OnePlus 6T: Παρατηρήθηκαν φαινόμενα υπερβολικά γρήγορης απώλειας μπαταρίας

OnePlus 6T, OnePlus 6T: Παρατηρήθηκαν φαινόμενα υπερβολικά γρήγορης απώλειας μπαταρίας
Πληθαίνουν οι αναφορές για σημαντικά προβλήματα κατά τη λειτουργία του OnePlus 6T από χρήστες της συσκευής, εκδηλώνοντας την απογοήτευσή τους κυρίως για το πολύ γρήγορο άδεισμα της μπαταρίας του κινητού, με σχόλιά τους σε ιστοσελίδες τεχνολογίας.
Σχόλιο ενός χρήστη ανέφερε πως η συσκευή του τις τελευταίες 1-2 μέρες είχε διάρκεια μπαταρίας λιγότερο από το μισό. Προσπάθησε να απενεργοποιήσει όλες τις πιθανές ενεργοβόρες εφαρμογές ή ρυθμίσεις αλλά δεν είδε κάποια αλλαγή. Επίσης επέβαλε ακόμη και περιορισμούς στο ποιές εφαρμογές θα τρέχουν στο background και ποιές όχι. Προχώρησε σε εκκαθάριση της μνήμης cache, έκανε τα απαραίτητα updates αλλά μάταια.
Ένας άλλος ιδιοκτήτης του OnePlus 6T ανέφερε ότι το smartphone του κατάφερνε να μένει σε λειτουργία για 6-7 ώρες. Τώρα πλέον οι ώρες έχουν μειωθεί στις 4 μέχρι να αδειάσει η μπαταρία και το κινητό να σβήσει. Ένας ακόμη χρήστης ανέφερε πως το κινητό του όχι απλά υπέφερε από υπερβολικά γρήγορη εξασθένιση της μπαταρίας αλλά και ότι η συσκευή ανέβαζε υπερβολικές θερμοκρασίες. Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης συμπλήρωσε στο σχόλιό του ότι τα προβλημάτά του λύθηκαν όταν προχώρησε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Το OnePlus 6T τροφοδοτείται από τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε τηλέφωνο OnePlus και είναι χωρητικότητας 3700mAh. Αυτό υπερτερεί την μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh που χρησιμοποιείται στο OnePlus 6. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Fast Charge θα δώσει στους χρήστες OnePlus 6T ημερήσια ισχύ μπαταρίας μετά από μόλις 30 λεπτά φόρτισης.
Για κάποιον που δεν θέλει να επαναφέρει το OnePlus 6T του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα πρέπει να συμβιβαστεί με το πρόβλημα της μπαταρίας μέχρι η OnePlus να βγάλει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για να εξαλείψει αυτό το σφάλμα. Αυτό θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, επομένως πολλοί μάλλον θα αποφασίσουν να “καθαρίσουν” το OnePlus 6T τους και να ξεκινήσουν από την αρχή.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Προβλήματα έχει το 6τ αλλά η μπαταρία δεν είναι σε καμία περίπτωση

Jo

Κινεζιά….

John Real

@jo
Πολυ εξυπνο σχολιο μπραβο! Μονος σου το σκεφτηκες;

Jo

@John Real ναι ολομοναχος….

George

Το πρόβλημα είναι προφανώς πρόβλημα software, και προφανώς θα λυθεί με κάποια αναβάθμιση λογισμικού που θα γίνει σύντομα. Και λέω σύντομα, γιατί η OnePlus είναι γνωστή για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει στις συσκευές της. Όσο για τα σχόλια περί “κινεζιάς”, τι να πω… ‘Ελλειψη μνήμης; ‘Αγνοια; ‘Η μάλλον καλύτερα θα έλεγα ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ έλλειψη γνώσεων επί του θέματος που λέγεται “smartphone.” Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: ‘Ολα, μα ΟΛΑ τα smartphone κατασκευάζονται στην Κίνα. ‘Αντε, και μερικά σε χώρες όπως Ινδία και Κορέα. ΟΛΑ. Ακόμα και το iPhone Xs Max των 1.770 ευρώ. Είναι ξεκάθαρα “made in China.” Το ΜΕΓΙΣΤΟ κόστος κατασκευής και συναρμολόγησης ακόμα και των ακριβότερων smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά, σε καμία των περιπτώσεων ΔΕΝ είναι περισσότερο από 300 ευρώ. Τώρα προκύπτει η ερώτηση: Αφού η κατασκευή τους κοστίζει λιγότερο από 300 ευρώ, τότε γιατί φτάνουν να πουλιούνται 1.000, 1.500 ή ακόμα και 1.700 ευρώ; Απάντηση: Θέμα μάρκετινγκ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Πουλιούνται σε αυτή την τιμή, διότι πολύ απλά υπάρχουν πολλοί που θα το αγοράσουν. ‘Αρα ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να πουληθεί φτηνότερα. Θέματα μπαταρίας: Το σοβαρότερο προβλήμα με μπαταρίες το είχε αντιμετωπίσει η Samsung πριν λίγα χρόνια στο τότε μοντέλο Samsung Galaxy Note,… Συνέχεια »

John Real

Το oneplus 6T θεωρεοται απο τους περισσοτερους και πιο διασημους ειδικους περι τεχνολογιας οπως ο MKBHD , Unboxing therapy κτλ ως τονκαλυτερο κινητο του 2018. Τωρα το τι λεει ο καθε ασχετος μικρο ρολο παιζει.

tjl73

Eδω και ενα μηνα εχω το Oneplus 6T McLaren Edition και μπορω να πω με βεβαιότητα οτι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο τα χερια μου. Εχω κανει ολα τα update που εχουν σταλει στην συσκευη μου. Οσο για την μπαταρια; Δυο μερες ΓΕΜΑΤΕΣ, και με νορμαλ χρηση μπορει να φτασει ως το απογευμα της τριτης μερας. Να σημειωσω οτι δεν κατεβαζω ποτε στο κινητο μου facebook και λοιπες αηδιες..

Jo

Όλα μα όλα φτιάχνονται Κίνα αλλά όπως έχω ξαναπεί με ΆΛΛΕΣ προδιαγραφές άλλα υλικά κ στην ουσία συναρμολογούνται στην Κίνα λόγω χαμηλού κόστους @George.κ η bmw κατασκευάζει στην Κίνα κ μάλιστα το μεγαλύτερο εργοστάσιο της εκεί είναι αλλά ουδεμία σχέση έχει με τις τοπικές αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας.

Babris Bariolas

Χρησιμοποιώ OP6T απο πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου ως δευτερη συσκευή και εδώ και μία εβδομάδα ως κύρια. Πάντα βγάζει παραπάνω απο μία ημέρα άνετα. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποιο συνδυασμό sw-apps που αργά-γρήγορα θα λυθεί.
Όσο για το “Κινεζιές”, όποιος ακόμη χρησιμοποιεί ακόμη τον όρο έχει μείνει δεκαετίες πίσω.

Lefteris

Είμαι κάτοχος του κινητού. Η μπαταρία είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Σε σύγκριση με το note 8, που επίσης έχω στην κατοχή μου, το oneplus έχει πολύ πιο άμεση απόκριση (ναι το note 8 έχει lag πότε-πότε), πιο φωτεινή οθόνη και σε αρκετές λήψεις καλύτερες φωτογραφίες. Ευχάριστη έκπληξη το 6Τ!!!!!

taratsas

μου θυμιζει το προβλημα των lumia που κρασαρε το λειτουργικο τους με υπερθέρμανση συσκευής και Battery drain

Αθανάσιος

Γειά σας είμαι κάτοχος του 6Τ και σας δηλώνω ότι είναι ότι καλύτερο και από μπαταρία δύο μέρες άνετα με χρήση fb. Και άλλων προγραμμάτων !!!! Το ότι είναι κινεζικό το τιμά ιδιαίτερα μιας και είναι κορυφαίο για τα λεφτά του σε σχέση με άλλες μάρκες

Asos206

Ρε παιδιά καλά όλα αυτά με το 6Τ, ήθελα και εγώ να το πάρω, αλλά με φρέναρε το sar pou έχει… Αυτό δε σας πειράζει οποίος το έχει τέλος πάντων…?

Κλημαντος Συνογλου

Εμένα στο δικό μου με πλήρη χρήση στην φουλ φωτεινότητα κρατάει μιάμιση μέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.