OnePlus 5T: Update φέρνει υποστήριξηHD streaming

OnePlus 5T HD streaming, OnePlus 5T: Update φέρνει υποστήριξηHD streaming

Εδώ και μια εβδομάδα στο forum της OnePlus, οι χρήστες παραπονιούνται ότι τα OnePlus 5 και OnePlus 5T δεν διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση Widevine Level 1, που απαιτείται για το HD streaming.

Τα streaming apps που επηρεάζονται από το γεγονός αυτό, μεταξύ άλλων είναι Google Play Movies, Netflix, και Amazon Video. Το YouTube μπορεί να κάνει stream σε HD και στις δυο συσκευές, μιας και οι δυο έχουν υποστήριξη για Widevine Level 3.

Σήμερα, η OnePlus έρχεται με επίσημη δήλωση και επισημαίνει ότι θα δώσει ένα update μέσω του οποίου θα φέρει υποστήριξη HD-streaming στο OnePlus 5T. Ωστόσο, δεν αναφέρεται πότε θα γίνει αυτό.

Δεν δίνεται κάποια εξήγηση γιατί απουσιάζει η συγκεκριμένη πιστοποίηση, ούτε αναφέρεται τι θα γίνει με το OnePlus 5, αν θα λάβει το update όπως το OnePlus 5T.

OnePlus 5T HD streaming, OnePlus 5T: Update φέρνει υποστήριξηHD streaming

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.