OnePlus 6: Διέρρευσε, ενσωματώνει notch σαν του iPhone X και πλάτη σαν του Galaxy S9+;

OnePlus 6 διέρρευσε ενσωματώνει notch iPhone X πλάτη Galaxy S9+, OnePlus 6: Διέρρευσε, ενσωματώνει notch σαν του iPhone X και πλάτη σαν του Galaxy S9+;

Το OnePlus 5T έχει μόλις λίγους μήνες στην αγορά και έχει αντικαταστήσει το 5 που με την σειρά του δεν έχει κλείσει ακόμα χρόνο. Τον Ιούνιο η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τον νέο εκπρόσωπο της, OnePlus 6, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να διέρρευσε πριν λίγο.

Συγκεκριμένα, στο Weibo κάποιος ανήρτησε δύο εικόνες που υποτίθεται πως απεικονίζουν το επερχόμενο 6 μοντέλο. Λίγο μετά την δημοσίευση τους, η ανάρτηση “κατέβηκε”, όμως οι φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Η συσκευή φαίνεται λειτουργεί με το Android 8.1 Oreo, βασισμένο στο OxygenOS 5.1, εκδόσεις που ακόμα δεν κυκλοφορούν για το 5T. Επίσης, ενσωματώνει 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Όμως, μακράν πιο ενδιαφέρουσα είναι η πλήρης αποκάλυψη του design. Από μπροστά, το smartphone θυμίζει πολύ στο iPhone X, κυρίως λόγω της ύπαρξης μιας εγκοπής (notch) στην ίδια θέση που την έχει και το επετειακό smartphone της Apple.

Όσον αφορά το πίσω μέρος (στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα το λογότυπο της OnePlus), η κάθετη διπλή κάμερα, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων από κάτω και η (μάλλον) γυάλινη κατασκευή φέρνουν αρκετά στις μνήμες μας την πλάτη του νεοανακοινωθέντος Samsung Galaxy S9+. Εν ολίγοις, αν η συσκευή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες είναι όντως το OnePlus 6, θα μπορούσαμε να πούμε πως η εταιρεία “δανείστηκε” κάποιες σχεδιαστικές ιδέες από τα iPhone X και Galaxy S9+. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε στο καλοκαίρι θα εμφανίζονται όλο και περισσότερες διαρροές σχετικά με το επερχόμενο νέο OnePlus smartphone. Μένει να δούμε αν οι σημερινές εικόνες ανταποκρίνονται όντως στην πραγματικότητα ή όχι.

OnePlus 6 διέρρευσε ενσωματώνει notch iPhone X πλάτη Galaxy S9+, OnePlus 6: Διέρρευσε, ενσωματώνει notch σαν του iPhone X και πλάτη σαν του Galaxy S9+;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
felipos

Περιμενω να δω σχολιο απο υπερασπιστη της συγκεκριμενης μπραντας. Τελικα η apple δειχνει το δρομο ! Οποιος λεει το αντιθετο απλα δε ξερει απο τεχνολογια (λυπαμαι) (κατοχος htc eye) (δε λυπαμαι για το htc αυτο μια χαρα ειναι, απλα λυπαμαι που ολοι αντιγραφουν την apple)

man

To notch το έβαλε πρώτα η Essential. Άρα όλοι αντιγράφουν την Essential?? Πάντως, ισχύει το γεγονός ότι επειδή το έβαλε ΚΑΙ η Apple, θα επιμείνουν και οι άλλοι. Αλλιώς, δεν υπήρχε περίπτωση. Πρέπει να αλλάξει αυτό, δεν σημαίνει ότι κάθε απόφαση τους είναι σωστή. Το συγκεκριμένο, θα έπρεπε να μείνει χωρίς το notch, και μακάρι να υπάρξει μικρότερη έκδοση. Είναι πραγματικά τεράστιο. Γενικά έχει ωραίο design, σε αντίθεση με το 5t. Κάτι μου λέει πάντως ότι αυτό θα είναι και το τελικό design.

giannis

Όλοι αρχίζουν να βάζουν Notch για το οποίο κατηγορουσαμε την κακιά apple και ξαφνικά αρχίζουμε να λέμε ποιος το έβαλε πρώτος και ποιος δεύτερος. Ε ναι λοιπόν….το essential με την σαρωτική του επιτυχία σε πωλήσεις και όχι μόνο μας έδειξε τον δρόμο και μας φόρτωσε το notch που αντιπαθούμε τόσο πολύ, οπότε μην κατηγορούμε το cupertino.

Υ.Γ. Το notch στο iPhone δεν το βρίσκω καθόλου άσχημο.

NtinosMD

AR emojis αν δεν εχει εγω δεν παιρνω…,

KostasB

Ελπίζω το τελικό να μην είναι έτσι και απλά να δοκιμάζουν τις γνώμες των καταναλωτών.
Δεν φτάνει που μας έφεραν το παρατραβηγμένο 18/9 θα έχουμε και εγκοπές τώρα.. να μην μπορούμε να δούμε ένα βιντεάκι σαν άνθρωποι..
Επίσης το γυαλί στην πλάτη.. Γιατί;; Ασύρματη φόρτιση;; Αφού η πλειοψηφία το απέρριψε στην έρευνά τους.
Και κάτι ακόμα.. καλά θα κάνει να επαναφέρει το OIS.

tester

Έτσι κι αλλιώς το 6Τ θα περιμένουμε που ελπίζω να είναι ίδιο με το Vivo X20 αν και για να πω την αλήθεια περίμενα οτι έτσι θα είναι το απλό 6.
Για όσους λένε για το notch, όπως έκραζα την Apple, το ίδιο θα κάνω και για την OP αν βγει με αυτό το σχέδιο. Δεν αλλάζω απόψεις ανάλογα με όσα λέει η μαμά Apple.

merci

Οχι ρε γαμωτο 🙁

Mην καταντηση ετσι και η OP

Σταύρος Χρι

Ωπ… Τι έχουμε εδω ;; Είναι όμορφο για μένα. Δεν με ενοχλεί η εγκοπή όπως δεν με ενοχλεί ούτε στο iPhone x καθώς πιστευω οτι αυτο ειναι το αναγκαίο κακό ώστε να προχωρήσει η τεχνολογία…
Περιμένω και gestures να ενσωματοθουν στο Android καθώς τα δούλεψα λιγο στο iPhone x και δεν φαντάζεστε ποσο βολικά τα βρήκα….

Blats

Άσχημο είναι…
Αν τελικά βγει ετσι το προηγούμενο μοντέλο μου άρεσε περισσοτερο

Lanros89K

Κάτοχος 5τ.Πολύ άσχημο και πολύ παράξενο. Να ειρωνευεται την Apple στην παρουσίαση του oneplus switch για το notch και τώρα να κάνει ακριβώς το ίδιο σε μια άσχημη κιόλας παραλλαγή κατά τη γνώμη μου. Όσο για το πίσω μέρος πιο πολύ σε κεραμικο μου κάνει πάρα σε γυαλί.Οπως και να χει αν είναι όντως έτσι απατο θα πάει μιας και λόγω υλικών δεν το βλέπω κάτω από τα 550.Δεν πειράζει οι ελπίδες μας πλεον στο 6τ.Νομιζω πάντως ότι αυτοπυροβοληθηκε….

Chris966

Το τραγικό στο iphone X δεν είναι το notch. Η τραγικότητα είναι ότι ”εκρυψε” σημαντικές πληροφορίες (εξ’ αιτίας του notch) στο κέντρο ελέγχου το οποίο σημειωτέον το έχουν μεταφέρει σε πολύ δυσκολότερη θέση απ’ ότι είναι τώρα.

Stathis

“Η apple δείχνει τον δρόμο” λέει ο άλλος… αφού πρώτα έμαθε τον δρόμο από την Xiaomi (όσον αφορά το bezeless η οποία με την σειρά της τον έμαθε απο αλλού φυσικά). Είπαμε βρε παιδιά… funboyλίκι αλλά με μέτρο.. το ότι αντιγράφουν κάποιοι μια αηδία σαν το notch δεν είναι “δείχνω τον δρόμο”. Η apple έκανε μια επιλογή, ήθελε να φτιάξει bezeless κινητό σαν της Xiaomi αλλά για να μην έχει την κάμερα κάτω έφτιαξε αυτό το πράγμα. Το αν ο ένας η ο άλλος κατασκευαστής ακολουθούν την σχεδίαση της apple ή της Xiaomi σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι η apple “δείχνει τον δρόμο” στην αγορά. Ο “δρόμος” είναι το bezeless που τον έδειξαν άλλοι και όχι το notch που είναι σχεδιαστική επιλογή. Να σκεφτόμαστε και λιγάκι δεν βλάπτει.

Νίκος

Αποκλείεται να είναι έτσι το δαχτυλικο αποτύπωμα θα είναι στην οθόνη και ασύρματη φόρτιση δεν παίζει να έχει μιας κ έχει πει η ίδια η oneplus ότι δεν συγκρίνεται με το dash charge οπότε παίζει και η εγκοπή πάνω να μην υπάρχει και μακάρι βασικα

Jim

Προσωπικά το notch δεν μου αρεσε εξ αρχης ούτε στο Essential oυτε στο iphone δυστηχώς το τρεντ να ακολουθούν όλοι τα τρεντς της apple δεν εχω κατι μετην εταιρία και πολύ καλά κινητά βγάζει αλλά στην ουσια καθε ετερία θα έπρεπε να εχει το δικό της ντιζάιν και οι αναμίξεις δεν λέω οτι είναι κακό είναι όμως πολύ κοινό για εμενα το Xiaomi Mi MIx (το πρώτο ηταν κατι λιγο διαφορετικό ναι βασισμένο στο Sharp Aquos Crystal αλλα καλύτερη υλοποιηση και ίσως η αιτία που εχουμε τα “bezelless” κινητά) ή τα πρωτα sony Xperia Z που ηταν κατι ωραιο μετο κουμπι στο πλάι (προσωπικό γουστο αυτό) γενικά τωρα όλοι ακολουθούν τις δυο κυρίαρχες εταιρίες…και η xiaomi χαλασε κατ εμε αφαιρεσε το headphone jack και ανέβασε τις τιμές….ελπίζω αυτο το one plus να είναι σαν τοπερσινό σε υλοποίηση και τιμολογική τοποθέτηση……
κάτοχος ZTE blade V770

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.