Tο OnePlus 5T σε φωτογραφία hands-on; [update]

oneplus 5t picture, Tο OnePlus 5T σε φωτογραφία hands-on; [update]

Θα υπάρξει τελικά η “Τ” έκδοση του OnePlus 5 ή όχι; Οι πληροφορίες και οι διαρροές επιμένουν στο ναι, η OnePlus πρόσφατα αρνήθηκε ότι θα δούμε ανακοίνωση αρχές Νοέμβρη, αλλά σήμερα μέσω teaser, ο CEO Carl Pei, ουσιαστικά επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.

Update: Διατηρούμε επιφυλάξεις για το αν ειναι αυτό το OnePlus 5T.

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο Carl Pei ανέβασε μια εικόνα την οποία περιγράφει “ως μια cool φωτογραφία που θα πρέπει να προέρχεται από μια εξαιρετική κάμερα”. Φυσικά δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στο OnePlus 5T, αλλά υποθέτουμε ότι περί αυτού πρόκειται.

Παράλληλα, μέσα από το κινέζικο Weibo έρχεται η παραπάνω εικόνα hands-on, η οποία λέγεται ότι εμφανίζει την μπροστινή πλευρά του OnePlus 5T.

Πρόσφατα το OnePlus 5T είχε εμφανιστεί να περνά από το AnTuTu και αναμένεται με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης full HD και 18:9 aspect ratio (1080 x 2160 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 835 μνήμη RAM 6GB ή 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB ή 128GB. Θα δούμε εμπρόσθια κάμερα 20 Megapixel, το ίδιο και στην πίσω πλευρά.

oneplus 5t picture, Tο OnePlus 5T σε φωτογραφία hands-on; [update]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vai

Τόσο καιρό το διαβάζαμε ,το ξαναδιαβάζαμε αλλά ήμουν σχεδόν πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να είναι αληθινή είδηση.Δυστυχώς όμως με την σημερινή ανακοίνωση για άλλη μια φορά είναι πασιφανές ότι η εταιρεία μας εκμεταλλεύεται ασυστόλως.Έσκασα πριν λίγους μήνες 559 για το one plus 5 με την έκδοση με τα 8gb ram και τώρα έρχεται η εταιρεία να μου πεί τι?ότι σε λίγους μήνες κιόλας απαξιώνει την υπάρχουσα ναυαρχίδα για κάτι καλύτερο?(γιατί όσοι νομίζετε ότι οι αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο θα είναι μόνο η νέα αναλογία είστε γελασμένοι).Μια απλή μαγείρισσα είμαι και βγάζω δεν βγάζω τον μήνα 600 ευρώ και τους τα έσκασα μια φορά.Δεύτερη ποτε. Αχ βάσω μου,αχ βάσω μου (βάσω με λένε) που έλεγαν και στην ταινία.Με τέτοιες κινήσεις δυστυχώς και η one plus αποδεικνύεται ότι ακολουθεί και αντιγράφει….όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ με τέτοιες ενέργειες δεν φαίνεται για σοβαρή εταιρεία αλλά για κινεζιά. Κρίμα για το one plus 5 μου που θα το χαντακώσει.

Giorgos

Φίλε @vai αν θυμάμαι καλά έκανες το ίδιο post και σε προηγούμενο άρθρο που αφορούσε την Oneplus. Δεν νομίζω ότι θα απαξιωθεί καθόλου το τηλέφωνο σου ακόμα και αν βγει το 5T , εγώ προσωπικά με το 3T είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος και παίρνω και τις αναβαθμίσεις μου κάθε 1-2 μήνες. Μια χαρά σοβαρή εταιρεία είναι η Oneplus.

Techmaniac

18:9 aspect ratio, οταν το εβαλε η Samsung πρωτη κραζαν αρκετοι

τωρα το εχουν βαλει ολοι

χαρασουν δρομο οι Κορεατες και οι υπολοιποι ακολουθουν

Panos

Ελεος! Σε ολα τα ποστ για το oneplus την ιδια ιστορια copy paste γραφεις. Π

Κώστας Βλαχάκης

Panos, Μην γκρινιάζεις, αν κάτι δεν ισχύει τελικά το διορθώνουμε με update. Απόλαυσε ότι σου προσφέρεται και προσπέρνα ότι σε χαλάει.

Πέτρος Π

@Κώστας Βλαχάκης : Κώστα ο Panos δεν νομίζω ότι αναφερόταν στο άρθρο, αλλά στο σχόλιο του χρήστη vai! Όντως ο χρήστης αυτός σε όλα τα άρθρα που έχουν να κάνουν με το Oneplus 5 κάνει ακριβώς το ίδιο comment.. Λογικά είναι troll!!

giannis

χαχαχαχαχα θεούλης ο “μαγείρισσα”.
Απο τους καλύτερους τρολολογαριασμούς εδώ και καιρό σε φόρουμ.

Gvirginia

Από τη μία ο ένας που το παίζει νοικοκυρά για να κοροϊδεύει άλλο χρήστη και από την άλλη η προσωποποίηση της τεχνολογίας όπως δεν είναι…
Γεμίσαμε troll πάλι..

ΥΓ: Ότι είπε ο Πέτρος Π..

Techmaniac

μα δεν λεμε κατι που δεν ισχυει η Samsung εκανε μοδα την αναλογια αυτη

ας λενε για το G6 το οποιο δεν το εχω δει πουθενα εξω,

Gvirginia

Όντως ισχύει.
Η Samsung έκανε μόδα την αναλογία 18:9 (2:1) βγάζοντας συσκευές με αναλογία 18.5:9 (2.05:1)…
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα…

Νίκος

@vai Η λογική σου δεν στέκει για κανένα λόγο..μην πάρεις ποτε ξανά τηλέφωνο γιατί πάντα θα βγαίνει καινούργιο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.