OnePlus 5: Αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo μέσω OxygenOS Open Beta 6

oneplus 5 αναβάθμιση android oreo oxygenos open beta 6, OnePlus 5: Αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo μέσω OxygenOS Open Beta 6

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους του OnePlus 5 και πιο συγκεκριμένα για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο beta πρόγραμμα της εταιρείας, μιας και μπορούν να αναβαθμίσουν τη συσκευή τους στο Android 8.1 Oreo.

Ένας από τους λόγους που η εταιρεία OnePlus είναι αγαπητή στο κοινό της τεχνολογίας είναι ότι προσφέρει συσκευές με επιδόσεις που συναντάμε στις ναυαρχίδες άλλων εταιρειών αλλά σε κόστος χαμηλότερο από αυτές. Ο άλλος λόγος είναι ότι με την εμπειρία stock Android που προσφέρει η εταιρεία έχει να κάνει με το να λαμβάνουν οι συγκεκριμένες συσκευές πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Μόνο χαρούμενοι πρέπει να είναι οι κάτοχοι του OnePlus 5 μιας και εφόσον βρίσκονται στο beta πρόγραμμα της εταιρείας θα μπορούν να αναβαθμίσουν σε Android 8.1 Oreo και να έχουν τις όποιες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά και στη δική τους συσκευή. Για παράδειγμα θα μπορούν να απαντούν μια εισερχόμενη κλήση απλά σηκώνοντας τη συσκευή και να τη φέρουν κοντά στο αυτί τους.

Επιπλέον, η αναβάθμιση φέρνει επιπλέον στυλ στην επιλογή του ρολογιού όταν εμφανίζεται στην οθόνη της συσκευής ενώ δεν τη χρησιμοποιούμε (λειτουργία ambient display) καθώς και βελτιώσεις όταν παίζουμε video games με την εξοικονόμηση μπαταρίας και αυτόματη προσαρμογή της φωτεινότητας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σημαντικό είναι επίσης και το κομμάτι της ασφάλειας, αφού στην αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo συμπεριλαμβάνεται και το security patch του Φεβρουαρίου καθώς και η ακόμα ευκολότερη μεταφορά των δεδομένων του χρήστη από μια άλλη συσκευή στο OnePlus. Τέλος, η αναβάθμιση περιλαμβάνει διορθώσεις στην απόδοση και την διόρθωση bugs της συσκευής και θα είναι διαθέσιμη OTA (over the air) μέσα από το μενού των ρυθμίσεων της συσκευής.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Όμορφα πράγματα. Εμείς με oneplus 5t πότε με το καλό θα την πάρουμε 😍

giannis13

την πηραμε σημερα , τρομερη
και τα gestures απιστευτα !

αν εισαι σε stable , κατεβαζεις την open beta απο το site της 1+ και εγκατασταση μεσα απο το μενου της τοπικης αναβαθμισης ! κανουμε και 2-3 clear cache και ειμαστε ετοιμοι !

Παναγιώτης

Τελικά έκανα τοπική αναβάθμιση σε βρύα. Μπράβο τους πολύ καλή δουλειά. Αγαπάμε oxygen os

Μαρία Ιωάννου

Oxygen OS πολύ ομορφο android….
Τέλειο…

Con

…. ποτέ δεν το μετάνιωσα, κάθε αγορά oneplus συσκευής που έκανα ήταν καλή κίνηση. Είμαι fan τους (κ κάπως “νιώθω” τους iPhonακιδες με τα κολλήματα τους). OnePlus: Strongly Recmomended

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.