OnePlus 5: Σε μαύρο χρώμα και design a la iPhone 7 Plus

oneplus 5 iphone 7 plus, OnePlus 5: Σε μαύρο χρώμα και design a la iPhone 7 Plus

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5 είναι πιο κοντά από ποτέ μιας και πλέον επιβεβαιώθηκε ότι τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 20 Ιουνίου. Από την επερχόμενη ναυαρχίδα της OnePlus έχουμε δει να διαρρέουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και κάποια renders.

Σήμερα έρχεται από την Κίνα ένα render σε μαύρο χρώμα και διπλή κάμερα. Η κάμερα έχει οριζόντια διάταξη και είναι τοποθετημένη στην επάνω αριστερή πλευρά. Το OnePlus 5 θυμίζει αρκετά το design του iPhone 7 Plus (Matte Black), ακόμη και η θέση για το LED flash και το noise-canceling μικρόφωνο.

Λίγο μετά τη διαρροή της παραπάνω εικόνας, το AndroidPolice δημοσίευσε ένα press render που αναφέρει ότι ανήκει στο πραγματικό OnePlus 5 και βλέπουμε το ίδιο ακριβώς design.

oneplus 5 iphone 7 plus, OnePlus 5: Σε μαύρο χρώμα και design a la iPhone 7 Plus

Αν το OnePlus 5 θυμίζει πράγματι τόσο πολύ το iPhone 7 Plus, μάλλον η Apple δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και μετά τις δικαστικές διαμάχες με τη Samsung, ίσως πάρει σειρά η OnePlus.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Crzdds

Ο CEO της εταιρίας είχε πει ότι θα είναι μικρότερο σε μέγεθος απο το 3t. Εδω το πάνω bezel φαίνεται πολυ μεγάλο. Αν ο γενικος σχεδιασμος εινα αυτός είναι όμορφο και ας θυμίζει apple. Αν ισχύουν και όσα ακούγονται για κάμερα και μπαταρία, το s7 edge μου μετράει αντιστροφα.

Chris_BMW

Μα γιατι ;… Μα γιατι να χαλάει την όλη εικόνα αυτός ο άσος με το + εκει που κανονικά θα έπρεπε να ήταν το μήλο ;

Προτείνω λοιπόν σε αντιγραφές σαν κ αυτήν να βάζουν πίσω το μήλο χωρίς να ειναι δαγκωμένο .. Για να μην κατηγορηθούν και για πιστή αντιγραφή !!!

Spyros

ανυπομονώ πώς και πώς να ανακοινωθεί …
Τι και αν ειναι σαν το iphone; το θεμα ειναι το hardware!!!

KostasB

Δε λέω.. καλή εμφάνιση. Θα χαρώ ιδιαιτέρως αν κρατήσει την πλήρως μεταλλική κατασκευή και δεν μπει γυαλί στην πλάτη όπως το θέλει η τάση στα smartphones φέτος. Αλλά δεν μου αρέσει καθόλου η θέση την κάμερας. Την προτιμώ στο κέντρο όπως τα προηγούμενα OnePlus.

Πάντως.. κάτι δεν πάει καλά με τις φωτογραφίες. Και θα το καταλάβετε αν κοιτάξετε καλά την θέση των κουμπιών και στις 2 φωτογραφίες.

nikos2017

Με χαλάει θα έλεγα το νέο σχέδιο, γιατί, πράγματι, θυμίζει iphone7.

Έχω το εξάρι της apple και περίμενα πως και πως το νέο μοντέλο της oneplus (απ τα χέρια πέρασαν το one και το Χ, με απόλυτη επιτυχία και άριστες εντυπώσεις ιδίως το one) να γυρίσω πάλι σε android.

Πλέον ξενέρωσα γιατί από apple να πάω σε “apple” δε λέει….

Κώστας Ζ.

@nikos2017, επειδή τυχαίνει να έχω κινητό ίδιας χρονολογίας με το δικό σου (z3 compact) σου προτείνω να περιμένεις ακόμη ενα χρόνο (μη μου πεις οτι το 6 σου δεν αντέχει γιατί θα είναι ψέμα). Τίποτα το διαφορετικό φέτος μέχρι στιγμής, μονο μια sony εβαλε τρομερή εγγραφή βίντεο 960fps (το 4Κ το είχε ξανακάνει)
Κατα τ’αλλα,ολες βάζουν snapdragon 835,ολες βγάζουν καλά και γρήγορα κινητά και και και…αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου;

Υ.Γ. Αν και δε συμπαθώ τα iPhone λόγω λογισμικού το 7 μου αρέσει πολύ.

imjp

https://www.youtube.com/watch?v=_OPjn6TeLPI

Πολλοι λενε πως ειναι Fake και οτι το τελικο σχεδιο θα ειναι διαφορετικο

Παπαροκας tiamat

Και μονο που το αιφον ειναι το απόλυτο ΜΠΕΖΕΛ ενω αυτο εδω θα ναι μαζεμενο, εντοπιζουμε μια βασικη και ουσιαστική διαφορα.

Εκτος αυτου, κινεζοι ειναι οι ανθρωποι! Την αντιγραφη την εχουν βαθιά μέσα τους

bill

@Chris_BMW
κ εγω στην θεση σου αμα εδινα 900 ευρω για ιφονε κ μετα ερχοταν αλλος κινεζος εκτος απτην αππλε κ πουλουσε κτ καλυτερο στα μισα λεφτα κ εγω θα εκραζα κ θα νευριαζα
σε καταλαβαινω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.