OnePlus 5T: Ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε γρήγορη φόρτιση

OnePlus 5T fastest charging smartphone, OnePlus 5T: Ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε γρήγορη φόρτιση

Αφού ακόμη δεν έχουμε μέσα σε smartphones μπαταρίες που διαρκούν για μέρες, η επόμενη καλύτερη λύση που υιοθετούν οι κατασκευαστές είναι η γρήγορη φόρτιση. Μπορείς να φορτίσεις το κινητό σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και να το χρησιμοποιείς για ώρες.

Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές βάζουν στις συσκευές τους υποστήριξη για ταχεία φόρτιση, αλλά ποιο είναι αυτό που κερδίζει;

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε το Tom’s Guide, φαίνεται ότι το OnePlus 5T είναι το κινητό που φορτίζει πιο γρήγορα. Από το παραπάνω διάγραμμα προκύπτει ότι η μπαταρία του OnePlus 5T φτάνει στο 59% μέσα σε 30 λεπτά και στο 93% μετά από μια ώρα. Έχει σημαντική διαφορά από αντιπάλους όπως το Samsung Galaxy Note 8, που αγγίζει το 35% σε μισή ώρα και 74% σε μια ώρα.

Στην δεύτερη θέση είναι το LG V30 (53% σε 30 λεπτά, 86% σε 60 λεπτά), ακολουθεί το iPhone X (50% σε 30 λεπτά, 81% σε 60 λεπτά), τo iPhone 8 (49% σε 30 λεπτά, 80% σε 60 λεπτά) και την πεντάδα κλείνει το iPhone 8 Plus (47% σε 30 λεπτά, 79% σε 60 λεπτά).

Στις θέσεις 6 και 7 έχουμε Pixel 2 (38% σε 30 λεπτά, 75% σε 60 λεπτά) και Samsung Galaxy Note 8, αντίστοιχα.

Να σημειώσουμε ότι τα διαφορετικά μοντέλα μπορεί να έχουν και διαφορετικό μέγεθος μπαταρίας μέσα, κάτι που είναι σημαντικό, αλλά OnePlus 5T, LG V30, Samsung Galaxy Note 8 έχουν ίδια μπαταρία 3300mAh.

OnePlus 5T fastest charging smartphone, OnePlus 5T: Ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε γρήγορη φόρτιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

Άρα έχουμε το πιο γρήγορο σε χειρισμό, το πιο γρήγορο σε φόρτιση, stock android (σχεδόν), το πιο γρηγορο ξεκλείδωμα με face recognition, μάλλον το πιο γρήγορο touch ID και όλα αυτά στην σχεδόν μισή τιμή. Μετά το OP3T, τώρα και το OP5T ήρθε να βάλει τα γυαλιά σε πολλά κινητά

Γιάννης

Τη πιο γρήγορη φόρτιση σε κινητό την έχει το lenovo p2 με 24w φορτιστή.

nikos2017

Όποιος αγαπάει android και – κυρίως – την τσέπη του και, συγχρόνως θέλει να έχει στα χέρια του ένα ΤΟΥΜΠΑΝΟ κινητό σε όλους τους τομείς…. μπαίνει στο site της oneplus.net και τσιμπάει το 5T. Έτσι απλά.

Εγώ, πριν κανα μήνα, πήγα και πήρα το 8 plus (apple από εποχή iphone4, λόγω ios και αγορασμένων εφαρμογών), αλλά χτες έπιασα στα χέρια μου και περιεργάστηκα το 5Τ και…. τι να πω…. έρωτας.

Καλορίζικο σε όσους το πήραν, ή το περιμένουν.

Γιάννης

Δεν περίμενα ότι ένα κινητό θα μου έβγαζε ολόκληρη μέρα και μάλιστα με 45% να απομένει όταν πάω για ύπνο. Πέρα από γρήγορη φόρτιση, φαίνεται ότι έχει και καλή διαχείρηση μπαταρίας. Σε 10 μέρες χρήσης βέβαια, ελπίζω ότι και στην πορεία θα έχω ανάλογα στατιστικά.

KostasB

Πραγματικά πολύ δυνατό σε πολλούς τομείς αυτό το κινητό. Μπράβο τους. Ανεβαίνει αρκετά αυτή η εταιρεία.

Θα ήθελα στο συγκριτικό και κινητό της Huawei με την τεχνολογία Super Charge.
Επίσης δεν γνώριζα ότι η LG είχε καταφέρει τέτοια φόρτιση στο V30. Πολύ καλά..

Makis

Μάλλον αντικειμενικό τεστ, γιατί οι ίδιοι της one plus με την διαφήμιση του πρωινού λένε ότι ο ανταγωνισμός στο μισάωρο γεμίζει 11-15% που είναι τελείως αναληθές.

Nikoscharisoglou

Ολες οι ναυαρχιδες εχουν οθονη 2κ σίγουρα και ποιο φωτεινή οθόνη απο το oneplus 5 αλλα κατα τα άλλα αντικειμενικο τεστ.

Νικος

Φιλε Nikoscharisoglou ουτε ΟΛΕΣ οι ναυαρχιδες εχουν 2Κ ΑΝΑΛΥΣΗ και ουτε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΌΤΗΤΆ απο το 5Τ..Μη λεμε οτι θελουμε..Τα πραγματα ειναι απλα..Το 5Τ φτυνει και κατουραει αρκετες ναυαρχιδες και μαλιστα ναυαρχιδες ακριβοτερες απο αυτο..

giannis

Το παραπάνω αφορά battery fast charge speed.
Δηλαδή όλα με γρήγορους φορτιστές.
Όπως είναι γνωστό το iphone ακόμα και 1400 ευρώ να δώσεις δεν σου προσφέρει fast charging. Πρέπει να δώσεις έξτρα 80 ευρώ για γρήγορο φορτιστή.

Αν δούμε τεστ φόρτισης με τους φορτιστές που σου προσφέρει το κάθε κινητό στο κουτί θα κλάψουμε. Πρέπει να το δεις το 8 plus να χρειάζεται 3μιση ώρες για να καταλάβεις τί θα πει γρήγορη φόρτιση….

Makis

@giannis…καλά μιλάς σοβαρά; Εάν σου προσφέρει τον γρήγορο φορτιστή μιλάμε εδώ ή πόσο τοις εκατό φορτίζει στο μισάωρο;

Dimitris is

Περιμενω στο επόμενο μέσα στο 2018 να ασχοληθούν παραπάνω με την κάμερα να το κάνουν και αδιάβροχο να παραμένει στα 500€ την στιγμή που κόβω τις επόμενες επώνυμες ναυαρχίδας να ξεκινάνε απο 1500€. Δώσε πόνο oneplus.

apopet26

Ο μόνος λόγος που πλησιάζουν τα υπόλοιπα τηλέφωνα το op5t σε αυτό το τεστ είναι γιατί το τεστ έγινε με κλειστές οθόνες. Όταν υπάρχει χρήση το fast charge της Qualcomm δεν ξεκινάει για θέματα θερμοκρασίας ενώ το dash charge πάει τάπα και τότε.

giannis

@Makis σοβαρά μιλάω. Φυσικά και παίζει ρόλο αν η εταιρία σου προσφέρει fast charger στο κουτί. Οι περισσότεροι θα μείνουν με το φορτιστή του κουτιού και δεν θα αγοράσουν extra.
Οπότε αυτό το σενάριο πρέπει να εξετάσουμε.
Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι να δίνεις 1400 ευρώ για κινητό και πόσο λογικό είναι να δίνεις 1400 και να σου λένε δώσω κοντά άλλα 100 για να πάρεις τώρα και γρήγορο φορτιστή.

giannis

@Κώστα σε παρακαλώ πρόσθεσε και το δεύτερο πινακάκι με την φόρτιση με τον εργαστασικό φορτιστή.

Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα παρακάτω αντίστοιχα στα 30 και 60 λεπτά:
iphone 8: 30%-58%
iphone 8plus: 26%-55%
iphone X: 17%-37%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.