OnePlus 5: Σχέδια δείχνουν διπλή κάμερα και στις δυο πλευρές

oneplus 5 dual cameras, OnePlus 5: Σχέδια δείχνουν διπλή κάμερα και στις δυο πλευρές

Η τάση “επιβάλει” στους κατασκευαστές να τοποθετήσουν διπλή κάμερα στην πλάτη του smartphone. Η Apple το έκανε στο iPhone Plus, περιμέναμε το ίδιο και από τη Samsung με το Galaxy S8, αλλά μάλλον αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα δούμε στο Samsung Galaxy Note 8.

Χάρη στην διπλή κάμερα, το κινητό μπορεί να κάνει λήψη καλύτερων φωτογραφιών και να μιμηθεί καλύτερα το βάθος πεδίου, το οποίο τυπικά επιτυγχάνεται στις mirrorless/DSLR.

Με το OnePlus 5 η εταιρεία φαίνεται πως όχι μόνο θα ακολουθήσει το trend, αλλά θα βάλει διπλή κάμερα και στην μπροστινή πλευρά.

Προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι το OnePlus 5 θα έρθει με dual-camera στην πλάτη, αλλά σήμερα διέρρευσαν κάποια σχέδια στο κινέζικο Weibo που δείχνουν dual-camera και στην μπροστινή πλευρά. Επομένως, αν η διαρροή είναι έγκυρη (κάτι που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή), τότε στο σύνολο θα έχει 4 κάμερες.

Η OnePlus έχει επιβεβαιώσει την έλευση της ναυαρχίδας μέσα στο καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων αναμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 2.45GHz, μνήμη RAM 6GB και χωρητικότητα 64GB/128GB USF 2.1, τρέχει Oxygen OS με Android Nougat και έχει υποστήριξη Dash Charge 2.0.

Στο OppoMart έχει εμφανιστεί με τιμή στα 449 δολάρια.

oneplus 5 dual cameras, OnePlus 5: Σχέδια δείχνουν διπλή κάμερα και στις δυο πλευρές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asos206

Μετά την απαράδεκτη μόδα τον μακροστενον οθονών νομίζω ειναι μονόδρομος το one…

vladimiros

Πολυ καλη εταιρια η OnePlus ξεκινησε πολυ δυναμικα με το OnePlus1,που τοτε ηταν και το g3 σαν αντιπαλος του με ιδια σπεξ,μονο που το ΟΡ1 βγηκε καλυτερο χωρις προβληματα,μετα βγαλανε το ΟΡ2 με το οποιο δεν τα πηγε και τοσο καλα και δεν προτιμηθηκε,μετα ξανα δυναμικα με τα ΟΡ3/3Τ που ειναι ικανα κινητα,και τωρα ετιμαζουν το ΟΡ5 και αποτι μπορω να καταλαβω προκιτε για ενα καλο κινητο,και πανω απολα φθηνο..αλλα αν πιστευετε οτι παντα θα βγαζει φθηνα κινητα ηστε γελασμενοι..ειναι μεχρι να καβαλησει και αυτη το καλαμι!

Panos

Ελπίζω μόνο να μην κάνει καμμιά βλακεία και βγάλει κανένα σχέδιο τύπου Google Pixel με μισό γυαλί και μισό αλουμίνιο γιατί θα είναι κακάσχημο. Πραγματικά θα είναι κρίμα να είναι τούμπανο και σχεδιαστικά να είναι έτσι όπως το βλέπω πάνω. Κατά τα λοιπά δεν πιστεύω να βάλει σύνολο τέσσερις κάμερες γιατί θα τους είναι ασύμφορο οικονομικά. Εκτός αν ανεβάσουν κι άλλο την τιμή οπότε χάνουν τον χαρακτήρα value for money που τους ανέδειξε. Είδομεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.