Η OnePlus επισημοποίησε την διάθεση του Android 8 Oreo στο 5T, φυσικά μέσω του OxygenOS 5.0.2. Μαζί με την νέα αναβάθμιση, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλη μια παράξενη διαφήμιση, αυτή την φορά συγκρίνοντας τους σταθεροποιητές εικόνας των 5T / Galaxy S8. Αναφορικά με το σημαντικότερο κομμάτι της είδησης, δηλαδή την διάθεση του OxygenOS 5.0.2, […]
Η OnePlus επισημοποίησε την διάθεση του Android 8 Oreo στο 5T, φυσικά μέσω του OxygenOS 5.0.2. Μαζί με την νέα αναβάθμιση, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει άλλη μια παράξενη διαφήμιση, αυτή την φορά συγκρίνοντας τους σταθεροποιητές εικόνας των 5T / Galaxy S8.
Αναφορικά με το σημαντικότερο κομμάτι της είδησης, δηλαδή την διάθεση του OxygenOS 5.0.2, εκείνη θα φέρει μαζί της όλες τις νέες δυνατότητες που ενσωματώνει το Android Oreo, μαζί με κάποιες βελτιώσεις σε κομμάτια του ίδιου του Oxygen. Αναλυτικά, έχουμε την πλήρη μετάβαση στο 8 Oreo με τα νέα χαρακτηριστικά του (όπως ήδη προαναφέρθηκε), τον επανασχεδιασμό του Quick Settings μενου, γενικές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις διαφόρων bugs, ενώ τέλος έχουμε την εφαρμογή νέου CPU patch ασφαλείας με κωδικό CVE-2017-13218. Στο κομμάτι των εφαρμογών, θα αναβαθμιστούν τα Launcher (έκδοση 2.2), Gallery (έκδοση 2.0), Weather (έκδοση 1.9) και File Manager (έκδοση 1.7.6). Αρχικά η αναβάθμιση θα διατεθεί σε έναν μικρό αριθμό συσκευών, ενώ με την πάροδο των ημερών θα φτάσει σε όλους παγκοσμίως.
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας του Oreo, η OnePlus αποφάσισε να συνεχίσει την πολιτική παράξενων διαφημίσεων, αυτή την φορά με το “The Dog Test”. Στο σενάριο του σποτ, ένας “χαζός άντρας” ντύνεται με μπριζόλες και κομμάτια κρέατος, κρατώντας ταυτόχρονα στο χέρι του ένα stick που στερεώνει τα Samsung Galaxy S8 και OnePlus 5T. Έπειτα από λίγο, ένας σκύλος εισέρχεται στο δωμάτιο και ορμάει με μανία στον άντρα για να δαγκώσει το κρέας. Σκοπός του “τεστ” είναι να δοκιμαστούν οι σταθεροποιητές εικόνας των δύο smartphones κατά την λήψη βίντεο. Ποιος θα κερδίσει, το Galaxy S8 ή το “λαμπερό” OnePlus 5T (στην διαφήμιση βέβαια το Galaxy S8 είναι πιο λαμπερό από το OnePlus 5T λόγω της γυάλινης κατασκευής, κόντρα στο μαύρο ματ χρώμα του δεύτερου);
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την νέα διαφήμιση στην αρχή του άρθρου. Όσοι έχετε στην κατοχή σας το OnePlus 5T, μπορείτε να είστε σίγουροι πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα απολαμβάνετε την βελτιωμένη εμπειρία χρήσης που παρέχει το Android 8 Oreo μέσω του Oxygen 5.0.2. Αναμονή λίγο καιρό λοιπόν…!
Το Gboard δοκιμάζει υποστήριξη Bluetooth μικροφώνου για voice typing στο Android, ώστε η φωνητική πληκτρολόγηση να γίνεται πιο εύκολα από ακουστικά και earbuds.
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου