OnePlus 5 και 5T: Ξεκίνησε η πρώτη Open Beta του Android 10

OnePlus 5, OnePlus 5 και 5T: Ξεκίνησε η πρώτη Open Beta του Android 10

Η OnePlus είχε ανακοινώσει εδώ και πολύ καιρό ότι τα OnePlus 5 και 5T θα λάβουν και τρίτη μεγάλη έκδοση του Android. Συγκεκριμένα, όταν κυκλοφόρησαν τα δύο smartphones έτρεχαν Android 7.1, οπότε αναμενόταν να φτάσουν τουλάχιστον στην έκδοση 10 του λειτουργικού συστήματος της Google, σύμφωνα με την πάγια τακτική της εταιρείας.

Λήψη τρίτης μεγάλης έκδοσης Android

Τηρώντας τη δέσμευση της, η κινέζικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε την πρώτη Open Beta έκδοση του OxygenOS 10 για τα OnePlus 5 και 5T. Η νέα έκδοση, φέρνει στα smartphones το Android 10 και ανανεωμένο UI.

Η εταιρεία περιγράφει το νέο περιβάλλον χρήστη των smartphones της ως φωτεινό, και σημειώνει ιδιαίτερα ότι προσφέρει fluid εμπειρία χρήσης. Επίσης, η ενημέρωση λογισμικού προσθέτει αποκλειστικά στο OnePlus 5T μία εντελώς νέα Hidden Bar.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η Hidden Bar επιτρέπει στους κατόχους των OnePlus 5T να μετακινούνται μεταξύ των πρόσφατων εφαρμογών που έχουν ανοίξει κάνοντας απλά swipe αριστερά και δεξιά στην οθόνη, ενδεχομένως στο κάτω μέρος της.

Αν και πρόκειται για beta έκδοση, όποιος επιθυμεί μπορεί να την περάσει κατεβάζοντας το αρχείο της ROM και ακολουθώντας τις οδηγίες του XDA Developers. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι τέτοιο, θα το πράξετε με δική σας ευθύνη. Τόσο εμείς, όσο και το XDA δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι συμβεί.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Άντε τελευταίο update και από του χρόνου αλλάζουμε συσκευή!

merci

Σωστος!

Nikos

Αντικατέστησα φέτος το OnePlus one, επειδή βραχυκύκλωσε η υποδοχή φόρτισης,(παρήγγειλα ανταλλακτικό και το έφτιαξα όμως) με το redmi k20 pro. Αν και πολύ χαρούμενος με την αναβάθμιση, δεν θα το άλλαζα αν δεν είχε παρουσιάσει το πρόβλημα.

Φώτης

Και εγώ το ίδιο ακριβώς. Αλλά σε μένα το πρόβλημα στο OPO ήταν ότι μετά από σχεδόν 6 χρόνια χρήσης, χάλασε και η δεύτερη μπαταρία, και δνω αγόρασα άλλη, πηγαίνοντας να την περάσω, ψιλοχαλασα τον πομπό της κεραίας. Δουλεύει ακόμα, αλλά κάποιες φορές έχει λίγο σήμα.Το K20Pro ,( mi 9t pro), ωραίο τηλέφωνο, αλλά δεν μου άρεσε το miui. Οπότε του πέρασα τον Lawnchair Launcher.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.