Το OnePlus 5T “αποκαλύπτεται” από το AnTuTu

oneplus 5t antutu specs, Το OnePlus 5T “αποκαλύπτεται” από το AnTuTu

Η είδηση για ανακοίνωση τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, μπορεί τελικά να μην ισχύει, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα δούμε κάποια στιγμή την ανανεωμένη έκδοση του OnePlus 5, που θα έρθει ως OnePlus 5T.

Οι διαρροές renders και τεχνικών χαρακτηριστικών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το OnePlus 5T εμφανίζεται να περνά από το AnTuTu.

Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την εγκυρότητα του leak, αλλά κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνεται η οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης full HD και 18:9 aspect ratio (1080 x 2160 pixels), ενώ η κανονική έκδοση του OnePlus 5 είναι 5.5 ιντσών FHD.

Το OnePlus 5T θα φορά τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 835 μαζί με μνήμη RAM 6GB ή 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 128GB. Μια ακόμη διαφορά από την κανονική έκδοση είναι στην κάμερα. Το OnePlus 5T αναμένεται με εμπρόσθια κάμερα 20 Megapixel, ενώ το OnePlus 5 διαθέτει 16 Megapixel. Στην πίσω πλευρά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι θα δούμε διπλή κάμερα, αλλά οι διαρροές έχουν δείξει ακριβώς αυτό και στο βλέπουμε αισθητήρα 20 Megapixel.

oneplus 5t antutu specs, Το OnePlus 5T “αποκαλύπτεται” από το AnTuTu

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα μεταφερθεί από την μπροστινή, στην πίσω πλευρά και περιμένουμε Android 8.0 Oreo. Κατά τα άλλα το OnePlus 5T αναμένεται να έχει bezel-less design και αυτός είναι ο λόγος που ο αισθητήρας αποτυπωμάτων μεταφέρθηκε στην πλάτη.

oneplus 5t antutu specs, Το OnePlus 5T “αποκαλύπτεται” από το AnTuTu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vai

Τόσο καιρό το διαβάζαμε ,το ξαναδιαβάζαμε αλλά ήμουν σχεδόν πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να είναι αληθινή είδηση.Δυστυχώς όμως με την σημερινή ανακοίνωση για άλλη μια φορά είναι πασιφανές ότι η εταιρεία μας εκμεταλλεύεται ασυστόλως.Έσκασα πριν λίγους μήνες 559 για το one plus 5 με την έκδοση με τα 8gb ram και τώρα έρχεται η εταιρεία να μου πεί τι?ότι σε λίγους μήνες κιόλας απαξιώνει την υπάρχουσα ναυαρχίδα για κάτι καλύτερο?(γιατί όσοι νομίζετε ότι οι αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο θα είναι μόνο η νέα αναλογία είστε γελασμένοι).Μια απλή μαγείρισσα είμαι και βγάζω δεν βγάζω τον μήνα 600 ευρώ και τους τα έσκασα μια φορά.Δεύτερη ποτε. Αχ βάσω μου,αχ βάσω μου (βάσω με λένε) που έλεγαν και στην ταινία.Με τέτοιες κινήσεις δυστυχώς και η one plus αποδεικνύεται ότι ακολουθεί και αντιγράφει….όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ με τέτοιες ενέργειες δεν φαίνεται για σοβαρή εταιρεία αλλά για κινεζιά. Κρίμα για το one plus 5 μου που θα το χαντακώσει.

Denis

Vai, γιατί δηλαδή να το χαντακώσει;

Δε θα μπορείς να χαρείς πλέον το κινητό σου επειδή βγήκε νεότερο μοντέλο;

Giorgio

Vai.. Συγνώμη αλλά Η τρολλαρεις
Η δε ξέρεις τίποτε πραγματικά.. Χαζή δε σε κόβω..

Antonis

Εμενα γενικοτερα η αναλογια οθονης που εφερε η Samsung με το S8 και ακολουθουν και οι υπολοιποι δεν με εχει πεισει καθολου…Οποτε ουτε καν την βλεπω σαν αναβαθμιση την αλλαγη απο OnePlus 5 σε OnePlus 5T..Επισης και τα δαχτυλικο αποτυπωμα στην πλατη ειναι μια θεση που εμενα προσωπικα ποτε και σε κανενα κινητο που εχω χρησιμοποιησει εως τωρα δεν με βολεψε σε συγκριση με το αποτυπωμα μπροστα κατω απο την οθονη…Προσωπικα η Νumber One συσκευη που εχει βγαλει εως τωρα η OnePlus κατα την γνωμη μου για διαφορους λογους που δεν θα αναλυσω,ειναι το OnePlus 3T

Ar78

Το καλό είναι να ακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά να αντιστεκομαστε στα αρνητικά. Οι 6 inch είναι εξέλιξη, το αποτύπωμα πίσω είναι εξέλιξη και 40%μεγαλυτςρη ταχύτητα όσο κι αν λόγοι διαφωνουν, οι ακριβές τιμές όμως δεν είναι εξέλιξη. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι σωστό, αγοράζουμε ότι θέλουμε αλλά μην ταιζετε την υπερτίμηση. Η πάμε σε πιο φτηνά η καθυστερουμε να αγοράσουμε. Διαφορετικά τα oneplus θα πάνε 1000 και τα iPhone 2500.

Κωνσταντινος

Λεω κι εγω ρε Βασω μονο εμενα μου κακοφανηκε αυτη η απαραδεκτη κινηση να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ η παραγωγη ολοκαινουριου κινητου 5 μηνες μετα την παραγωγη του για να βγει αλλο; Δε μιλαμε απλα για ελλειψη σεβασμου αλλα για προσβολη στα μουτρα των κατοχων op5

Dimitris

Vai, κ εγώ πέρυσι το ίδιο έπαθα με το oneplus 3 , γι’αυτο δεν πήγα φέτος στο 5, με βλέπω μάλλον να παίρνω το v30

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Να ρωτήσω εσάς που κράζετε αν έχετε πάρει ποτέ αμάξι?
Κάθε χρόνο η εταιρίες βγάζουν καινούργια μοντέλα απο την ίδια σειρά που διορθώνουν τα λάθη(ελάχιστα μεν υπαρκτά δε) απο τα προηγούμενα και βάζουν τελείως διαφορετικά πρόσθετα .Τι σημαίνει ότι χάνει την αξία του?
Δηλαδή αυτός που θέλει να πάρει το iphone 8 θα είναι άχρηστο όταν βγει το X?
Εγώ ακόμα και τώρα χτυπάω το oneplus 3 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δηλαδή θα έπρεπε η εταιρεία να βγάζει κάθε 2 χρόνια κινητό για να μην έχετε εσείς πρόβλημα?

Κάθε κινητό και προϊόν τεχνολογίας να το αξιολογούμε με βάση τις ανάγκες μας.Σε καλύπτει το Oneplus 5?Πάρτο!!!.ΟΧΙ?περίμενε αν θες το καινούργιο .Είναι ακριβό πάρε ένα παλαιότερο…
Δηλαδή κάποιος που θα πάρει το s8 τι να πει που απο τώρα ακούγονται φήμες για το S9 και μιλάμε για συσκευές που dayone είναι σχεδόν τα διπλά απο το OnePlus 5.

Denis

Συμφωνώ με το Σωκράτη. Επίσης εσείς που μουτρώνετε με τα νέα μοντέλα που βγαίνουν πιο συχνά απ’ότι θα θέλατε, να έχετε κατα νου πως η εκάστοτε εταιρεία θα μπορούσε να βγάζει νέα μοντέλα ανά μήνα εαν το ήθελε αφού η τεχνολογία κάνει αλματώδη βήματα μέρα με τη μέρα. Στο χέρι μπορεί να μη σας φαίνεται η διαφορά στο χρονισμό για παράδειγμα μιας νέας cpu , όμως για μια εταιρεία σημαίνει άμεση πρόοδος και αυτόματη μείωση στα έξοδα παραγωγής της. Αρχίστε να σκέφτεστε πολύπλευρα και όχι μόνο από την πλευρά του κατ-αναλωτή. Ναι και οι εταιρείες κάνουν λάθη, ναι και πολλές φορές βγάζουν ηλιοθιότητες. Σ’αυτό το κομμάτι κρίνονται από τους αγοραστές. Φαντάζεστε να ρωτούσε η κάθε εταιρεία τους καταναλωτές αν πρέπει να βγάλει νέα προϊόντα; Τώρα θα ήμασταν ακόμα με άλογα και κάρα! Αφήστε λοιπόν τη γκρίνια, χαρείτε τις συσκευές σας και στην τελική αν τόσο πολύ καίγεστε για τη νέα, πουλήστε την παλιά σας και σας είναι 5 μηνών βάλτε κάτι ακόμα και πάρτε την καινούρια. Μη βρίσκετε τζάμπα χαρά στα προϊόντα ως υλικά καθαυτά, αλλά περισσότερο στις υπηρεσίες και στη διευκολύνσεις που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας. Δε σας μας πέσει και η μούρη αν βγάζουν καινούριες ναυαρχίδες ανα βδομάδα!… Συνέχεια »

Darth

@vai δυστυχώς ετσι είναι η τεχνολογία (καταναλωτική) ανά τόσο βγαίνει και κατι άλλο

KostasB

Εγώ δεν θα κατηγορήσω την εταιρεία επειδή βγάζει νέο κινητό μετά από 5-6 μήνες. Αλλά γιατί δεν συνεχίζει να πουλάει το προηγούμενο σε χαμηλότερη τιμή.
Για ποιο λόγο δηλαδή να μην υπάρχει ακόμα προς αγορά το 3Τ; Ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει στην αγορά.
Ούτε το 5 δεν μπορεί πλέον να αγοράσει κάποιος. Όλες οι εκδόσεις είναι εδώ και καιρό εξαντλημένες.
Αν δεν πηγαίνει για κλείσιμο (που δεν πηγαίνει αλλά λέμε τώρα) τότε έχει σοβαρό πρόβλημα στα εργοστάσια κατασκευής.
Τώρα για το αν θα έπρεπε κανείς να στεναχωριέται επειδή αγόρασε πριν λίγο καιρό το 5, ίσως ναι ίσως και όχι και αυτό επειδή σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια τιμή. Με τον τρόπο αυτό η OnePlus έχει καταφέρει να αυξήσει την τιμή των smartphone της κατά 160€ μέσα σε ένα χρόνο.
Αν κυκλοφορίσει το 5Τ τελικά, η τιμή του πιστεύω θα είναι κοντά στα 600€ για την μεγάλη έκδοση. Αν και βασικά πιστεύω ότι ίσως υπάρξει μόνο μια έκδοση αυτή με 8gb ram και 128gb εσωτερική μνήμη.
Το κακό με τα OnePlus είναι ότι αν θέλεις να το πάρεις από την εταιρεία με την επίσημη εγγύηση οι τιμές δεν πέφτουν.

bezilys

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ το iPhone 8 είναι πράγματι κοροϊδία κάποιος να το πάρει είναι ένα iPhone 7 ελαφρός αναβάθμισμενο άμα κάποιος θέλει πραγματικά να πάρει κινητό apple θα περιμένει το ☓

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.