OnePlus 5T: Επίσημη ανακοίνωση στη Ν.Υόρκη με τιμή περίπου 600 δολάρια

OnePlus 5T launch event, OnePlus 5T: Επίσημη ανακοίνωση στη Ν.Υόρκη με τιμή περίπου 600 δολάρια

Τις τελευταίες εβδομάδες το OnePlus 5T πρωταγωνιστεί σε διάφορες διαρροές μιας και αναμένεται να είναι μια αρκετά αλλαγμένη έκδοση του OnePlus 5. Η ίδια η εταιρεία επιμένει σε teasers και σήμερα μαθαίνουμε για την τοποθεσία της ανακοίνωσης.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η OnePlus έχει αναφερθεί στην κάμερα και το portrait mode, αλλά και την 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Σήμερα ανέβασε νέο teaser με μια εικόνα από το Manhattan, μας ζητά να μαντέψουμε την τοποθεσία που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 5T και είναι προφανές ότι θα γίνει στη Ν. Υόρκη.

Το OnePlus 5T αναμένεται με all-screen design και κατά πολλούς θα μοιάζει με το OPPO R11s. H οθόνη θα είναι 6.01 ιντσών ανάλυσης 2160×1080 pixels και 18:9 aspect ratio. To GFXBench έχει δείξει επεξεργαστή Snapdragon 835, πιθανόν να δούμε δυο εκδόσεις με 6GB RAM / 64GB χωρητικότητα και 8GB RAM / 128GB χωρητικότητα. Η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται στα 20 Megapixel και στην πλάτη βρίσκουμε διπλή κάμερα 20 Megapixel και 16 Megapixel.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωση έχει ακουστεί ότι θα γίνει στις 16 Νοεμβρίου.

Update: O CEO της OnePlus ρωτήθηκε αν τα 4000 yuan (περίπου 603 δολάρια) φτάνουν για το νέο OnePlus smartphone και η απάντηση ήταν ότι είναι “Αρκετά”. Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε ότι οι φήμες για τιμή γύρω στα 600 δολάρια, ήταν σωστές.

OnePlus 5T launch event, OnePlus 5T: Επίσημη ανακοίνωση στη Ν.Υόρκη με τιμή περίπου 600 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
combo

Τώρα μάλιστα….

Fanis

Το καβαλησαν το καλάμι κ αυτοί! Αφού εκεί 600$!!!

Panos

Όταν μια εταιρεία όπως η Oneplus ανεβάζει κάθε πέντε μήνες την τιμη της συσκευής της κατά 50-100 δολάρια είναι να απορεί κάνεις που τα iPhone και Samsung του κόσμου έχουν ανέβει πάνω από τα 1000; Αυτό για όσους λένε ότι τα 1200 το iPhone X είναι πολλά.
Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν είναι πολλά απλά πολλά είναι και τα 600 για ένα κινητό που μπορείς να το αγοράσεις αποκλειστικά on line, χωρίς να το έχεις δει πιο πριν και χώρις να μπορείς να το σπάσεις σε δόσεις, ενώ σε πέντε έξι μήνες θα βγει και το καινούργιο..

Μανώλης

ρε παιδιά συγνώμη κιόλας, διαβάζω το post και λέει “Tiger Ge you go hair it, I am 4000 ready”..

δηλαδή “τίγρη γε να πας στα μαλλιά αυτό, είμαι 4000 έτοιμος”… πόσα ναρκωτικά έχουν πάρει όλοι μαζί εκεί;;; ή κάποιος πάτησε μετάφραση και βγάζει ότι να ‘ναι;;;;; χαχαχαχα!!!!

Μανώλης

ή κάτσε τώρα βγάζει νόημα… ρωτάει στα Κινέζικα πόσο πάει το μαλλί, και ότι έχει 4000 έτοιμα!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

mech.al.

μονο η χιαομι εμεινε στα 360 δολαρια ναυαρχιδα για φετος… βαλε μπεζελλες αμολεντ βαλε αδιαβροχοποιηση του χρονου προβλεπω 450-500 δολαρια για το μι7.

Νίκος

Μια χαρά τιμή εχει..αρκετά πιο φτηνή από όλα τα υπόλοιπα flagship

Christz

Panos φίλε πως γίνεται να ανεβάζει συνέχεια 50-100 την τιμή και να πωλείται όσο το 3t?
https://m.banggood.com/OnePlus-5T-6-inch-6GB-RAM-64GB-ROM-Qualcomm-Snapdragon-835-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1219561.html
Εγώ βλέπω 435 πριν καν πωλείται επίσημα… Φαντάσου να περάσει και λίγο διάστημα…

Panos

Μιλάμε για επίσημες τιμές πώλησης από το site της εταιρείας. Τώρα αν εσύ θες να το παραγγείλεις από αλλού παίρνεις και τα ανάλογα ρισκα. Το θέμα είναι ότι ανεβάζει τιμές με κάθε νέο μοντέλο,ενω σταματά να πουλά το προηγούμενο σε χαμηλότερη τιμή. Για μένα με αυτήν την πολιτική που έχει επιλέξει υπάρχουν δύο δρόμοι. Η θα φτάσει πολύ σύντομα σε τιμές που μόνο vfm δεν της λες αλλά μάλλον premium ή θα πάει για φουντο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.