OnePlus 6T τον Οκτώβριο με τιμή από 550 δολάρια;

oneplus 6t tmobile ηπα 550 δολάρια, OnePlus 6T τον Οκτώβριο με τιμή από 550 δολάρια;

Το OnePlus 6T αναμένεται να εμφανιστεί τον Οκτώβριο και θα είναι η πρώτη φορά που smartphone της OnePlus πωλείται μέσω παρόχου κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α, με την T-Mobile να είναι αποκλειστικός προμηθευτής με τιμή που θα ξεκινά από τα 550 δολάρια.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, είχε αναφέρει ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις για να φέρει τα smartphone της OnePlus στις Η.Π.Α μέσω των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, με την T-Mobile να είναι η πρώτη εταιρεία που θα κάνει κάτι τέτοιο αλλά και η μόνη, τουλάχιστον όσον αφορά το OnePlus 6T. Δεν αποκλείεται πάντως, το OnePlus 7 να πωλείται στις Η.Π.Α από παραπάνω από μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, κάτι το οποίο θα διαπιστώσουμε μέσα στο 2019.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό το παραμικρό σχετικά με το OnePlus 6T, το οποίο πιθανόν να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ενώ θα υπάρχει μια ειδική έκδοση κατάλληλα τροποποιημένη για το δίκτυο της T-Mobile. Όπως είναι λογικό, η εταιρεία θα διατηρήσει την πώληση των OnePlus συσκευών με τον τρόπο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας όπου οι συσκευές πωλούνται ξεκλείδωτες από παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Τα OnePlus 3T και 5Τ είχαν κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2016 και 2017 αντίστοιχα, ενώ το OnePlus 6T φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή που θα ξεκινάει από τα 550 δολάρια.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

….ok, notch θα έχει?….improvements σε κάμερα μπαταρία θα δούμε?

Κωνσταντίνος

Μήπως το έχει παρακάνει λίγο η OnePlus; Είμαι μεγάλος fan των κινητών της και όλων αυτών που προσφέρουν, αλλά μου φαίνεται γελοίο κάθε τρεις και λίγο συσκευή. Δεν προλαβαίνει να βγει η μια βγάζει δεύτερη…

λαζαρος

2 τον χρονο και σου φαινονται πολλα?

VasiliS7edge

Πολλά είναι τα λεφτά όχι οι συσκευές. Ξεκίνησε το δόλωμα με 200$ και τώρα που τσίμπησαν τα ψάρια πάρε 650$/550€.

Nikopoup

@λαζαρος φυσικά όταν πρόκειται για ναυαρχίδες που βγαίνουν ανά 6 μήνες. Μέχρι να πάρεις το ένα έχει βγει το επόμενο μοντέλο

Petros

Μέχρι να το παραλάβεις θα βγει ο αντικαταστατης του, έλεος

Karl

@vasiliS7edge έχεις πολύ δίκιο φίλε μου. Ένας λόγος που δεν θα πάρω ποτέ one plus είναι αυτός ακριβώς.

JohnWave

Λογικά η OP παράγει την απλή έκδοση για να μπορεί το 1ο τρίμηνο του έτους να αντιπροβάλλει το προϊόν της απέναντι στον ανταγωνισμό. Αν δεν το κάνει τότε θα χάνει δυνητικούς πελάτες που δεν θα μπορούν να περιμένουν και θα αγοράζουν τη ναυαρχίδα των ανταγωνιστών. Έχοντας δει και πως πάνε οι πωλήσεις της ανά έτος, θα βγάζει την κατάλληλη παραγωνή για την απλή έκδοση ώστε να μην της μένουν αδιάθετα. Έτσι και τον ανταγωνισμό χτυπά στο κατάλληλο timing και συντηρεί τον ανταγωνισμό μετά από 6 μήνες βγάζοντας την Τ έκδοση, καθώς μετά από 6 μήνες ξέρει ότι πχ η ναυαρχίδα της Samsung θα έχει πέσει 300€ και θα έχει χαθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της τιμής. Αν η σκέψη μου είναι σωστή, μην αναρωτιέστε/εκνευρίζεστε με την ΟP που ακολουθεί αυτήν την τακτική. Σκεφτείτε πχ : Τον Μάρτιο, το ερώτημα ήταν : S9+ στα 870€ ή OP6 8GB στα 570€; Τώρα που το S9+ κοστίζει 660€, κάτι πρέπει να κάνει η OP για να στρέψει τον κόσμο στη δική της συσκευή. Οπότε βγάζει την Τ έκδοση.

Vassilis Diamon

Εγώ πάντως παιδιά έχοντας δοκιμάσει για πρώτη φορα το OnePlus 6, δε θα σκεφτόμουν αλλαγή μεσα σε 6 μήνες. Νομίζω εξ ορισμού κάποιος που παει σε OnePlus λόγω value for money δε θα αλλάξει σε 6 μήνες τηλέφωνο. Βέβαια για να πούμε την πικρη αλήθεια, οι εκπτώσεις σε κάμερα και οθόνη σε σύγκριση με ενα S8 που το σύγκρινα υπήρχαν, αλλα δεν ήταν τόσο σημαντικές κατά τη γνώμη μου.

Darth

Το notch θα φιγει η ου?
μπαταρία?

merci

Εχω το 5Τ, αν δεν υπαρχει νοτς στο 6Τ το εχω τσιμπησει. Ειναι γνωστο οτι η OP προωθει στην αγορα 2 μοντελα, γιατι λοιπον καποιοι δυσανασχετουν ενω ξερουν οτι το επομενο θα ειναι σε 6 μηνες; Η τιμη επισης δεν εχει να κανει με το γεγονος οτι αα ξεκιναμε με 200 να τσιμπησουν και μετα τους κοπαναμε, εχει να κανει με την αγορα, το hardware, κλπ κλπ.

GREGORIO

Παιδιά θα τα πάρω ένα ένα για να βγάλω-βγάλουμε άκρη, 1ον Επειδή διάβασα κάτι για συγκρίσεις με Samsung S8, iPhone X κλπ, λοιπόν και μόνο που η One+ μας βάζει να συγκρίνουμε ποιοτικά και τεχνικά την συσκευή της που κοστίζει 519€ με SmartPhone των 1000€ έχει βγει κερδισμένη, δεν με νοιάζει να είναι καλύτερη, ούτε να είναι το ίδιο καλή, φτάνει που το κινητό που των 519€ έχει σχεδόν ίδιες δυνατότητες και ποιότητα με τα κινητά του ανταγωνισμού των 1000€. 2ον Επειδή κάποιος είπε περί προβάτων που τσίμπησαν με τα κινητά των 200€ της One+ και μετά τρώνε το κοπάνημα των 500+ ευρώ, δεν πάει έτσι, τι πρόσφερε το κινητό των 200€ και τι αυτό των 500€ και μετά αν θέλουμε να μιλήσουμε περί προβάτων που τσίμπησαν ας κοιτάξουμε προς Samsung και Apple, πόσο είχαν οι ναυαρχίδες τους πριν 10χρόνια και πόσο έχουν τώρα. 3ον επειδή μερικοί έθεσαν το θέμα, μα καλά κάθε 6μήνες καινούριο κινητό βγάζει η One+? μην ξεχνάμε ότι η One+ βγάζει μόνο ένα μοντέλο, ούτε καν δυο, ας κοιτάξουμε τον ανταγωνισμό που παρουσιάζει καμιά δεκαριά μοντέλα κάθε χρόνο, και μην ξεχνάμε ότι όταν βγάζεις μόνο 1 μοντέλο, στο 6μηνο είναι αναγκαίο το φρεσκάρισμα όπως κάνει η… Συνέχεια »

Christz

Βγαίνει ο κάθε ένας και λέει ” δεν πρόκειται να πάρω op γιατί ξεκίνησαν από 200 και πήγαν 550″. Αλλά ντάλα κουτρουβαλα δηλαδή… Με τη κοντη μνήμη σας δεν σκέφτεστε ότι οι ναυαρχίδες τοτε της Samsung και την Apple έκαναν 500+ , ενώ τώρα που η OnePlus πουλάει εκεί, οι άλλες εταιρείες φτάνουν το 1000€ όταν πρωτοβγαινει η συσκευή.. Επίσης το OnePlus 6 την περασμένη βδομάδα το πήρε φίλος από gearbest στα 409€ ! Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά ή και παραπάνω λεφτά;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.