OnePlus 5: Διαρροή κι άλλης φωτογραφίας στο Weibo

OnePlus 5, OnePlus 5: Διαρροή κι άλλης φωτογραφίας στο Weibo

Μια νέα φωτογραφία ενός smartphone που εικάζεται ότι είναι το OnePlus 5 έκανε την εμφάνισή της στο Weibo, ένα κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτογραφία αυτή μοιάζει με αυτήν που διέρρευσε εντός της εβδομάδας που μας πέρασε και η οποία καθιστά σιγουρότερο το ότι το επερχόμενο μοντέλο της OnePlus θα είναι αυτό.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένα smartphone σε χρώμα ασημί, το logo της OnePlus κάτω από μία κάθετη διπλή κάμερα με το LED φλας ανάμεσα στους δύο φακούς.

Να σημειωθεί ότι η κινέζικη κατασκευάστρια έχει ανακοινώσει ότι συνεργάζεται με την DxO Labs για τη βελτίωση των φωτογραφικών δυνατοτήτων του OnePlus 5. Απ’ότι φαίνεται, η συνεργασία δεν αφορά στην κατασκευή της κάμερας του smartphone αλλά πιθανότατα στη βελτίωση του λογισμικού της κάμερας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το OnePlus 5 θα έχεται με τον Snapdragon 835,  το πρώτο SoC της Qualcomm στα 10nm και αποθηκευτικό χώρο 64 GB και επέκταση μέσω MicroSD. Για τη RAM υπάρχουν αναφορές που κάνουν λόγο για 6GB και άλλες για 8GB. Για λειτουργικό θα τρέχει το Android 7.1.1 Nougat με το  OxygenOS για UI. Η επίσημη ανακοίνωσή του αναμένεται τον Ιούνιο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos13

Ελπίζω αυτό το σχέδιο να είναι απλά το πρωτότυπο και όχι αυτό που θα βγει τελικά στην αγορά. Επίσης ελπίζω να καταφέρει να διατηρήσει την τιμή κάτω απο το 500άρικο γιατί αλλιώς μπαίνει σε ξένα νερά που δύσκολα θα προτιμηθεί. Κατά τα λοιπά σίγουρα θα είναι από τις κορυφαίες συσκευές.

Kakal0s

Oneplus είναι ρε παιδια ή galaxy;

KostasB

Το Galaxy από πού προκύπτει;

Αν όντως είναι έτσι το τελικό τότε ως συμπέρασμα από την διάταξη της κάμερας προκύπτει ότι δεν πρόκειται για αισθητήρα μονόχρωμο – έγχρωμο τύπου Huawei Leica αλλά ή προς iPhone μεριά ο δεύτερος με zoom ή LG με ευρυγώνιο φακό.
Ελπίζω να φέρει στην αγορά κάτι αρκετά καλό σε προσιτή τιμή.

ΓιώργοςOP

@Panos13 Δύσκολα θα προτιμηθεί για ποιο λόγο ακριβώς?Είμαι κάτοχος op3 το οποίο είναι ότι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ σε κινητή συσκευη.Πλέον όλοι οι developers ασχολούνται μονο με Oneplus και μόνο τυχαίο δν είναι αυτο.Έχουν κάνει integrate πράγματα στο λογισμικό (rom + eas kernels- αν βρείς χρόνο ψάξτο) τα οποία δν εχουν κανει ακόμα ουτε οι devs της google.Θα το προτιμούσα ακομα και στα 800 ευρω απο ολα τα υπόλοιπα της αγορας.Τρεχω 7.1.2 εδω και 4 μηνες.Το κινητο είναι απλά ασύγκριτο σε όλους τους τομεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.