OnePlus 5T: Render αποκαλύπτει την μπροστινή πλευρά [@evleaks]

OnePlus 5T render, OnePlus 5T: Render αποκαλύπτει την μπροστινή πλευρά [@evleaks]

O γνωστός @evleaks ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα render, στο οποίο απεικονίζεται το μπροστινό μέρος του OnePlus 5T. Δυστυχώς δεν βλέπουμε ολόκληρη την μπροστινή πλευρά, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει μικρά bezels.

Στο παρελθόν έχουμε δει άλλο render από την κάτω πλευρά του επερχόμενου OnePlus 5T, όπου ήταν και πάλι εμφανή τα μικρά περιθώρια, ενώ απουσιάζει το κεντρικό κουμπί. Λόγω του περιορισμένου χώρου, το αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται να μεταφερθεί στην πλάτη.

OnePlus 5T render, OnePlus 5T: Render αποκαλύπτει την μπροστινή πλευρά [@evleaks]

Σε χθεσινό άρθρο είδαμε διαρροή που κάνει λόγο για ανακοίνωση στις 16 Νοεμβρίου με “Larger display. Same footprint”.

Σε αντίθεση με το περσινό OnePlus 3T, το οποίο ήταν μια ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση της ναυαρχίδας, στο OnePlus 5T περιμένουμε πολλές αλλαγές. Θα φέρει το bezel-less design, οθόνη 6 ιντσών 18:9 FullView, αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη και διπλή κάμερα. Περιμένουμε επίσης επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6 ή 8GB και Αndroid Oreo 8.0.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vai

Τόσο καιρό το διαβάζαμε ,το ξαναδιαβάζαμε αλλά ήμουν σχεδόν πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να είναι αληθινή είδηση.Δυστυχώς όμως με την σημερινή ανακοίνωση για άλλη μια φορά είναι πασιφανές ότι η εταιρεία μας εκμεταλλεύεται ασυστόλως.Έσκασα πριν λίγους μήνες 559 για το one plus 5 με την έκδοση με τα 8gb ram και τώρα έρχεται η εταιρεία να μου πεί τι?ότι σε λίγους μήνες κιόλας απαξιώνει την υπάρχουσα ναυαρχίδα για κάτι καλύτερο?(γιατί όσοι νομίζετε ότι οι αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο θα είναι μόνο η νέα αναλογία είστε γελασμένοι).Μια απλή μαγείρισσα είμαι και βγάζω δεν βγάζω τον μήνα 600 ευρώ και τους τα έσκασα μια φορά.Δεύτερη ποτε. Αχ βάσω μου,αχ βάσω μου (βάσω με λένε) που έλεγαν και στην ταινία.Με τέτοιες κινήσεις δυστυχώς και η one plus αποδεικνύεται ότι ακολουθεί και αντιγράφει….όσο και αν δεν θέλω να το παραδεχτώ με τέτοιες ενέργειες δεν φαίνεται για σοβαρή εταιρεία αλλά για κινεζιά. Κρίμα για το one plus 5 μου που θα το χαντακώσει.

Underground

Δε βαρέθηκες Vai???

PAP

Vai
Ειλικρινά….ΕΛΕΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣ
Copy paste το μήνυμα παντού!
Έχεις γίνει viral στο techblog!
Ότι έκανε η one plus μέ το 3T έκανε και με το 5Τ
Δέν ήταν κάτι πού δέν ξέραμε!
+Όταν επιλέγουμε το κινητό μάς το περνούμε για αυτό πού είναι!!! όχι επειδή η εταιρεία δέν θά παράξει καινούριο μοντέλο!

Darth

@vai.. Που το περίεργο να βγάζει άλλο μοντέλο? Και γιατί απαξιώνει το παλιό τι είναι επένδυση? Η θα σταματήσει να λειτουργεί
+copy paste πάει σύννεφο από thread σε thread

PABLO_NERUDA

Εντάξει Vai…ΜΕ θυμίζεις τον Γκρουτ απο το Gardians Of Galaxy…I am Grut…I am Grut… I am Grut..Φήμες λένε ότι η oneplus έλαβε υπόψιν τα σχόλια σου…

Darth

@PABLO_NERUDA χαχαχαχα εχω πεθάνει!!!
im grut 5t

Νίκος

Έτσι να σε γλενταει η one olus

Σταύρος Χρι

Καλύτερη κάμερα να δουμε το ίδιο λεπτό ντιζαι (πιο λεπτό απο οποιοδήποτε άλλο ειναι έτσι κκ αλλιώς) και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και δεν θα υπάρχει λόγος να μην το αγοράσει καποιος

giannis

Αχαχαχα Πέτρο σε λατρεύω φίλε. είσαι μεγάλο ίνδαλμα. Θα βαδίσω στα βήματα σου

Sint

Vai
Υπάρχουν και χειρότερα.
Είχα το galaxy s3 και τόλμησε η Samsung να βγάλει, s4, s5 , s6, s7, s8 χωρίς να με σέβεται.

Κωνσταντινος

αντε και συντομα καθε μηνα νεο μοντελο, οσοι σκασατε την 500αρα (!!) με τις υγειες σας. Και επειδη λετε εκανε το ιδιο με το op3, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ μεσα στο ιδιο ετος η ναυαρχιδα να αλλαζει ολοκληρωτικα σχεδιασμο.

spirios1992

Χαχαχχαχα εχω κλάψει με τα σχολια για τη Βάσω!!

mikromen

Καλα λεει η vai δεν ειναι δυνατον να βγαζει ναυαρχιδα καθε 2 μηνες.

Νίκος

Ας περιμένατε τότε να βγάλει το 5t όπως πέρσυ έβγαλε το 3t

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.