Κατευθείαν στο OnePlus 6 το 2018 χωρίς OnePlus 5T;

OnePlus 5Τ κυκλοφορία, Κατευθείαν στο OnePlus 6 το 2018 χωρίς OnePlus 5T;

Δεν θα κυκλοφορήσει το OnePlus 5T η ομώνυμη εταιρεία, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, αλλά αντί αυτού θα μεταβεί κατευθείαν στο OnePlus 6, το οποίο θα λανσάρει στις αρχές του 2018.

Τα παραπάνω αναφέρει το Android Marvel, επικαλούμενο αποκλειστικές αξιόπιστες πληροφορίες. Η εταιρεία απ’ότι φαίνεται δεν θα διατηρήσει τη στρατηγική που ακολούθησε με το OnePlus 3T κι έτσι θα μεταπηδήσει όσον αφορά στην ονομασία στο OnePlus 6. Το OnePlus 5T αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017.

Σύμφωνα με την πηγή, το OnePlus 6 θα ενσωματώνει bezel-less και μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του, πιθανότατα στις 6 ίντσες.

Προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι η OnePlus εξετάζει τη μετάβαση σε QHD (2,560 x 1,440) ανάλυση, αλλά αν το OnePlus 6 έρχεται με bezel-less αισθητική, τότε η ανάλυση θα είναι QHD+ (2,880 x 1,440) και η αναλογία 18:9 (2:1).

Επιπλέον, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα μεταβεί στο πίσω μέρος και θα αφαιρεθεί το Home key. Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, οι προβλέψεις για το OnePlus 6 το θέλουν με το Snapdragon 845 για SoC, δύο εκδοχές με 6GB και 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

OnePlus: η εταιρεία που έπαιξε και έχασε. Τι κρίμα…

mech.al.

Λογικο..θα εχει καμποσες αλλαγες οπως η οθονη, δεν θα ειναι μια βελτιωμενη εκδοση.

Παναγιώτης

ακομα με την oneplus ασχολουμαστε;
Ας προσεχε… ξεκινησε καλα , πηραν τα μυαλα της αερα και σιγα σιγα τον πουλο…

Darth

και αυτη στο 18:9 goodddddd luck

Efkairiakos

Θα ήταν τραγικοί αν έκαναν το ίδιο λάθος με το 3 και 3Τ ξανά…
Το αγόρασα (ΟΠ3) μαζί με πολλούς άλλους όταν βγήκε και σε τρεις μήνες μου πάλιωσαν τα 400€ μου.
Έστειλα πολλά μηνύματα για αντικατάσταση η προσφορά για να αποκτήσω το νεότερο και με έγραψαν…
Και από εμένα λοιπόν δεν θα ξανά πάρουν ούτε ένα ευρώ αφού δεν τους νοιάζει η αξία των χρημάτων μου και μέσα σε τρεις μήνες απαξίωσαν τα λεφτά μου…

Παναγιώτης

Εγώ πάλι θα εκφέρω άλλη άποψη… πήρα το 3 τον Αύγουστο του 2016 ,με πείραξε που βγήκε το 3Τ σύντομα αλλα κ παλι δεν ηταν τραγικές οι διαφορές.Μετα από όλα τα νεξους κ διαφορες ναυαρχιδες που περασαν απτά χέρια μου είναι το πρωτο smartphone το οποίο έχω κρατήσει πανω του χρόνου. Επιπλέον ειμαι τόσο ευχαριστημένος σαν all around εμπειρία που θα το κρατησω μεχρι να βγει το 6 κ να δω τι θα προσφέρει κ μετα θα το εχω σαν backup συσκευη. Δεν ειπα οτι ειναι τέλεια ή οτι ειναι η καλύτερη σε κάμερα , μπαταρία κλπ αλλα μεχρι στιγμής ακομα κ τωρα μετα απο καθε αναβαθμιση γίνεται ενα τακ πιο γρηγορη κ πιο καλη σε μπαταρια κ καμερα (κ υπόψιν μιλάμε για ενος έτους συσκευη).Δεν έχει χαζα ή σοβαρα bugs, δεν κολλάει πουθενά, δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα κ η μπαταρία κρατάει άνετα την μερα(εκτοσ κ αν το σκιζω). Επιπλέον εχετε δει να πουλιούνται πολλα μεταχειρισμένα 3 ή 3Τ; Είτε Ελλαδα έιτε εξώτερικο; Εγω προσωπικά δεν πηγα στο 5 γιατί δεν μου προσφερε το κάτι πολύ παραπάνω αλλα στο 6 μαλλον θα την κανω την κίνησή μου. …κ υπόψιν πριν την αγορά του ήμουν εξαιρετικα επιφυλακτικος και αγχωμενος για μια τοσο… Συνέχεια »

Kinezakias

Έχοντας το Οπ3 και μιας και το οπ5 δεν με ενθουσίασε για το λογο οτι οι διαφορές ηταν ελαχιστες, περιμενω να δω τι θα γινει με το 6 μηπως γινουν πιο ριζικες αλλαγες

KostasB

Χάθηκε η ευκαιρία να ανεβάσει λίγο ακόμα τις τιμές με το 5Τ πριν τις ξανανεβάσει με το 6…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.