OnePlus 5: Πληροφορίες για οθόνη QHD και μνήμη RAM 8GB

OnePlus 5 8gb ram, OnePlus 5: Πληροφορίες για οθόνη QHD και μνήμη RAM 8GB

Μετά το OnePlus 3 η λογική σειρά είναι να περιμένουμε την ανακοίνωση του OnePlus 4, ωστόσο στην Κίνα ο αριθμός τέσσερα θεωρείται γρουσούζικος (συμβολίζει τον θάνατο) και έτσι θα έρθει το OnePlus 5. Σήμερα έρχονται πληροφορίες που μιλούν για τα χαρακτηριστικά της επόμενης ναυαρχίδας.

Ακολουθώντας τα βήματα του προκατόχου του, που είναι ένα από τα πρώτα smartphones που κυκλοφόρησαν με μνήμη RAM 6GB, το OnePlus 5 αναμένεται να ενσωματώνει μνήμη RAM 8GB. Συγκριτικά με τις μεγαλύτερες ναυαρχίδες που κυκλοφορούν σήμερα, θα διαθέτει διπλάσια ποσότητα RAM.

Μέσα θα υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 835, που σημαίνει οκταπύρηνη CPU και Adreno 540 GPU. Η οθόνη θα πάει σε ανάλυση 1440×2560 pixels, και θα είναι η πρώτη φορά που η OnePlus θα διαφοροποιηθεί από την FHD ανάλυση. Τέλος, η τιμή του OnePlus 5 φημολογείται λίγο πιο κάτω από τα 500 δολάρια.

Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν θα δούμε 8GB RAM, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

Με δεδομένο οτι θα έχει τον 835 και τα 6Gb ram μια χαρά είναι. Οθόνη θα πάει σε λογικά σε QHD για τα VR και μάλλον θα μείνει με την μπαταρία του 3T η οποία είναι σούπερ για τα 1080p αλλά δεν ξέρω πως θα είναι για QHD. Απο την άλλη φορτίζει σε μισή ώρα, οπότε no problem.
Αν φτιάξει και λίγο την κάμερα σε νυχτερινές λήψεις και βγεί κάτω απο τα 500 ευρώ, τότε θα μιλάμε πάλι για το απόλυτο value for money κινητο.

bezilys

Μόνο σε μένα μου φάνηκε μόλις το είδα από πίσω σαν αντιγραφή Sony?

vasilist

Οκ τώρα είναι υπερβολή τα 8 GB ram, πέρα απο μεγάλη κατανάλωση δεν βλέπω να κάνει κάτι άλλο χρήσιμο στο τηλέφωνο.
Εγώ στο G5 έχω όλη μέρα ανοιχτό FB, messenger,whats up,chrome, steam,playstore και ebay και έχω και ένα 1GB ram κενό απο τα 4 GB.

Mpidis

Άντε σας εύχομαι και 128gb. Xaxaxa

Παπαροκας tiamat

Αν ειναι αδιαβροχο και οχι edge θα ναι το επόμενο μου κινητο!!!!!

Θα κανω και γω το βημα στην one plus

Genesis

εξαιρετικη εταιρια με πολυ καλα smartphones τωρα τα 8gb ram μου φαινονται και μενα πολλα μαλλον θα μεινει στα 6, οθονη δεν νομιζω να παει QHD.

dark_master

Μπορεί να πάει αλλά η προεπιλεγμένη ανάλυση να ειναι στα 1080p όπως στα S8/S8+.
Τα 8 μου φαίνονται πολλά αλλα αν το κάνει κ βγει σε αυτή τη τιμή έχουν να κλείσουν σπίτια.Όχι πως και με τα 6 δε θα κλεισουν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν

Μιας και εχει προχωρήσει το vr ενδέχεται να θελει να παει και αυτήν στα 2Κ να χτυπήσει περισσότερο τον ανταγωνισμό όσο για τα 6 και να μείνει ειναι αρκετά αλλα μπορεί να θελει παλι για λόγους ανταγωνισμού να παει στα 8 ραμ αν συνδυάσει και μια λιγο καλύτερη κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού τότε θα μιλάμε για ιδανική value for money συσκευή.

George

Τα 8 γιγα ραμ σε συνδιασμό με το doze της google θα τα καθιστά άχρηστα τελείως.
Από την άλλη όμως μας χαλάνε;
Όχι ας είναι κάβα για τα επόμενα χρόνια που ίσως δημιουργηθούν games που να θέλουν ram κάργα , γιατί μία τέτοια συσκευή την κρατάς κ 5ετια πλέον εάν θελήσεις για πλάκα.
Edge να μην είναι κ την τραγική αναλογία 18/9 οθόνη να μην υιοθετήσει.

@tito

@darkmaster στα s8 μπορείς να ρίξεις την ανάλυση στα fhd? Καλή φάση, δεν το γνώριζα

Simon

Ξέρει κανείς ποτέ θα κυκλοφορήσει; Ή ποτέ κυκλοφορεί συνήθως;

Askme7334

Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι ότι σαν εταιρία έχει κάνει πολύ μεγάλα άλματα κ σαν κάτοχος του oneplus 3 είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος
( πρώην κάτοχος s7 & lg g5 )
Το κινητό απλά πετάει….
Σίγουρα περιμένω την εταιρία πάλι να κάνει τα δικά της και σε ποιότητα κ σε τιμη

Simon

Tito μετά την ενημέρωση σε νουγκατ Ναι γίνεται

ΝΙΚΟΣ

To one pls 3t είναι ήδη πυρηνικό όπλο. Αυτό τι θα είναι?

John

Ανέβηκε στα 500 ευρώ και η Oneplus που δεν την ξέρει ούτε 1/10.000; Τουλάχιστον να βάλει καμία AMOLED της Samsung και όχι της Κινέζικες οθόνες της πλάκας που είχε πέρυσι.

Vai

Τουλάχιστον αν δεν αλλάζει η ανάλυση σε fhd ας βάλει και μία μπαταρία μεγαθήριο γύρω στα 3.700mAH. Αλλιώς καλύτερα fullhd που δεν έχει και καμιά διαφορά στο μάτι από τις υψηλότερες αναλύσεις.
Τις οθόνες από samsung τις προμηθεύεται και όχι από Κινέζους @john.
Επίσης πολύ φοβάμαι ότι θα ξεπερνάει τα 500 ευρώ και σε καμιά περίπτωση δεν αγοράζω συσκευή πάνω από 500. Όχι γιατί δεν θα τα βγάλω, αλλά γιατί δεν αξίζουν τόσα για κινητά .

Sint

Πόσες ίντσες βγαίνει; Αν βγει και ένα τουλάχιστο 5.7,θα είναι το επόμενό μου.

askme7334

@john βλεπω ειναι αστειρευτες οι γνωσεις σου….αστο καλυτερα

Antonis

Θα σταθω στο σχολιο του φιλου John…Φιλε μου John εχεις δει απο κοντα τα OnePlus 3 και 3T?Και αν ναι?σε χαλασε πραγματικα η οθονη τους?Σωστα οπως ειπε ο φιλος Vai,απο Samsung τις προμηθευεται τις οθονες…Προσωπικα δεν θεωρω οτι εχουν μειονεκτημαοι οθονες των OnePlus 3 και 3T..Ουτε καν η αναλυση που δεν ειναι μειονεκτημα που ειναι full HD και οχι QHD..Αν με ρωτουσαν τι απο τα δυο χαρακτηριστικα θα ηθελα να δω στο νεο OnePlus 5,QHD οθονη η 8 ram,χωρις αμφιβολια θα ελεγα 8ram…

tester

Η αναβάθμιση απο fhd σε qhd έχει νόημα μόνο όταν μιάμε για vr, Κατα τα άλλα η οθόνη είναι σούπερ. Κάτοχος του 3Τ και δεν έχω ξαναυπάρξει τόσο ευχαριστημένος απο κινητό σαν συνολική εμπειρία χρήσης. Αν ήθελα κάτι παραπάνω θα ήταν λίγο καλυτερες νυχτερινές λήψεις, ηχεία stero και radio. Αν θα είναι αδιάβροχο, αν έχει 8gb κτλ καλό θα είναι να τα έχει αλλά δεν είναι και λόγοι που με κάνουν να επιλέξω κινητό.

John

Η οθόνη του 1+3 ήταν απογοητευτική για AMOLED , όποιος θέλει μπορεί να δει το review του Anandtech. Ακόμη και Samsung να είναι προφανώς δεν είναι τελευταίας γενιάς (φαίνεται και από την ανάλυση) αλλά ότι είχε μείνει στα ράφια από διετία-τριετία.

Antonis

Φιλε John κανεις πλακα ετσι?Τα εχεις δει διπλα διπλα τα OnePlus 3 η 3Τ με καποιο απο τα τελυταια μοντελα της Samsung η βασιζεσαι σε ενα review του Annandech?

Θεόδωρος

Το μεγαλύτερο κακό με την υπερβολικά μεγάλη μνήμη Ram είναι ότι δε θα συμμαζεύονται μελλοντικά τα λειτουργικά κι οι εφαρμογές σε απαιτήσεις.

Παναγιώτης

Είναι το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Είχα στην κατοχή μου της ναυαρχίδες τον εταιριών Apple Samsung LG Huawei. Η oneplus με κέρδισε πλέον. Πιστεύω το oneplus 5 θα είναι ξανά το επόμενο μου κινητό. Επίσης μπράβο στην oneplus για την καταπληκτική δουλειά που κάνει στο θέμα update. Ακούει το κοινό της και μας δίνει πολύ γρήγορα τα update της android.

bill

@φιλε John
σταματα να σαι ανας ασχετος που απλα πεταει λεξεις
διαβασες το πρωτο reviw στο google search και ξαφνικα τα μαθες ολα
αμα δν ξερεις κλτερα να μην μιλας κανεναν δν τον ενδιαφερει η ασχετη αποψη του καθενος

για του δε υπολοιπους δεν ξερω αμα οντως εχετε πιασει το 1+3 η απλα και εσεις λετε οτι διαβαζετε
εγω που το χω απο οταν βγηκε μπορω να πω οτι εν μερη ο “σχετικος” jOhn εχει εν μερη δικιο
οταν πρωτοβγηκε το 1+3 οντως για αμολεντ δν ειχε και την κλτερη οθονη δν εχει καλο καλιμπρατιον με τα χρωματα
γενικα δν ηταν καλη οσο θα επρεπε να ειναι
αλλα μετα το διορθωσαν με ενα update οπως ακριβως εγινε με την ραμ οσοι το προλαβατε
αρα jhon διαβαζε πιο καινουργια αρθρα κ οχι αρθρα 6μηνων και μετα να μας το παιζεις ιστοριας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.