OnePlus 5T: Από αύριο διαθέσιμη η Lava Red έκδοση

Η OnePlus μας έχει συνηθίσει στην κυκλοφορία συλλεκτικών εκδόσεων των smartphones της. Ιδιαίτερα για το 5T έχουμε δει αρκετές ιδιαίτερες παρτίδες που κυκλοφόρησαν σε περιορισμένο απόθεμα, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι πολύ όμορφες.

Πλέον ο κατασκευαστής θα διαθέσει άλλη μια έκδοση στο κοινό, αυτή την φορά γεμάτη… έντονο κόκκινο χρώμα. Ο λόγος για το OnePlus 5T Lava Red Edition, μια νέα περιορισμένη σειρά του πανίσχυρου 5T smartphone. Η συσκευή σχεδιαστικά δεν αλλάζει (όπως είναι αναμενόμενο), όμως είναι (σχεδόν) όλη βαμμένη κόκκινη. Μόνο η εμπρόσθια πλευρά (και φυσικά το camera module) έχει μαύρο χρώμα, για την ακρίβεια τα ελάχιστα πλαϊνά και κάθετα πλαίσια. Όσοι θέλουν να το αγοράσουν, μπορούν να το κάνουν από αύριο (Τρίτη 6 Φεβρουαρίου). Να σημειωθεί πως όταν το απόθεμα εξαντληθεί, δεν θα υπάρξει παραγωγή νέας παρτίδας (εκτός απροόπτου).

Αν παραγγείλετε το 5T Lava Red μέχρι και την Πέμπτη (8 Φεβρουαρίου), η συσκευή θα σας αποσταλλεί μέσα σε δύο-τρείς εργάσιμες, ενώ θα είστε σε θέση να επωφεληθείτε από μια έκπτωση της τάξης του 15% σε περίπτωση αγοράσετε δύο ίδια προϊόντα-αξεσουάρ (πχ. δύο ίδια ζευγάρια ακουστικών, δύο επιλεγμένες θήκες, δύο σακίδια κλπ). Χωρίς εκπλήξεις, η τιμή αγοράς της συλλεκτικής έκδοσης θα είναι 559 ευρώ. Πρόκειται για ένα πραγματικά όμορφο 5T μοντέλο που θα… ξεχωρίζει από μακριά. Δείτε το διαφημιστικό βίντεο του OnePlus 5T Lava Red στην αρχή του άρθρου. Βέβαια, τα βλέμματα δεν κλέβει μόνο το κινητό, αλλά και η Emily Ratajkowski..!

OnePlus 5T αύριο διαθέσιμη Lava Red έκδοση, OnePlus 5T: Από αύριο διαθέσιμη η Lava Red έκδοση

OnePlus 5T αύριο διαθέσιμη Lava Red έκδοση, OnePlus 5T: Από αύριο διαθέσιμη η Lava Red έκδοση

OnePlus 5T αύριο διαθέσιμη Lava Red έκδοση, OnePlus 5T: Από αύριο διαθέσιμη η Lava Red έκδοση

OnePlus 5T αύριο διαθέσιμη Lava Red έκδοση, OnePlus 5T: Από αύριο διαθέσιμη η Lava Red έκδοση

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

αν το έβγαζε σε red οκ αλλά σε lava red νομίζω είναι λίγο too much!!! χαχαχα!!!!

Λευτέρης

Πρώτα ήταν διαθέσιμο στο gearbest και μάλιστα στην τιμή των €475 και μετά το διαθέτει και στο επίσημο site της;;!!

giannis13

αν το αγορασεις απο το επισημο site , θα εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση , αν εχεις προβλημα, στελνουν κουριερ και στο επιστρεφουν σε 10-15 μερες αναλογα το προβλημα

αν το παρεις απο gearbest, παιρνεις την κινεζικη εκδοση(το εχει βγαλει εδω και αρκετο καιρο στην Κινα) και εχεις εγγυηση μονο απο εκει, πρεπει δηλαδη να το στειλεις πισω στη ΚΙνα !

ειναι limited αυτη η εκδοση οπως και το λευκο που ειχαν βγαλει πριν κανα μηνα
και δε θα ειναι διαθεσιμο για πολυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.