OnePlus 5: Διατηρεί την υποδοχή ακουστικών, αλλά σε άλλη θέση

oneplus 5 headphone jack, OnePlus 5: Διατηρεί την υποδοχή ακουστικών, αλλά σε άλλη θέση

Ο δρόμος άνοιξε και ήδη οι πρώτοι κατασκευαστές έχουν κυκλοφορήσει smartphones χωρίς την 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Μεταξύ αυτών είναι ονόματα όπως Apple, Motorola και πρόσφατα η HTC με το HTC U11. θα είναι η OnePlus η επόμενη με την ναυαρχίδα του 2017.

Η φημολογία ότι η OnePlus δεν θα συμπεριλάβει υποδοχή ακουστικών στο OnePlus 5 ήταν έντονη, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος εμφανίστηκε στο Twitter με username @getpeid και ρώτησε “What should I tweet about today?”. Κάποιος από τους followers του αναφέρθηκε στην υποδοχή ακουστικών του OnePlus 5 και ο Pei απάντησε:

Αυτό έκανε τα παιδιά από το GSMArena να υποθέσουν ότι η υποδοχή ακουστικών παραμένει αλλά μετακινείται στην επάνω πλευρά. Τελικά φαίνεται πως έπεσαν μέσα καθώς ο Pei επέστρεψε με νέο tweet λέγοντας πως στο εξής πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ως προς το τι ποστάρει και το tweet του συνοδεύεται από το link στο σχετικό άρθρο.

Tο OnePlus 5 αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, κεραμική κατασκευή και μνήμη RAM που έχει ακουστεί ότι μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 8GB. Επίσης, αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη, ενσωματωμένη μνήμη 128GB και οθόνη QHD. Η τιμή του φημολογείται στα 650 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
imjp

Αν κοστιζει μαξ 500 ευρς τοτε οκ..ΑΝ ειναι παραπανω απο 500 ξεφευγε η OnePlusι απο αυτο που μας εχει μαθει εως τωρα,δηλαδη κορυφαια χαρακτηριστικα σε προσιτη τιμη

tester

Μια μικρή αύξηση θα ηταν λογική λόγω της QHD οθόνης αλλά από τα 440 ευρώ του 3Τ στα 650 ευρώ είναι τεράστια η διαφορά. Εγω ακόμα ελπίζω οτι θα βγεί οριακά κάτω απο τα 500.

KostasB

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και πολύ η θύρα ακουστικών. Ένα σετάκι στερεοφωνικά Bluetooth που έχω με καλύπτουν και με το παραπάνω. Αλλά θεωρώ πως δεν έφτασε ακόμα η εποχή που θα πρέπει να αποσυρθεί η εν λόγω θύρα.
Όσον αφορά την τιμή, ας ελπίσουμε να μην είναι αυτή..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.