OnePlus 5 6/64 με τιμή 459.40 ευρώ λίγο πριν έρθει το OnePlus 5T

OnePlus 5 τιμή 459.40 ευρώ, OnePlus 5 6/64 με τιμή 459.40 ευρώ λίγο πριν έρθει το OnePlus 5T

Εδώ και μερικές ημέρες έχω στα χέρια μου το OnePlus 5 και πραγματικά από τις πρώτες εντυπώσεις που έχω αποκομίσει, απορώ πως δεν ήμουν τυχερός 4 μήνες τώρα που κυκλοφορεί να το έχω πιάσει στα χέρια μου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσω με το hands-on video στο κανάλι του Techblog στο YouTube όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε αναλυτικά την άποψή μου για το OnePlus 5 (έκδοση 6GB RAM/ 64GB ROM).

Μέχρι τότε και ενώ από ότι φαίνεται αναμένουμε την ανακοίνωση του μοντέλου OnePlus 5T δείτε τις τιμές που μπορείτε να παραγγείλετε το τωρινό μοντέλο OnePlus 5 μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest.

OnePlus 5 6GB RAM/ 64GB ROM χρώμα grey
Τελική τιμή 459.40 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, επιλέξτε “Priority Line – EU Express”)
Περίπου 100 ευρώ πιο κάτω από την χαμηλότερη τιμή που μπορείτε να το βρείτε στο Skroutz.

Η ενημέρωση που έχουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Gearbest είναι ότι επιλέγοντας σαν τρόπο μεταφοράς “Priority Line – EU Express”, η αποστολή σας δεν επιβαρυνθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Ρώτησα πολλές φορές για να είμαι εντάξει απέναντί σας και έλαβα την απάντηση από το Gearbest ότι δεν θα πληρώσετε τίποτα άλλο εκτός από την τιμή που αναφέρουμε πιο πάνω.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ότι η αποστολή θα χρειαστεί έως και 1 μήνα για να φτάσει στα χέρια σας.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
PAP

Κώστα εμένα μου το βγάζει στά 435

Καί μία ερώτηση:η rom είναιofficial?

Alexakis

Αν και δεν πρόκειται να το αγοράσω λόγω του ότι περιμένω να κυκλοφορήσει το 5T αλλα και επειδή μου έχει κολλήσει το Mate 10 PRO (γνώμες από όλους δεκτες)

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα και την ομάδα σου Κώστα που εκτος από ενημέρωση σε Gadget , κινητά , PC κλπ μας λες και για καλύτερες τιμές!!!

Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρα μονο ένα μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ”

Nick

Αν ήταν 6αρα η οθόνη το χτυπούσα.

chris

Πολύ πολύ καλη τιμη!

Nikos

Κωστα καλησπερα..Μηπως γνωριζεις που μπορω να βρω το OnePlus 3T καινουργιο σε μαυρο χρωμα για αγορα?Κοιταξα σκρουτζ αλλα η τιμη του ειναι στα 500 ευρω

Βασίλης

Κώστα αντιμετώπισες κανενα πρόβλημα με τη Rom. Αναγνωρίζει κανονικά την ελληνική γλώσσα ;

Nikos

Κωστα ναν βρεις το OnePlus 3T σε μαυροχρωμα ναι ενημερωσε ευχαριστω 🙂 Κατι που ξεχασα να σε ρωτησω..Στο OnePlus 5 εντοπισες το θεμα με το jelly effect της οθονης?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.