OnePlus 5: Renders σε μαύρο χρώμα και dual camera

OnePlus 5 renders, OnePlus 5: Renders σε μαύρο χρώμα και dual camera

Το φετινό “flagship killer” που θα έρθει να διαδεχτεί το OnePlus 3/3T θα ονομαστεί OnePlus 5 λόγω του ότι στην Κίνα ο αριθμός 4 θεωρείται γρουσούζικος. Το όνομα έχει επιβεβαιωθεί, ενώ πλέον βλέπουμε διαρροές για τα χαρακτηριστικά και σήμερα το κινητό εμφανίζεται σε renders.

Τα renders βασίζονται στις περιγραφές ατόμων που λέγεται ότι έχουν δει το κινητό, αλλά η τελική έκδοση δεν αποκλείεται να είναι διαφοροποιημένη.

Το OnePlus 5 εμφανίζεται σε μαύρο χρώμα, το οποίο είδαμε πρόσφατα στο OnePlus 3T, ενώ στην πλάτη είναι τοποθετημένη η διπλή κάμερα. Η κατασκευή υποθέτουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μεταλλική, αλλά δεν βλέπουμε γραμμές για τις κεραίες στην επάνω πλευρά της πλάτης, κάτι που είναι περίεργο. Υπάρχει όμως η γραμμή στην κάτω πλευρά.

Η απουσία αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη σημαίνει ότι θα βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά, όπου εκτός των άλλων, οι φήμες λένε ότι θα δούμε selfie κάμερα 16 Megapixel, όπως στο OnePlus 3T.

Κατά τα άλλα, στο OnePlus 5 αναμένουμε οθόνη 5.5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη έως 256GB, μπαταρία 3000mAh και πάχος 7 χλστ.

OnePlus 5 renders, OnePlus 5: Renders σε μαύρο χρώμα και dual camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2017

Σίγουρα όχι μπαταρία μόνο 3000mAh (κι ας έχει τον 835), γιατί αλλίώς…. gameover πριν ακόμη βγει

KostasB

Ελπίζω στην τελική συσκευή να υπάρχουν τουλάχιστον η πλήρως μεταλλική κατασκευή του 3/3T, οθόνη με κάδρο 16:9 και μέγεθος το μέγιστο στις 5,5 ίντσες και μπαταρία ισάξια ή καλύτερη του 3T. Και φυσικά μία καλή τιμή, γιατί όσο πάει και ανεβαίνει στις τιμές.

Vai

Πραγματικα οι αυτονομιες του One Plus 3T ειναι απο τις κορυφαιες! Πριν λιγο καιρο με μετρια χρηση πετυχα 3ημερες και 14 ωρες αναμονης με 6 ωρες SOT. Σε πιο βαρια χρηση εχω πετυχει 7+ ωρες SOT και αναμονη 1 ημερας και κατι ωρες.

Αν μικρυνουν παλι την μπαταρια στο καινουριο και βαλουν οθονη υψηλοτερης αναλυσης, κλαφτα Χαραλαμπε! Ακομα και αν υπαρχει επιλογη να γυρισεις την αναλυση σε FHD η αυτονομια του θα ειναι απλα καλη. Οποτε ας βαλει σιγουρα 3.500mAH και βλεπουμε.

Nikos

Αδιάβροχο να είναι και το το έχω πάρει ήδη

Παπαροκας tiamat

Και γω ρε νικο….
Αν και θα μαι αναποφασιστος μεχρι τελευταια στιγμη με s7

Δε μαρεσουν ομως τα 23 mp ,του προηγουμενου αισθητηρα της sony που θα φορα ρε γαμωτο. Θα χει παλι θορυβο στις βραδινες : (

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.