OnePlus 5: Ενδείξεις για νέο smartphone;

OnePlus 5 διαθεσιμότητα, OnePlus 5: Ενδείξεις για νέο smartphone;

Εκτός αποθέματος βρίσκεται το OnePlus 5 στον ιστότοπό του σύμφωνα με το Android Headlines, κάτι που μπορεί να υποδεικνύει ότι η εταιρεία αναμένεται σύντομα να λανσάρει ένα νέο smartphone.

Παρόλο που το OnePlus 5 είναι μόνο 4 μήνες περίπου στην αγορά, φαίνεται ότι πλέον δεν υπάρχει στον ιστότοπό του εδώ και κάποιο καιρό, ενώ δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο.

Σύμφωνα με το Android Headlines, είναι περίεργο το γεγονός ότι δεδομένου ότι το OnePlus 5 πήρε τόσα καλά reviews και ήταν σχετικά value for money συσκευή, γιατί η OnePlus δεν την έχει επαναφέρει άμεσα στο απόθεμα.

Βάσει του δημοσιεύματος, δύο είναι οι λόγοι που το OnePlus 5 δεν αντικαθίσταται στα ηλεκτρονικά ράφια του ιστότοπου της εταιρείας. Ο πρώτος είναι ότι η OnePlus απλά καθυστερεί στην κατασκευή των νέων μονάδων κι απλά επειδή πλέον ξεθώριασε το “hype” για τη συσκευή δεν βιάζεται.

Ωστόσο, το άρθρο θεωρεί πιο πιθανό η εταιρεία να ετοιμάζει τα αποκαλυπτήρια της νέας της ναυαρχίδας σύντομα. Πέρυσι το OnePlus 3T ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο. Για φέτος όμως πρόσφατες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξει OnePlus 5T και η εταιρεία θα μεταβεί στο OnePlus 6 στις αρχές του 2018.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκδοση σε soft gold με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο είναι ακόμη διαθέσιμη και αυτή που έχει εξαντληθεί είναι η slate gray με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, πρόσφατα έγινε διαθέσιμη στην Ευρώπη η συλλεκτική έκδοση OnePlus 5 JCC

Όπως και να έχει, ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται τα πρώτα concept για το OnePlus 6, τα οποία το θέλουν με bezel-less οθόνη και το Snapdragon 845 για SoC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mimi013

OnePlus 5T comes with 6-inches display and there has no news yet about the release of OnePlus 5T (Source: https://www.buymobile.com.bd/blog/2017/10/09/oneplus-5t-price-bangladesh/#.WdxWiVuCxdg). Oppo F5 features a 6.0″ IPS LCD capacitive touchscreen display and runs on Android 7.0 (Nougat). It’s price in not confirm yet (Source: https://www.mobileblog24.com/product/oppo-f5-price-bd/). On the other hand Asus, Huawei, Lenovo(Source: https://www.lenovaindia.com/), Nokia (Source: https://www.nokia.com/en_int/phones/all-phones), ZTE, Alcatel All brands come with great feature and nice looking smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.