Carl Pei: Ίσως να μην υπάρχει OnePlus 6T το 2018

oneplus 6t, Carl Pei: Ίσως να μην υπάρχει OnePlus 6T το 2018

To OnePlus 5T είναι η βελτιωμένη έκδοση της φετινής ναυαρχίδας OnePlus 5. Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι με το OnePlus 3T, αλλά το 2018 που περιμένουμε το OnePlus 6, υπάρχει πιθανότητα να μην έρθει η βελτιωμένη έδοση OnePlus 6T.

Αυτό προκύπτει από τα λεγόμενα του συν-ιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, ο οποίος κατά τη διάρκεια AMA (Ask Me Anything) session, απάντησε ότι του χρόνου ίσως να μην έρθει το OnePlus 6T. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρχει κάποια νέα τεχνολογία την οποία δεν θα έχει το OnePlus 6, επομένως, θα γεννηθεί η ανάγκη για το T.

Το OnePlus 3 είχε έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 820 τον Ιούνιο του 2016, αλλά η Qualcomm έφερε την ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 821, κι έτσι κυκλοφόρησε το OnePlus 3T με 821. Φέτος παρουσιάστηκε το OnePlus 5 με κανονικό design, αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές πηγαίνουν προς το bezel-less, άρα και η OnePlus έπρεπε να ακολουθήσει με το OnePlus 5T (το οποίο έχει και κάποιες άλλες βελτιώσεις).

Του χρόνου το OnePlus 6 αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 845, διπλή κάμερα, all screen design κλπ., επομένως αν δεν υπάρχει κάποια νέα τεχνολογία, το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει και η ανάγκη για την κυκλοφορία του OnePlus 6T.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Προσωπικη αποψη. Τετοια statements με απωθουνε το να στηριξω μια εταιρεια με την αγορα των προιοντων τους. Τι παει να πει δεν εχουμε ιδεα εαν υπαρξει του χρονου καινουρια τεχνολογια ? Οταν καθε εταιρεια που σεβεται τον εαυτο της εχει 3 ή ακομα και 5-year-plan εδω μας λεει δεν εχει ιδεα πως θα ξημερωσει η OnePlus? Οι budget επιλογες λοιπον αυτα εχουνε. Εαν και τα 500ευρα δεν θεωρουντε budget αλλα τεσπα ειναι αλλο θεμα. Αντε πες πως φετος με εψησες ρε αδερφε με το νεο σου 5T. Εγω σαν υποψιασμενος αγοραστης που θελει best – bang – for – my – money και γλυκοκοιταζω προς τη δικια σου πλευρα για την επομενη μου αναβαθμιση με τα μοντελα του 2018 με τετοια δηλωση απλα δε θα κανω ουρα στην αρχη οταν λανσαριστει το 6αρι αλλα θα περιμενω μεχρι οκτβωρη νοεμβρη του αλλου ετους αναγκαστηκα μπας και τελευταια στιγμη βγαλεις κατι που θα αξιζει περισσοτερο την αναμονη και τα λεφτα μου ( συγκρινοντας παντα τις 2 προηγουμενες χρονις που εβγαλες τα 3Τ και 5Τ ). Και οταν φτασω τελικα οκτωβρη νοεμβρη να αποφασισω, μαντεψε ποιος θα σε αναταγωνιστει στο 500αρικο, 600αρικο που θα ζητας…. yeap οι ναυαρχιδες που λανσαριστηκαν early 2018 (… Συνέχεια »

Tasos Spanos

Μπορούσε να πουλάει ακόμα το πολύ καλό στα 500€ oneplus 5
Αρχές του χρόνου μπορούσε να παρουσιάσει το 6αρι με ότι καλο υπάρχει και να κάνει την διαφορά με μια καλή τιμή

NikosAr

Βρίσκω λογική την τοποθέτηση του συν-ιδρυτή .. κάθε φορά που βγάζουν το Τ .. γκρινιάζουν αυτοί που πριν λίγους μήνες αγόρασαν την κανονική έκδοση και συμφωνώ με @Tasos Spanos ..

Makis

Ωριμάστε και σταματήστε να κυνηγάτε ναυαρχίδες, ημερομηνίες, τιμές, επεξεργαστές. Πάντα πίσω θα είμαστε.

KostasB

Όπως λέει και ο @Makis πάντα θα είμαστε πίσω σε κάτι που θα βγει. Όλες οι εταιρείες. Όχι μόνο η OnePlus. Τουλάχιστον αυτοί το λένε ότι δεν δεν υπάρχουν τα χρήματα για να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες τεχνολογίες.
Αν ήταν να παίρνουμε κινητό με γνώμονα το τι θα κυκλοφορίσει τον επόμενο καιρό δεν θα παίρναμε ποτέ. Όλο τον χρόνο παρουσιάζονται καινούργια πράγματα.
Για φέτος εγώ πιστεύω πως το 5Τ δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά τους και θα πήγαιναν για το 6 στις αρχές του έτους αλλά επειδή ο SD845 απ’ ότι φαίνεται πάλι θα είναι περιορισμένος αρχικά λόγω Samsung και θα καθυστερούσε πολύ το λανσάρισμα του 6 που εκτός από τον νέο επεξεργαστή θα έφερνε και την full optic οθόνη έτσι κατέληξαν στο να πάνε τελικά στο 5Τ αυτήν την περίοδο.
Οπότε το 6 θα βγει πάλι την κλασική περίοδο στις αρχές καλοκαιριού και θα φέρει ότι και το 5Τ συν καλύτερες κάμερες και μεγαλύτερη μπαταρία.
Αυτό που δεν μου αρέσει στην OnePlus και το έχω ξαναπεί είναι ότι δεν ρίχνει καθόλου τις τιμές κατά τη διάρκεια του έτους και σταματάει εντελώς τις πωλήσεις στα προηγούμενα μοντέλα ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει να τα πουλάει σε χαμηλότερες τιμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones featured OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

Μετά τα 3D renders που δημιουργήθηκαν από τον @OnLeaks, ο leakster επιστρέφει με λεπτομέρειες για το hardware.

Smartphones OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus 12: Φήμες για βελτιωμένο σύστημα κάμερας

Το OnePlus 12 αναμένεται να φτάσει στα τέλη του τρέχοντος έτους και οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται από leakster της Κίνας.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.