OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Αντί να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T στις 16 Νοεμβρίου, το κινητό αποκαλύπτεται πλήρως σε νέα διαρροή, η οποία μας δίνει live φωτογραφίες, το κουτί του και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Το design είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε (μοιάζει με το Oppo R11s), όπως και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ενσωματώνει οθόνη 6 ιντσών AMOLED με ανάλυση 1080×2160 pixels και 18:9 aspect ratio. Οι διαστάσεις του είναι 156.1 x 75 x 7.3 χλστ και ζυγίζει 162 γρ. (του OnePlus 5 είναι 154.2 x 74.1 x 7.25 χλστ.). Άλλη μια αλλαγή εκτός από τα λεπτά bezels είναι το κεντρικό κουμπί που έχει αφαιρεθεί και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη.

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του OnePlus 5T, παραμένουν σχεδόν ίδια με επεξεργαστή Snapdragon 835, διπλή κάμερα στην πλάτη με Portrait Mode, μπαταρία 3300mAh και Android Nougat με Oxygen OS. Όσον αφορά στη μνήμη το OnePlus 5T έχει μια έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 64GB και μια με μνήμη RAM 8GB και ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Ακόμη μένει να μάθουμε πόσο θα κοστίζει ακριβώς το OnePlus 5T.

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, OnePlus 5T: Σε φωτογραφίες hands-on και πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lsantas

Γνωρίζει κανείς εάν θα έχει οπτικό σταθεροποιητή στην πίσω κάμερα ;

Γιώργος Λ

Lsantas και στις 2 λίγο απίθανο , αλλά νομίζω ότι έχει δεν είμαι και σίγουρος όμως

KostasB

Το 5 δεν έχει OIS. Και πιστεύω δεν θα έχει ούτε και αυτό. Αυτό που πρέπει όμως να παρατηρήσουμε είναι ότι σε σχέση με το 5 ακολουθεί διαφορετική υλοποίηση της διπλής πίσω κάμερας στο 5Τ. Έφυγε ο τηλεφακός και την θέση του πήρε ένας φακός ίδιου εστιακού βάθους και η όλη δουλειά πλέον θα γίνεται μέσω software. Αρνητικό επίσης που δεν αυξήθηκε έστω και λίγο η χωρητικότητα της μπαταρίας και δεν μπήκε έστω και μια τυπική αδιαβροχοποίηση (τουλάχιστον από τα specs που έχουν διαρρεύσει). Μάλλον τα κρατάνε για το OP6 αυτά. Το μότο του larger screen same footprint είναι άκυρο από μόνο του αφού έχουν μεταβληθεί οι διαστάσεις του σε σχέση με το OP5 και φυσικά καμία θήκη ή tempered glass του 5 δεν θα ταιριάζει στο 5Τ όπως έγινε και με τα 3/3Τ. Τουλάχιστον δεν θα έχει πάλι την ίδια οθόνη με τα 5, 3Τ, 3. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό γιατί ήταν πολύ καλή οθόνη και δεν θέλουμε τίποτα “παιδικές ασθένειες” στην καινούρια. Βέβαια πρόκειται για οθόνη Samsung οπότε κάπως σώζεται. Κάθε χρόνο μας εκπλήσσει αυτή η OnePlus. Σε άλλα ευχάριστα και σε άλλα δυσάρεστα. Αναμένουμε την παρουσίαση για να δούμε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες… Συνέχεια »

Mak

@Lsantas από όσο έχω διαβάσει και έχουν διαρρεύσει δεν έχει.θα παραμείνει με EIS το οποίο θα υπάρχει και σε 4K video πλέον! Γενικά άμα κυμανθει στην ίδια τιμή είναι με καλή επιλογή.η οθόνη μόνο με προβληματίζει σε αυτή τη διάσταση με τόσο χαμηλά 401ppi.πως σας φαίνεται?σε σχέση πχ με το s8 . Η μέρα με τη νύχτα θα είναι?

Makis

Όπως ακριβώς πρέπει να είναι τα bezel, ούτε πολύ μεγάλα, ούτε ανύπαρκτα. Μειάζει αρκετά θα έλεγα με το LG G2, το οποίο πιστεύω ήταν πολύ μπροστά για τον καιρό του…

χρηστος

Μην λεμε χαζα, αν αυτα ισχυουν ειναι πολυ καλη ευκαιρια με το ~500αρικο που θα κανει.
Ναι δεν θα εχει τα παντα, ουτε θα ειναι το τελειο, αλλα για την τιμη του θα ειναι πολυ καλη επιλογη. Βεβαια σμρ με ιδια τιμη μπορεις να βρεις το S7 Edge, το G6 & σε λιγο και το S8.

I am

Όπως λέει και ο φίλος από πάνω παρόμοια κινητά κοστίζουν όσο μια περυσινή ναυαρχίδα Samsung LG κτλ … Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σχεδόν εκτός από ότι έχει χειρότερη κάμερα. Οπότε επιλέγεις την “μάρκα” αν το budget σου κινείται στο 450αρι εκτός αν το παίζεις επαναστάτης και δεν θέλεις να στηρίξεις την Sammy πχ

Lsantas

Ο λόγος για τον οποίο θα (ξανα)έπαιρνα Oneplus είναι η υποστήριξη από τους developers του XDA (εκείνους τους καμένους που στραβώνονται όλη μέρα σε ένα PC) για τα υπόλοιπα 4-5 χρόνια της ζωής της συσκευής . Όπως συμβαίνει και με το ONE που έχω και χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 3 μίση χρόνια , μπορώ να του βάλω από την ColorOS 4.4.1 ως την τελευταία LINEAGE 15 r32 ακόμη και ubuntu χωρίς κανένα (σχεδόν) θέμα. Επειδή βγάζω αρκετές φώτο ειδικά βράδυ(έχω και τριποδακι) στο manual ένας OIS θα ήταν λουκούμι στο 5τ. Επεξεργαστές και μνήμες οκ… ο 801 που ήδη έχω το ίδιο γρήγορα τρέχει το android ,την camera και όλες τις γήινες εφαρμογές που έχει ένα κινητό με όλες τις τελευταίες ναυαρχίδες.

Σταύρος Χρι

Συγνώμη, δεν μπορώ να καταλάβω τι συγκρίνεται μερικοι… Υπάρχει κανείς που αμφιβάλει ότι το ΟΡ 5 είναι πολύ κιο γρήγορο από οποιοδήποτε Samsung σήμερα ; Πόσο μάλλον το OP 5t… δεν υπάρχει σύγκριση στην δύναμη. Εκτός αν μιλάτε για οθόνη και κάμερα όταν λέτε σε αυτά τα λεφτά παίρνεις Samsung που είναι καλύτερο… Γιατί καλύτερο είναι το OP σε όλα εκτός την κάμερα και την οθόνη !

Christos

@Σταύρος Χρι Οκ ας πούμε ότι είναι κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορο από το note 8 σε ταχύτητα. Αφού λες ότι εκτός από κάμερα και οθόνη σε όλα τα άλλα το νικάει, για πες μας τι έμεινε; Και μην αρχίσεις να μου λες για στοκ αντροιντ και μπούρδες, αυτοί που πέρνουν note ξέρουν πολύ καλά το λειτουργικό του και τι τους προσφέρει το μέγεθος και το s pen.

Nick

Christos στους περισσότερους είναι άχρηστο το s pen δεν το χρειάζονται όλοι απλά έχουνε να λένε.. Όσο για το στοκ που λες είναι το πιο απλό καθαρό κ δε συγκρίνεται με κανένα τouchwiz.
Σιγουρα η οθόνη είναι κορυφαία δεν υπάρχει πουθενά ειδικά στα S κ note., όμως οι κάμερες στις ναυαρχίδες είναι όλες πάρα πολύ καλές κ σχεδόν δεν υπάρχει διαφορά

Σταύρος Χρι

@Πρώτα απ’όλα είναι πολύ πιο γρήγορο και όχι κάτι κλάσματα, είτε σε ανοιγμα εφαρμογών είτε σε Multitasking. Και όταν λέω σε όλα το εννοώ. Αυτονομία μπαταρίας, γρήγορη φόρτιση, ήχος ηχείου και ήχος από audio jack, ανθεκτικότερο λόγο αλουμινίου, πάρα πολύ πιο λεπτό στο πάχος, καλύτερη υλοποίηση λειτουργικού, ακόμα και αναβαθμίσεις (όχι ότι η OP δίνει γρήγορα αναβαθμίσεις αλλά η Samsung είναι πάντα από τις τελευταίες που δίνει αναβαθμίσεις λειτουργικού) Μόνο 3 πράγματα είναι καλύτερα στις φετινές ναυαρχίδες της Samsung 1)η οθόνη 2)κάμερα 3) Brand name ! Σε όλα τα άλλα είναι καλύτερο το OP5 απλά…. Εγώ δεν έχω OP5 ούτε κάποια συμπάθεια. Λέω απλά τα συμπεράσματα που έχουν βγάλει τόσοι youtubers και χρήστες. Αυτά που λέω είναι κοινώς αποδεκτά. Αν τώρα μου έκανες δώρο κάποιο από τα δύο θα διάλεγα το Samsung λόγο κάμερα (είναι το πρώτο και το πιο συμαντικό κριτήριο για μένα ώστε να πάρω κάποιο κινητό) όμως θα ήξερα ότι δεν έκανα την καλύτερη all around επιλογή.

GiorgosM.

Μια χαρά all around επιλογή είναι με τις καλύτερες οθόνες και εξαιρετική κάμερα το s8 ειδικά και σούπερ κόμπακτ σε διαστάσεις. Απ’την άλλη το skin και οι αναβαθμίσεις συν το πιο “ψαγμένο ” όνομα καθιστούν το one plus 5T επίσης μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς…από μένα όχι καθαρά από θέμα διαστάσεων…

Christos

Τελως πάντως το note είναι μια κατηγορία μόνο του οπότε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω κανείς να είναι σε δείλλημα ανάμεσα σε note 8 και op5. Για την μπαταρία πάντως θα συμφωνήσω τα πάει πολύ καλά η one plus και θα πρέπει και οι άλλες εταιρίες σιγά σιγά να την βελτιώνουν και να μην κοιτάνε μόνο οθόνες και κάμερες.

Rizo

Ρε παιδιά οι περισσότεροι κοιτάνε οθόνη και κάμερα. Ας είστε αντικειμενικοί! Τι να τα κάνουμε τα ms που χρειάζεται να ανοίξουν πιο γρήγορα καποιες εφαρμογές;;; Βίντεο έχουμε δει όλοι. Ναι και στην 15η εφαρμογή μπορει να κολλάει λίγο παραπάνω το Samsung. Ε και; Σημαίνει ότι κολλάει επειδή δεν είναι τόσο γρήγορο;;; 500 άλογα αυτοκίνητο το 1 450 άλογα το άλλο. Να καταλάβετε για τι τσακωνεστε.
All round ειπατε και να ξέρετε, Samsung θα πάρετε. Δεν υπάρχει η οθόνη. Όποιος την βλέπει του κάνει εντύπωση. Τόσους μήνες ακόμα κι εμένα μου κάνει εντύπωση όταν το δίνω σε κάποιο φίλο και κοιτάω από το πλάι…
Βαρύ αλλα όπως είπε και ο Σταύρος αν σας δίνανε 1 από τα 2 το 90% Samsung θα έπαιρνε. Υπάρχουν και γούστα για το 10% 😛

Νίκος

Δηλαδή αξίζει να δώσεις αλλά 500 για να πάρεις ένα τηλέφωνο που έχει λίγο καλύτερη κάμερα και οθόνη ενώ σε όλα τα υπόλοιπα είναι από κάτω;όχι βέβαια στο μεταξύ η κάμερα πλέον είναι από τις top..

Rizo

5 κατοστάρικα το ένα 6μιση το άλλο. Ακούς εκεί άλλα 500…. χα χα χα

Νίκος

@Rizo γιατι τι έχει αυτό με τα 500;α ναι sorry λαθος 700 ευρώ παραπάνω για το καινούριο iPhone και ένα 400ευρω για το note

Rizo

Τώρα που δεν υπάρχει δικαιολογία πάμε στα X και Note?
Καλά το Note που έχει το S pen που το έχω δουλέψει σε ένα φίλο που έχει το 4 απλός θα πω ότι κανένα κινητό δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του γιατί οι δυνατότητητες που έχει απλός δεν υπάρχουν σε άλλα κινητά.
Για το Χ δεν έχω άποψη. Απλός το θεωρώ πολύ ακριβό.
Αλλά ο λόγος που πάντα ήταν πολύ καλή επιλογή τα oneplus ήταν για το κόστος. Το έχασε και αυτό… Είπαμε τα πιο βασικά είναι οθόνη και κάμερα και είναι πίσω. Λές σε όλα τα άλλα είναι χειρότερο το S8. Πές μου 1 πέρα απο την ελαφρός καλύτερη απόκριση του σχεδόν stock- πιο άδειου UI. Τις επιλογές που έχει το Samsung (επειδή είχα Sony) τελικά τις προτιμώ. Σφαίρα πάνε όλα! Τι με νοιάζει άμα κάνει λίιιγο παραπάνω να ανοίξει κάποιες εφαρμογες?
Και μόνο που κάνω Scroll στο ιντερνετ για παράδειγμα και βλέπω βίντεο π.χ. έχω καλύτερη εμπειρία χρήσης… 😉

Νίκος

@Rizos Και εγώ σου λέω δεν υστερεί ούτε σε οθόνη ούτε σε κάμερα διότι οι υπερκορεσμενες οθόνες της Samsung δεν μου λένε κάτι και στην κάμερα είναι πλέον τόσο καλή που δεν σε νοιάζει η λίγο καλύτερη για να δώσεις 400κατοσταρικα παραπάνω σε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερο δλδ ui ποιο γρήγορο ποιο γρήγορη φόρτιση ποιο συχνά updates και ποιο γρήγορα προσωπικά μου αρέσει ποιο πολύ και εξωτερικά αλλά αυτό είναι αντικειμενικό

Νίκος

Όσο για το κόστος 50 ευρω το ανέβασαν οι και πάλι 400 πιο φτηνό

Rizo

Νίκο επιτέλους σταμάτα με αυτό το ψέμα!!!! Πάλι λές 400€ παραπάνω.
To OnePlus ΚΟΣΤΙΖΕΙ 500€ (+μεταφορικά) απο την επίσημη ιστοσελίδα και 540€ απο Scroutz!!!!
To S8 κοστίζει 590€! S8+ 670€. Μαθηματικά ξέρεις???
Οπότε πάρε εσυ oneplus και πές οτι παίρνεις πιο γρήγορα updates (αλήθεια ακόμα να πάρει το Oreo??) και ότι φορτίζει 10 λεπτά πιο γρήγορα το κινητό απο 0>100%. Άσε εμένα να απολαμβάνω καλύτερες φωτογραφίες, οθόνη, αδιαβροχοποίηση και customization.
Και απ ότι φαίνεται υπερκορεσμενο είναι το μυαλό σου. Υπάρχει basic mode στα samsung. H ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας να ξέρεις.
Είπαμε εντάξει καλό είναι και το OnePlus αλλά μέχει εκεί. Δεν είναι οτι ήταν κάποτε τα 1-2 που είχαν και απίστευτη τιμή και τα έπαιρνες χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα το σκέφτεσαι γιατί με +100€ παίρνεις S8+

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.