mAh , 835 επεξεργαστή και 8 Gb δεν θα έχει αντίπαλο στα android.

Demis

@Φωτης δεν υπάρχει λόγος για να έρθει έχει πανευρωπαϊκό κατάστημα αγοράζεις με κάρτα και έρχεται σε λίγες μέρες και τελος

nikos2017

Νέο ΤΟΥΜΠΑΝΟ κινητό από την OnePlus !!!!

Αναρωτιέμαι αν θα κρατηθώ και δεν θα το τσιμπήσω, ενώ έχω ήδη στα χέρια το άλλο αστραπο-τούμπανο 3T (128gb black limited edition) που ήδη κυκλοφορεί και πραγματικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο.

nikosar

Νομίζω ότι θα γίνει best seller το συγκεκριμένο πολύ σωστή κίνηση από one, παρότι κάτοχος συσκευής apple … απλά δεν ξέρω τι μπορεί παραπάνω να προσφέρει κάποια άλλη εταιρεία !!!

George

Shut up and take my money 😵 καταστάσεις δε θα πω πολλά δε χρειάζεται.
Σε παρακαλω βγάλε κ ένα 5 ιντσών σε παρακαλωωωωωω 😭😭😭😭😭 .

manos

Από software updates πώς τα πάει αυτή η εταιρία;;

Φωτης

Demis@ κ tester@ το ξερω αλλα θελω να το παρω με την μια κ γρήγορα απο εδω..Δεν ψωνίζω με καρτα κ online..Δεν το κάνω ποτε..Γι ´αυτο το ειπα..

George

Φώτη συγνώμη που επεμβαίνω αλλά γνώμη μου πάντα γρήγορα δε θα επερνα τίποτα,κανένα τηλέφωνο κανενός κατασκευαστή.να περάσει κανένα 3μηνο να φανούν παιδικές ασθένειες.τοσα έχουμε δεί.

George

😂😂😂😂😂😂😂😂 τι ήταν αυτό;

Παπαροκας tiamat

Nikos. Ελεος! Εχεις κινητο που ανετοτατα το κρατας 4 χρονια…

Gianniklis .νομιζω καλα μιλησες για φωτη

Ανυπομονούμε παντως

jimaras

παιδια ποσο εχει πλεον το one plus 3 και το 3τ??

Fanis

Αν είχε μεγαλύτερη οθόνη θα ήταν το επόμενο μου κινητό… Μπας κ βάλει κ plus στις 6 ίντσες… Μπα… Τι λέτε;

Παναγιώτης

@manos από θέματα upadate τα πάει πολύ καλά. Έχουμε τη nougat εδώ και πολύ καιρό στο κινητό μας. Αντε με το καλό να βγει να το παρουμε. Από τα καλύτερα κινητά αυτή την στιγμή στην αγορά

Γιάννος

Τέλειο παιδιά, τέλειο!!!!

Demis

@Φωτης δυστυχώς αν έρθει στα μαγαζιά και στην χώρα μας κλπ θα πρέπει να πλυρωσει
Διαφήμιση
Κέρδος καταστημάτων
Αντιπροσωπεία τοπική
Πρόσθετο τοπικό φόρος

Αυτό αυτόματα σημαίνει τα 450 ευρώ να γίνουν 700
Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε άλλαζει το θέμα

Φωτης

Tiamat @ παλι δεν καταλάβατε τι ήθελα να πω,.Με την μια που ειπα δεν το ειπα για να το παρω κ καλα με το που βγει..Το ειπα οτι οταν θελω κατι να αγοράσω θα παω κατάστημα κ θα τσιμπησω..Δεν θα το παρω με καρτα να περιμένω κ να μπω σε αυτήν την διαδικασία γιατι δεν ξερω κιόλας κ δεν το εχω κανει ποτε..Αυτο..Παπαροκα@ πιο θα πάρεις τελικα;

Φωτης

Demis@ αυτο δεν το υπολόγισα..

tester

@manos εγω έχω το 3Τ και κάθε μήνα έχω software update. Αυτη την στιγμή έχω Nougat 7.1.1 και έχει βγει και σαν beta (αλλά δεν κατεβάζω beta, περιμένω την τελική έκδοση κάθε αναβάθμισης) και νέο update.

tester

νέα beta, διόρθωση

George

@Φωτης Aν δεν ξερεις να χρησιμοποιεις καρτα και γενικα τις online αγορες γιαιτ χρειαζεσαι ενα τοσο δυνατο κινητο;

KostasB

Ελπίζω μόνο η 5,5″ QHD να είναι amoled γιατί πουθενά πλέον δεν το αναφέρει. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα ξαναγυρίσει στις lcd.
Στα 450€ πιστεύω θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις. Ελπίζω να έχουν περισσότερα αποθέματα στις αρχές γιατί θα γίνει πανικός όπως και όλες τις προηγούμενες χρονιές και θα υπάρχει μεγάλος χρόνος αναμονής.
Και φυσικά, όπως προειπώθηκε, να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να λυθούν τα οποία προβλήματα και μετά η αγορά. Αν και το παρελθόν έχει δείξει ότι η εταιρεία βγάζει πολύ ποιοτικά τηλέφωνα.
Μόνο ένα πράγμα, να μην βγει πάλι καμιά T έκδοση κατά το φθινόπωρο και μας τρελάνουν. Αλλά δεν νομίζω να γίνει το ίδιο φέτος γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει και νεότερος επεξεργαστής από την Qualcomm για να δικαιολογήσουν αλλαγή. Ειδικά αν βάλουν και μεγάλη μπαταρία εξ’ αρχής.

Ντ. Ζ

Δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει με μεγαλύτερη οθόνη να το τσιμπήσουμε επιτόπου;; Οι 5.5 ειναι πια λίγεςγιαυτο το επιπεδο.

jimaras

george νομιζω ειναι λιγο χαζομαρα αυτο που λες,οτι το κινητο αυτο ειναι μονο για ονλινε αγορες?η tap to pay? μπορει να τον βολευει το μεγεθοσ,η να του αρεσει το pure android σε μια νεα τετοια συσκευη, η να του αρεσει η καμερα,η τα νεα features του κινητου ασε που αφου δεν ξερει μπορει να μαθει δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο πιστευω..Ντ.Ζ το κινητο νομιζω ειναι μεγαλουτσικο…οχι?δεν το εχω δει απο κοντα απλα γενικα εχω δει dimensions του και αλλων και μου φαινεται κανονικο προσ μεγαλο οποιοσ εχει αν μπορει να πει η να επιβεβαιωσει!!

Panos

έχω το oneplus 3t. είναι μεγάλο το μόνο αρνητικό που βρίσκω αλλιώς το κινητό πυροβολάει..:)
αν το έβγαζε σε 5 ίντσες θα ήταν super

Nick

Καλά εκεί στην oneplus οι τύποι είναι πολύ έξυπνοι..
χρήμα θα βγάλουν κ φέτος αυτό είναι δεδομένο

Παπαροκας tiamat

Φωτης σκεφτομαι s7 dual Vs oplus5

Απο τωρα ειναι φανερο οτι το one plus θα υπερεχει σε ταχυτητα, στορατζ, λειτουργικο, ραμ, google assistant (το s7 δεν υπακούει σε ok google), εγγυηση ενω το s7 θα υπερεχει σε οθονη και καμερα.

Ειμαι συνολικά υπερ του oneplus αλλα πολλα θα κριθούν αν ειναι αδιάβροχο ,κατι πολυ σημαντικό για μενα

Panos

Παπαροκάς το oneplus 3t είναι αδιάβροχο πάντως μπορείς να το δεις και στο youtube

morris

edit τον τιτλο, geekbuYing.

Τι παθατε σημερα 😛

Pakos

Ρε παιδια μην σας νοιαζει για ελλαδα… μπειτε στο επισημο σάιτ και αντιπροσωπευει την ελλαδα. Στο λάιβ τσατ τα παιδια ειναι αστερια και απο το σάιτ το 3Τ εχει 430 ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Τα εχει φροντισει ολα η εταιρια. Μακραν το καλυτερο Αντροιντ. Μερικοι χαρακτηριζουν το OXYGEN OS καλυτερο και απο το στοκ αντροιντ

Σταύρος Χρι

Αν είναι όπως την εικόνα η μπροστινή πλευρά χωρίς κυρτή οθόνη, αλλα με τόσο μικρα περιθώρια αριστερά δεξιά, τέτοια χαρακτηρίστηκα και τετοια τιμη εχει μια καλή οθόνη και το πάχος του παραμείνει στα 7,3mm τοτε μπορει να ειναι ο λόγος που θα επιστρέψω σε Android! Περιμένουμε και θα δουμε !!

JohnWave

Aν έπαιζε στις 5”- 5.2” και αν ήταν ισάξιο των S7/S8 στην κάμερα θα το έπαιρνα. Γι’ αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν αυτά τα δύο πράγματα, είναι χωρίς αντίπαλο η πιο value for money επιλογή.

KostasB

Όσον αφορά το κομμάτι της κάμερας πιστεύω πάλι θα είναι πολύ δυνατό αν το πάρουμε συγκριτικά με το 3Τ. Δεν διαφωνώ ότι η Samsung τελευταία έχει πάει τις βραδινές λήψεις ένα βήμα παραπέρα αλλά σε blind test ήδη το 3Τ επιλέχθηκε από τον κόσμο ως το καλύτερο ακόμα και από κινητά του 2017. Σίγουρα έλειπαν και άλλες μεγάλες μάρκες αλλά ακόμα και έτσι είναι από τα κορυφαία στον τομέα.
https://youtu.be/DtmGMcMeEJE

bill

@Panos
καλυτερα να μν πιστευεις οτι βλακεια δεις στο ιντερνετ
πρωτον σχεδον κανενα γνωστο κινητο δεν ειναι αδιαβροχο
κανενα
αλλα επειδη δν ξερετε την διαφορα ας πουμε οτι αντοχη στο νερο και αδιαβροχο ειναι το ιδιο
το 1+3 δν ειναι αδιαβροχο ουτε το κανονικο ουτε το τ
ειναι ωρα να σταματησετε να μεταφερετε την καθε βλακεια που ανεβαζει ο καθενας στο Utube

9gag

χτες μου εσπασε ο γιος μου το OPX.

αν και απο το πρωι εχω φαει τον κοσμο για να βρω ανταλλακτικο οθονης σε νορμαλ τιμη οπως και αξιοπιστο service…αλλα τιποτα.

οπως και να χει…μαλλον λεω να περιμενω για το OP5.

Lam87

@JohnWave Το OP5 θα είναι πιο δυνατό από το s7/s8 (και από το s8+) σε ιπποδύναμη (αναμένουμε και για την κάμερα φυσικά)!

Όσο για το μέγεθος εμένα προσωπικά μου αρέσει λίγο πιο μεγάλο (δηλαδή 5.5″ με 6″ το πολύ!).

Πάντως συμφωνώ πως είναι μια VFM πρόταση!

Panos

Bill έχει 10 βιντεάκια που το ρίχνουν σε νερό και δεν παθαίνει τπτ σε κανένα βιντεάκι
το xiaomi mi6 που είναι και splash resist όπως λέει και η εταιρία το βάζει ο άλλος μέσα σε ποτήρι με νερό και έβγαλε μπουρμπουλίθρες μπορείς να το δεις στο youtube

Akis

Αυτή η εταιρία, δεν θα βγάλει ένα τάμπλετ;;;
Αμάν πια !!

bill

@panos
δεν με ενδιαφερει τι δειχνει το utube
με ενδιαφερει τι ειναι στην πραγματικοτητα
εισαι τοσο ανικανος να σκεφτεις οτι ειναι αδιαβροχο και οτι δν υπαρχει καμια αναφορα επισημη απτην εταιρια για αυτο το πραγμα?
κ μν μ κανεις σε παρακαλω υποδειξη για ενα κινητο που εχω στα χερια μου και δν το βλεπω απτο utube
ποσο εισαι 5?

Panos

bill 2 είμαι..
το κινητό το έχουμε πολύ εδώ μέσα όχι μόνο εσύ. πιστοποίηση ip το ξέρουμε ότι δεν έχει.. εγώ είπα ότι είναι αδιάβροχο από εκεί και πέρα ο καθένας αν ψάξει μπορεί να βρει πληροφορίες
και εδώ τελειώνω την συζήτηση μαζί σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus 5

OnePlus 5: Νέο update φέρνει επιτέλους EIS στην κάμερα

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το OnePlus 5 παίρνει EIS στην κάμερα, χάρη στο νέο update που κυκλοφόρησε η εταιρεία.

Smartphones featured OnePlus OnePlus 2

Έχετε OnePlus συσκευή; Έτσι θα ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας σας!

Μέσω της εφαρμογής OnePlus Diagnostic οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση και τη θερμοκρασία της μπαταρίας τους, σε ένα εύχρηστο UI.

Smartphones OnePlus OnePlus 5 OnePlus 5T

OnePlus 5 και 5T: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε OxygenOS 10

Τα OnePlus 5 και 5T κυκλοφορήσαν το 2017. Τρία χρόνια μετά, η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει τα δύο smartphones και τώρα διαθέτει για αυτά το Android 10.

Smartphones OnePlus OnePlus 5 OnePlus 5T

OnePlus 5 και 5T: Ξεκίνησε η πρώτη Open Beta του Android 10

Τηρώντας τη δέσμευση της, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε την πρώτη Open Beta έκδοση του OxygenOS 10 για τα OnePlus 5 και 5T.