OnePlus 5: Με τιμή από 513 δολάρια στην Ινδία

Η OnePlus θα ανακοινώσει αύριο 20 Ιουνίου τη ναυαρχίδα του 2017, OnePlus 5. Το κινητό έχει σχεδόν αποκαλυφθεί από τα leaks, αλλά η εταιρεία δεν φαίνεται να ενοχλείται από αυτό. Αντιθέτως, μέσα από διάφορα teasers, αποκαλύπτει και η ίδια πολλά χαρακτηριστικά.

Η OnePlus εχθές δημοσίευσε την πρώτη της διαφήμιση στην Ινδία, όπου αποκάλυψε ολόκληρο το design του OnePlus 5, ενώ σήμερα έρχονται πληροφορίες για την τιμή του κινητού στη χώρα.
oneplus 5 price, OnePlus 5: Με τιμή από 513 δολάρια στην Ινδία

Το OnePlus 5 θα διατίθεται απόκλειστικά από την Amazon Ινδίας με την έκδοση 64GB χωρητικότητα και 6GB RAM, να κοστίζει 513 δολάρια. Για την τιμή της έκδοσης με 8GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 128GB, η διαρροή που έρχεται από την Κίνα, κάνει λόγο για 591 δολάρια. Η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις στην Ινδία, αναφέρεται ότι είναι 22 Ιουνίου.

Το νέο flagship killer αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη και μπαταρία 3300mAh και και Dash Charge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σταύρος Χρι

Γέλασαν και τα τσιμέντα με την τιμή ! Αν ισχύει κάτι τέτοιο bye bye ΟP

takis1

Πάνω από 500 ευρώ νομίζω ότι δεν θα πάει καλά στις πωλήσεις όσο καλά και να είναι τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Στην περιοχή των 500 ευρώ υπάρχουν πολλές και καλές προτάσεις.

Ilias

Μου φαίνεται πως με τέτοια τιμή οι τυχεροί της υπόθεσης θα είναι οι αγοραστές του 3Τ 😜

Gio

Πειτε μου ενα κινητο στα 500 αρχικη τιμη..αρχικη ξαναλεω που σημαινει σε 2.μηνες 450 ισως και πιο κατω,με χαρακτηριστικα,επεξεργαστη,καμερες του ΟP5.
Μονο αλλες κινεζικες εταιρειες θα ναι πιο φτηνες.εστω αυτο ειναι δοκιμασμενο απ ντο 3Τ οτι φυσαει.samsung lg htc apple ΠΟΛΥ πιο ακριβες συσκευες σ αυτα τα techs(δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας,συζητηση κανουμε)ακομα.με.το nexus 6p ειμαι εκλεισα 2 ετια.στην εποχη μας,ηρωας.και ακομα δε βλεπω λογο να τ αλλαξω

imjp

Φιλε Gio για την αρχικη τιμη που λες οκ σωστο αλλα οχι για την OnePlus που κυκλοφορει με το ζορι 2 συσκευες το χρονο και η τιμη στο σαιτ της παραμενει σταθεροτατη..Δηλ OnePlus 5αν ξεκινησει στα 500,εκει θα παραμεινει η τιμη τουλαχιστο μεχρι να κυκλοφορησει το OnePlus 5T..Δεν θα πεσει οπως συμβαινει με ολα τα μοντελα γνωστων εταιριων

Bill

Ποιος περίμενε δηλαδή οτι με 8gb ram καλύτερη κάμερα από 3t κ 128 μνήμη θα έκανε οσο το 3t? Για αυτό πλέον η εταιρεία το λέει σκέτο flagship (οχι πλέον killler)

Fanis

Χα χα χα γελάνε κ οι πέτρες!!! Άσε μας κουκλίτσα μου!!! Καλό χρυσό αλλά δε θα πάρω… Κ για ένα χρόνο να μην πέσει η τιμή ούτε ένα δολάριο…

Panos13

Με αυτή την τιμή το νέο flagship killer… αυτοκτόνησε…!

Panagiotis Zavrakidis

Ακόμη και με αυτή την τιμή θα πουλήσει,αλλά όχι όσο θα περίμεναν.Μία εικασία θα κάνω.
Ίσως ένας από τους λόγους της τσιμπημένης (για oneplus) τιμής,είναι να “ρυθμίσουν” την ζήτηση.
Γιατί σε μια τιμή κοντά στα 450Ε, ζήτηση θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη και πιθανά να μην μπορούν να ανταποκριθούν.
‘Οπως και να έχει, ενώ το περίμενα πως και πως για αγορά,αφού ξεπέρασε το ψυχολογικό φράγμα των 500Ε ,εμένα τουλάχιστον με έχασε.

Ioannıs

καλα κατσε να το δουμε πως θα ειναι και μετα το κρινουμε παντως για κινητο 550+ ευρω τα 1080p ειναι μεγαλο φαουλ απο τα αποδυτηρια βεβαια θα ειναι amoled οποτε ισως να μην ειναι τοσο χάλια θα δειξει η πραξη βεβαια. Στα χαρτια τουλαχιστον λες τι υπερκινητο θα ειναι αυτο 835 8gb ram dual camera 16 – 20 και 8 μπροστα και δεν συμαζευεται ελπιζω να μην αποδειχτει μπαρουφα και πχ σε καμερα τα 12 mpxl του s8 αποδειχτουν ιδια η καλυτερα απο την σουπερντουπερ καμερα του op5 κλπ κλπ….. εν αναμονη

Stathis29

Απορω…Δεν μπηκε κανενας στον κοπο να βγαλει την ισοτιμια των 513 δολλαριων σε ευρω? 460 ευρω λοιπον (δηλαδη 35 ευρω πανω σε σχεση με την αρχικη τιμη του OP3T) θεωρω πως ειναι μια πολυ φυσιολογικη αυξηση για τα τεχνικα χαρακτηριστικα που δινει. Μην τρελλαθουμε και τελειως. Ναι, κι εγω πιστευω οτι γενικα οι τιμες στα smartphones εχουν ξεφυγει αλλα αν δεχτουμε τα 800αρια και τα 900αρια που υπαρχουν ευρεως εκει εξω, ε σορρυ αλλα τα 460 αναλογικα με αυτο που σου δινει η συγκεκριμενη συσκευη ειναι μια χαρα τιμη.

ev3rflow

Εμένα η τιμή δε μου φαίνεται απαραίτητα κακή, σίγουρα όμως είναι υψηλότερη από αυτό που μας έχει συνηθίσει η OnePlus.Το περίμενα πως και πως το κινητό για να το πάρω αλλά αυτό που βλέπω σαν σχέδιο προσωπικά δε μου αρέσει (μη σου πω ότι με απωθεί κιόλας).

Με βλέπω λοιπόν να κινούμαι κατά Mate 9 και ίσως το επόμενο να με πείσει η OnePlus!

Τακης

Δεν σκόπευα να γραψω αλλα διαβαζω πολλα περίεργα…
Απο ποτε ρε παιδες ισχυει το οτι αφου εχει καλυτερα χαρακτηριστικά απο το 3 πρεπει να ειναι ακριβότερο?
Το 3 θα σταματήσει να κυκλοφορεί…
Με την λογικη σας η σαμσουνγκ πρεπει να ριχνει ενα εκατοσταρι σε νεο γκαλαξι επειδη δεν επιτρεπεται να το χρεωνει οσο το προηγούμενο

NtinosMD

Συγκριτικα παλι λιγα θα ζητησει σε σχεση με τους μεγαλους παικτες, οποτε κουλ… Αλλα οκ μεχρι να κανσαριστει το s8 ηδη θα κανι ενα 500αρικο, οποτε το ξανασκεφτεσαι….

JohnWave

Αν, λέω αν, η κάμερα αποδειχτεί καλύτερη στο auto από αυτή των S7, S8 τότε νομίζω πως θα είναι λογική η αγορά του για όσους ζητούν εξαιρετική ταχύτητα, εξαιρετική κάμερα και amoled flat οθόνη με αναλογία 16:9. Δεν γνωρίζω κάποια συσκευή στην αγορά που να τα προσφέρει αυτά. Αν κάνω λάθος ενημερώστε με.

Lambros

@stathis29

είσαι σίγουρος ότι πρέπει να κάνουμε την μετατροπή σε ευρώ από την τιμή σε δολλάρια ?

Εγώ δεν είμαι καθόλου πάντως. στα προηγούμενα μοντέλα 439 δολλάρια είχε όπως και 439 ευρώ

Takis

Παιδιά στο Ελλαντα το $=€ και ΦΠΑ οπότε θα κάνει τουλάχιστον 550€ το μικρο για ένα με ενάμιση χρόνο κλειδωμένα

Diomidis

500 ζεστα για ενα φλαγκσιπ κινητό είναι μια χαρά. Το θέμα ομως ειναι (όπως έχουν πει αρκετοί πιο πάνω) ότι στο range αυτο έχεις τεράστια γκάμα επιλογών από εταιρίες που ειναι χρόνια στον ανταγωνισμό (ΝΑΙ με φοβίζει η εγγυηση και το οτι αν πάθει κάτι θα πρέπει να μιλάς με κίνα ένα διμηνο). Σίγουρα θα αποτελεί το πιο φθηνό κινητό με σπεκς του 2017.
Τώρα για τιμές, καπέλα, ισοτιμίες κλπ. Η πολιτική της oneplus ηταν συγκεκριμένη μεχρι σήμερα: 1.Η ίδια τιμή σε όλη την Ευρώπη (500 Γερμανια-500 και Ελλάδα). Όσο καπέλο και να θέλουν να βάλουν, αν αγοράσεις απο το site της oneplus το παιρνεις στην τιμή που το πουλαει η oneplus
2.Ναι τα 500 δολάρια ειναι 400κάτι Ευρώ αλλά η oneplus χρεώνει το ίδιο ποσό σε Αμερική και Ευρώπη αλλάζοντας απλώς το νόμισμα. (500$ Αμερική- 500 γιουρο ευρώπη. ΝΑΙ στην ευρώπη ερχεται ήδη με καπέλο απο την εταιρια λόγω φόρων).
3. Η τιμή του κινητού θα είναι σταθερή από τη μέρα που βγαινει μεχρι τη μέρα που αποσύρεται και ας βγουν 100 νέα μοντελα. Έτσι εγινε με oneplus3 και 3Τ.

Τουλαχιστον τα παραπάνω εχω παρατηρήσει εγώ.

Pit

Φοβάμαι και εγώ ότι είναι πολλά τα 500 Ευρώ. Είμαι υπερευχαριστημένος κάτοχος OP3 και αν εξαιρέσεις τη φωτογραφική που προσωπικά δε με απασχολεί ιδιαίτερα δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό upgrade στο 5.

Φαίνεται ότι η OnePlus θέλει να αρχίσει να κεφαλαιοποιεί το καλό όνομα που έχει βγάλει και την όποια εξάρτηση των χρηστών της έχει καταφέρει να πετύχει λόγω της καθαρής έκδοσης του Android που διαθέτει και των εξειδικευμένων accessories. Προσωπικά έχω αγοράσει δύο έξτρα φορτιστές Dash Charge για παράδειγμα (ένα τοίχου και ένα αυτοκινήτου) και αυτό είναι αρκετό για μένα ώστε να δώσω προτεραιότητα στην Oneplus για την αγορά του επόμενου κινητού μου. Ευτυχώς δεν σκόπευα να αγοράσω το 5 έτσι και αλλιώς και μπορώ να ελπίζω σε κάτι καλύτερο με το 6.

mourouzis2005

Θα φάτε καλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.