OnePlus 6: Δείτε το πρώτο teaser video

oneplus 6 teaser video αποκάλυψη επίσημα, OnePlus 6: Δείτε το πρώτο teaser video

Εν μέσω συζητήσεων περί notch και πιθανών τεχνικών χαρακτηριστικών σχετικά με το επόμενο “flagship killer”, η OnePlus έδωσε επίσημα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του OnePlus 6 και σιγά σιγά φαίνεται πως η ανακοίνωση της συσκευής μπαίνει σε ένα χρονοδιάγραμμα, δίνοντάς μας για αρχή την ονομασία του νέου αναμενόμενου smartphone της εταιρείας.

OnePlus 6 θα λέγεται όπως όλα δείχνουν η νέα ναυαρχίδα της OnePlus και το “κουβάρι” του μυστηρίου ξετυλίγεται. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του συνιδρυτή της εταιρείας, Carl Pei, που αναφέρει πως θα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το Notch μιας και αυτό είναι καλό για την αύξηση του μεγέθους της οθόνης προς όφελος του καταναλωτή.

Είτε διαθέτει notch είτε όχι, το επόμενο OnePlus είναι πολλά υποσχόμενο, όπως και οι προκάτοχοί του, και πρέπει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του, και αν θα κατακτήσει για άλλη μια χρονιά τον τίτλο του “flagship killer”. Η εταιρεία πάντως, αναφέρει το slogan “The speed you need”, αυξάνοντας ακόμα παραπάνω τις προσδοκίες για κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.