OnePlus 6: Τον Μάρτιο με in-screen αισθητήρα;

OnePlus 6 κυκλοφορία, OnePlus 6: Τον Μάρτιο με in-screen αισθητήρα;

Νεότερες φήμες θέλουν το OnePlus 6 να λανσάρεται νωρίτερα του αναμενομένου και να φέρει in-screen αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με την φήμη, η οποία όμως όπως αναφέρει το Android Headlines, προέρχεται από άγνωστη πηγή και δεν ξέρουμε πόσο έγκυρη είναι, το OnePlus 6 δεν θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο όπως είχε συμβεί με το OnePlus 5, αλλά τον Μάρτιο.

Επιπλέον, θα φορά το Snapdragon 845 και θα έρχεται με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη της Synaptics.

Το σύστημα της Synaptics έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει σε smartphone της Vivo. Δεδομένου όμως ότι και η Vivo και η OnePlus ανήκουν στην ίδια εταιρεία -την Oppo Electronics- δεν αποκλείεται να το χρησιμοποιήσει και η OnePlus.

Όμως, η Synaptics έχει δηλώσει ότι έχει ξεκινήσει την παραγωγή του in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για 5 κορυφαίους κατασκευαστές και η OnePlus δεν ανήκει σε αυτούς.

Στα υπόλοιπα, το Android Headlines εκτιμά ότι θα πρέπει να αναμένουμε το OnePlus 6 με διπλή κάμερα, κατασκευή από μέταλλο και RAM στα 6GB / 8GB of RAM.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

Η Οneplus η Οppo και η Vivo ανήκουν στην ΒΒΚ Εlectronics!!

I am

Ας βγάζει κάθε μήνα κινητό!

True

koroidia exei katantisei!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.