OnePlus 6T με τριπλή κάμερα, οθόνη 6.4″ με Gorilla Glass 6 και μπαταρία 3500mAh;

oneplus 6t τριπλή κάμερα gorilla glass 6 μπαταρία 3500 mah, OnePlus 6T με τριπλή κάμερα, οθόνη 6.4″ με Gorilla Glass 6 και μπαταρία 3500mAh;

Το OnePlus 6T πιθανόν να παρουσιαστεί στις 17 Οκτωβρίου και κατάστημα δημοσίευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μαζί με τιμή, με την υποσημείωση πως η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 16 Οκτωβρίου.

Το μόνο νέο χαρακτηριστικό που γνωρίζουμε και επίσημα για το OnePlus 6T είναι πως θα διαθέτει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη ενώ αναμένονται ορισμένες βελτιώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε σύγκριση με το OnePlus 6, τα οποία εμφανίστηκαν σε καταχώρηση online καταστήματος, μαζί με την τιμή του και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσίευσε το κατάστημα αυτό, το OnePlus 6T διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED στις 6.4 ίντσες με Gorilla Glass 6, waterdrop notch και ανάλυση 2340×1080 pixel. Στο εσωτερικό της βρίσκουμε και πάλι τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και την Adreno 630 GPU για τη διαχείριση των γραφικών και επιλογή 6GB/8GB για τη μνήμη RAM.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος διατείθεται στα 64GB/128GB/256GB με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD μέχρι τα 256GB, οι κάμερες στην πλάτη του OnePlus 6T είναι τρεις, με τις δύο να είναι στα 20MP και 12MP και έναν ToF (Time-of-Flight) 3D αισθητήρα κατάλληλο για αισθητά βελτιωμένες φωτογραφίες σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, με τη selfie κάμερα να έχει μέγεθος 25MP και διάφραγμα f/1.4.

Τέλος, η μπαταρία της συσκευής είναι στα 3500mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και είναι μεγαλύτερου μεγέθους από αυτήν που διαθέτει το OnePlus 6, κάτι το οποίο είναι θετικό μιας και έχουμε μια συσκευή μεγαλύτερη από την προηγούμενη, εφόσον οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ναι ρε φίλε……

dark_master

επέκταση μέσω micro sd που είδατε ρε παιδιά?

combo

Τρελανε μας….

George

Vivo κ oppo έχουν Msd..
Δεν αποκλείεται κ αυτό λοιπόν..
Μιας κ είναι αντίγραφο..
Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

bill

εκτος. οτι δεν κανετε μια. ερευνα της προκοπης απλα μεταφραζετε αλλα. αρθρα τουλαχιστον καντε το. σωστα
η πηγη του αρθρου λεει ξεκαθαρα non-expandable storage εκτος αμα πηρατε στα τοσο. σοβαρα την εικονα
δεν πρόκειται να. μπει sd το χει. ξεκαθαρίσει η 1+ γτ κανει το τηλέφωνο πιο αργο(με τα λεγομενα τους) κ απτην στιγμη που θελει να πουλαει το πιο γρηγορο αντροιντ δν υπαρχει περιπτωση να βαλει

alekos

Ο αισθητήρας φωτός για αυτόματη ένταση φωτισμού οθόνης που θα μπει;;

JohnWave

OnePlus 6T + S9 Plus = Οι δύο καλύτερες επιλογές σε ναυαρχίδα τον Οκτώβρη.
Πανέμορφο και πολύ δυνατό. Ανυπομονώ να δω τις βελτιώσεις στην κάμερα.

Project.one

Και το Xiaomi Μi8 είναι πολύ καλό , για γνώστες βέβαια γιατί υπάρχουν και άτομα που ούτε ringtone δεν ξέρουν να αλλάξουν οπότε θα προτιμήσουν τα καθρεφτάκια που δίνει το μήλο στους ιθαγενείς.

JohnWave

@Project.one, ναι και το Xiaomi mi8 είναι πολύ καλή επιλογή αλλά λόγω κάμερας θεωρώ τα δύο που ανέφερα λίγο πιο πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.