OnePlus 5T: Κερδίζει το iPhone X σε speed test video

Το δυνατό “όπλο” της Apple φέτος είναι το επετειακό iPhone X, ενώ την περασμένη εβδομάδα η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα το OnePlus 5T, το οποίο έγινε διαθέσιμο εχθές. Το ερώτημα είναι ποιο από τα δυο κερδίζει σε speed test;

Το 2016 με αρχές του 2017, το iPhone 7 Plus ήταν αυτό που είχε κερδίσει σχεδόν όλο τον ανταγωνισμό όσον αφορά σε speed test, αλλά δεν τα κατάφερε με το OnePlus 5, το οποίο αποδείχθηκε πιο γρήγορο.

Το YouTube κανάλι EverythingApplePro πήρε το iPhone X, στο οποίο η Apple έχει βάλει A11 Bionic hexa-core chipset και το έβαλε απέναντι στο OnePlus 5T πραγματοποιώντας τα σχετικά speed tests. Έχουμε apps launching, δοκιμάζεται το multitasking, το πόσο γρήγορα ανοίγει και κλείνει το κινητό.

oneplus 5t vs iphone x speed test, OnePlus 5T: Κερδίζει το iPhone X σε speed test video

Το OnePlus 5T φαίνεται να είναι πιο γρήγορο από το iPhone X σε συγκεκριμένους τομείς, με το αρχικό κομμάτι του test να δείχνει ότι η τεράστια ποσότητα RAM του OnePlus 5T, βοηθά αρκετά. Επίσης, σημαντικό ρόλο στο να ξεπεράσει το iPhone X έπαιξε το OxygenOS. Υπήρχαν κομμάτια που το iPhone X ξεπέρασε το OnePlus 5T, όπως στην εξαγωγή videos και εικόνων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Αυτά τα test είναι η χαρά του κάθε κάγκουρα. Ο ένας θα λέει έχω Mercedes κινητό, ο άλλος Honda κ η ζωή συνεχίζεται

dimitrisdim14

Η ποιότητα της one plus ανεβαίνει επικίνδυνα … Πολύ δυνατό τηλέφωνο μπράβο

Rizo

ΝΙΚΟ δεν είναι η χαρά του κάγκουρα. Είναι η χαρά του γνώστη να απαντήσει κατάλληλα σε αυτόν που θα του πει “το iphone πάει σφαίρα και τα android κολλάνε”. Γιατί όλοι πήρανε κάποτε κάτι Samsung TREND και CORE πανάκριβα απο τα κλασικά μαγαζιά και επειδή κολλούσανε πήρανε μετά ενα μεταχειρισμένο i5 και βγάλανε συμπέρασμα και για τα Galaxy S, Xperia Z και htc ONE..
Επίσης θεωρείς Honda το OnePlus και Merendes το Χ? Απο πλευρά ποιότητας ή τιμής????
Γιατί απο πλευρά ποιότητας είναι σχεδόν τα ίδια. Πες καλύτερα Audi – Μercedes. Απο πλευρά τιμής είναι για γέλια.
Δεν είναι Xiaomi για να πείς Honda!

nikos2017

Πάρα πολύ δυνατό smartphone (ιδίως στο θέμα “face-ID ξεκλείδωμα” ξεβρακώνει άνετα το Χ του διπλάσιου κόστους).

Στο παρα 2΄ να το πάρω χτες, αλλά βλέποντας reviews και συγκριτικά (ακόμη και με το απλό op 5) διαπιστώνω ότι δυστυχώς δεν φοράει καλή κάμερα (και αυτό δεν λύνεται ούτε με πιθανό update τσίτωμα των παραμέτρων).

Rizo

@nikos2017
Στο 2ο μέρος λογικά έχεις δίκαιο ως προς τις προσδοκίες γιατί είναι καλύτερη του 5 ειδικά σε Low-light, αλλά το Face-ID του Χ είναι κλάσης ανώτερο του 5Τ.
30.000 σημεία σε 3D το Χ
100 σημεία σε 2D το 5Τ

james

Πρεπει να σταματησουμε να συγκρινουμε ενα λειτουργικο που ειναι τοσο ελαφρυ που τρεχει και σε συσκευες των 80 ευρω, με ενα που θελει τουμπανο επεξεργαστες και παλι δεν…

Εδω βλεπουμε μια συσκευη που κοστιζει λιγο παραπανω απο το πισω γυαλι του iphone να κερδιζει.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Πάλι εσείς κύριε @James να προσπαθείτε να εξευτελίσετε το IPhone! Στάζετε φαρμάκι ! Μάθετε λοιπόν πως το πίσω γυαλί του iPhone X είναι προϊόν μακροχρόνιου RnD και αξίζει όσο 3 android διότι:
1) Έχει επάνω του το αντικείμενο του πόθου, το απόλυτο φετίχ της εποχής μας.Το ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ!
2) Η κόλλα που χρησιμοποιούμε είναι premium!
Για τα καρφιά που πετάξατε για το iOS ,τι να πω..Το λειτουργικό μας είναι και pc replacement πλέον ,όπως πολύ εύστοχα έδειξε η τελευταία μας διαφήμιση.
Να δω ποτε θα αφυπνιστείτε και θα αγκαλιάσετε το iOS και το καλύτερο οικοσύστημα( μετά τον Αμαζονίου) στον πλανήτη..
Apple rules,haters gona hate..

Bill

Μια εταιρεία καυχιέται ότι δούλευε Χρόνια στον επεξεργαστή της για να κάνει ότι κάνουν όλα τα νέα κινητά. Είναι εξέλιξη τους που βασικά είναι το παρών και μερικές φόρες το παρελθόν των άλλων. Το ονομάζει εξέλιξη για να χτυπήσει την τιμή στα ύψη. Όταν οι άλλοι έχουν παρόμοια αποτελέσματα στο 1 τρίτο της τιμής.

Τσιο

@ανδρεας το οτι εχει καλυτερη κολλα το Χ το ειδες οταν το εφτιαχνες ε?premium UHU…ε ρε σανο που σας ταιζουν..δικαιολογηθηκαν τα 1300 ευρω τωρα οκ σε σχεση με τα 500..2 oneplus παιρνεις και τα 300 τσεπη και πιο γρηγορα.κλαιω.και για να φυγω απ το θεμα δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας εχω δοκιμασει απ ολες σχεδον αλλα εδω μεσα κανετε χειροτερα και απο οπαδους ομαδων λες και σας πληρωνουν αντι να πληρωνετε.
P.s το φωτεινο μηλαρακι πρεπει να κοστισε και 5 λεπτα το Λαμπακι στη συσκευη.ΠΡΙΜΙΟΥΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.