OnePlus 5T: Επίσημα η Sandstone White έκδοση

Η OnePlus μας προετοίμαζε εδώ και λίγες ημέρες για την κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης του 5T. Μετά την διάθεση, σε περιορισμένο απόθεμα, της συλλεκτικής Star Wars Edition, η εταιρεία πλέον ανακοίνωσε την κυκλοφορία του κινητού της σε ένα νέο χρώμα, με την αφή της πλάτης όμως να θυμίζει τα παλιά.

Συγκεκριμένα, ο κατασκευαστής έμεινε… πιστός στις φήμες που είχε ο ίδιος δημιουργήσει μέσω ενός βίντεο, ανακοινώνοντας το OnePlus 5T Sandstone White. Η συσκευή έχει κάτασπρη πλάτη με αφή ψαμμίτη, δηλαδή το ίδιο υλικό που για πρώτη φορά αγγίξαμε στο πίσω μέρος του OnePlus One. Μια ενδιαφέρουσα νότα στο ασπρόμαυρο σύνολο αποτελεί το κόκκινο χρώμα του συρόμενου πλήκτρου ειδοποιήσεων. Η αλήθεια είναι πως η νέα Sandstone White έκδοση θυμίζει αρκετά σε εκείνη των προηγούμενων εβδομάδων με θέμα το Star Wars. Και οι δύο είναι πολύ όμορφες, προσδίδοντας μια διαφορετική σχεδιαστική άποψη στο OnePlus 5T.

Το νέο μοντέλο θα διατεθεί ως επιλογή μόνο σε όσους υποψήφιους αγοραστές διαλέξουν την διαμόρφωση των 8GB RAM με 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η τιμή θα παραμείνει ίδια. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το Sandstone White 5T, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου όπου και θα ξεκινήσει η διάθεση της ανανεωμένης έκδοσης. Κατά πάσα πιθανότητα το απόθεμα θα είναι περιορισμένο, εκτός και αν η OnePlus αποφασίσει να διατηρήσει την νέα χρωματική επιλογή μαζί με το κλασικό μαύρο. Λίγα εικοσιτετράωρα υπομονή λοιπόν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του OnePlus 5T Sandstone White.

OnePlus 5T Sandstone White, OnePlus 5T: Επίσημα η Sandstone White έκδοση

OnePlus 5T Sandstone White, OnePlus 5T: Επίσημα η Sandstone White έκδοση

OnePlus 5T Sandstone White, OnePlus 5T: Επίσημα η Sandstone White έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nic21

Κούκλα

NtinosMD

αρχισαμεεεεε… μια η dell με το λευκο τωρα η OnePlus… τι φαση;

panos

NtinosMD Απο το Oneplus One εβγαζε σε λευκο χρωμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.