OnePlus 5: Πληροφορίες για 6GB RAM, Sd835, μπαταρία 3600mAh

oneplus 5 specs, OnePlus 5: Πληροφορίες για 6GB RAM, Sd835, μπαταρία 3600mAh

Μετά το πρώτο teaser για το flagship killer του 2017, το κινέζικο Weibo έρχεται να δώσει κάποια από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του OnePlus 5. Μέχρι τώρα όλες οι πηγές συμφωνούν στον Snapdragon 835, αλλά υπάρχουν διαφωνίες ως προς τη μνήμη RAM. Κάποιοι κάνουν λόγο για 6GB RAM και άλλοι για 8GB.

Το Kumamoto Technology που διαρρέει τις πληροφορίες στο Weibo αναφέρει ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να μείνει στην μπροστινή πλευρά, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη θα φτάνει έως και 128GB. Η μνήμη RAM θα είναι 6GB, αλλά δεν αποκλείεται και μια έκδοση με μνήμη RAM 8GB και χωρητικότητα 256GB.

Η μπαταρία του OnePlus 5 φημολογείται στα 3600mAh και συγκριτικά με το OnePlus 3T, το κινητό αναμένεται να έχει 25% βελτίωση στον χρόνο φόρτισης. Για την αφαίρεση ή μη της υποδοχής ακουστικών, η πηγή αναφέρει ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες.

Στο παρελθόν έχει ακουστεί ότι το OnePlus 5 θα έρθει με οθόνη dual-edge που για πρώτη φορά θα έχει ανάλυση QHD και δεν αποκλείεται η προσθήκη διπλής κάμερας στην πλάτη.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις και αναμένουμε κάπου τον Ιούνιο να δούμε τι θα παρουσιάσει η OnePlus για να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως τα Galaxy S8.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Μακαρι να ειναι έτσι όπως τα λένε. Και με 6GB Ram ειναι μια χαρά. Μακάρι η μπαταρία να ειναι τόση και όχι 3000mAh όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Πέτρος Π

Πέρσι η One Plus πραγματικά έκανε τους υπόλοιπους ρεζίλι με το OP3, προσφέροντας καλύτερα χαρακτηριστικά στην μισή τιμή από κάτι Samsung και τα σχετικά… Αν και είναι ακόμα νωρίς, πιστεύω ότι και φέτος θα έχουμε το ίδιο σκηνικό… Βγάζει πολύ ποιοτικές συσκευές με κορυφαία κατασκευή και πανάλαφρο user interface, περίπου σαν stock android…

ev3rflow

2 πράγματα ελπίζω:
α) Να μην έχει οθόνη edge τύπου Galaxy (αν κάνουν κάτι τέτοιο θα ήθελα οθόνη τύπου G6 διατηρώντας το σχέδιο του OPO3). Η 2Κ οθόνη καλοδεχούμενη αλλά όχι απαραίτητη για μένα.
β) Να μην αφαιρέσει τη 3.5mm jack.

apofis2036

Συμφωνώ απόλυτα, έπιασα στα χέρια μου το s8 και δεν μου κάθεται καθόλου η edge οθόνη…. η 2k οθόνη απλά για λόγους μάρκετινγκ δεν βλέπεις και καμιά διαφορά αμάν αμάν…

JD

@Πετρος
Μπορεις να μας πεις ποια ειναι τα “καλυτερα χαρακτηριστικα”; Καμερα δεν εφτανε το S7 , οθονη πολυ πιο κατω και χωρις να ειναι edge , μονο στην διαρκεια μπαταριας και τον επεξεργαστη ηταν ανταγωνιστικο.

Πέτρος Π

@JD : Τόσο η οθόνη όσο και η κάμερα του OP3 είναι εξαιρετικές… Η οθόνη που λες πολύ πιο κάτω είναι καθαρά υποκειμενικό… Για κάποιον που δεν αρέσουν τα υπερβολικά κορεσμένα χρώματα σαν να βλέπεις καρτούν, η οθόνη του OP3 είναι καλύτερη… Το ίδιο ισχύει και για το edge που αναφέρεις, για πολλούς θεωρείται μείον… Κατά τα άλλα φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή, το OP3 έχει περισσότερη ram, θύρα type c… Και αν σκεφτείς ότι το ένα έκανε 350 € ενώ το άλλο 800 € είναι καθαρή κοροιδία…

Vai

@JD ο Πετρος δεν ειπε οτι ηταν καλυτερο, ειπε οτι ειχε πιο πλουσια χαρακτηριστικα σε μισες τιμες. Για παραδειγμα…. ….ειναι δικαρτο! Ποσα ευρω παραπανω κοστιζει ενα δικαρτο S7? Δευτερον εβγαινε σε εκδοσεις 64GB και 128GB οταν τα S7 τα επαιρνες με 700-800 ευρω για 32GΒ συν τα λεφτα της καρτας μνημης που θα εδινες αργοτερα. Καλα για το 64αρι δε μιλαμε καν σε τι τιμες το εβρισκες τοτε! Τριτον. Πολυ περισσοτερη μνημη RAM οπου μπορεις να κανεις περισσοτερες διεργασιες. Υπαρχουν βιντεακια στο Youtube που δειχνουν την ανωτεροτητα του One Plus 3/3T σε αυτο το κομματι και ας λενε μερικοι οτι δεν χρειαζονται τα 6GB! Τεταρτον. Σχεδον stock android με καποιες επιπλεον προσθηκες και features. Οτι πιο γρηγορο και αλαγκαριστο σε αντιθεση με τα μικρο-lags που εχουν παρατηρηθει κατα καιρους απο χρηστες των S7/Edge. Μεχρι και τα updates πιο γρηγορα τα παιρνει απο τις ναυαριδες της Sammy! Την 7.1.1 την πηρε δυο εβδομαδες τουλαχιστον πριν απο τα S7. Αστραπιαιο επισης και το Fingerprint sensor (ισως απο τα πιο γρηγορα) που σε πολλες περιπτωσεις εχουν ακουστει και εκει ψιλοκολληματακια στο S7. Παρεπιπτοντως το fingerprint ειναι απο κεραμικο υλικο φτιαγμενο. H καμερα θα συμφωνησω οτι ειναι υποδυεστερη του S7. Το γυαλι της καμερας… Συνέχεια »

Akis

Αν αυτό θα είναι το ΟΡ5, τότε πρέπει να περιμένω για το ΟΡ5Τ…
(Χρήστης ΟΡ3Τ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.