OnePlus 7 και 7 Pro: Διαθέσιμα τα πρώτα Android Q Beta build, σύντομα και ο πηγαίος κώδικας

OnePlus 7, OnePlus 7 και 7 Pro: Διαθέσιμα τα πρώτα Android Q Beta build, σύντομα και ο πηγαίος κώδικας

Τώρα που οι συσκευές OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro έγιναν διαθέσιμες στο κοινό, ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει το Android Q Beta και για τις δύο συσκευές.

Επιπλέον, η εταιρεία ετοιμάζεται να διαθέσει στους προγραμματιστές τον πηγαίο κώδικα του πυρήνα και των δύο συσκευών. Το kernel του OnePlus 7 Pro είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο στο λογαριασμό GitHub της εταιρείας, ενώ ο πηγαίος κώδικας για το OnePlus 7 αναμένεται σύντομα.

Εν τω μεταξύ, και οι δύο συσκευές έχουν διαθέσιμα αυτή τη στιγμή τα images του Android Q Beta σε μορφή sideloadable OTA αρχείων. Επίσης υπάρχουν rollback OTAs ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιστρέψουν στην stable έκδοση.

Η OnePlus συμβουλεύει τους συμμετέχοντες στην Beta να κάνουν backup τα δεδομένα τους πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση της συσκευής τους, καθώς η διαδικασία ενημέρωσης απαιτεί τη μορφοποίηση του δίσκου. Η συσκευή θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 3GB αποθηκευτικό χώρο και τουλάχιστον 30% μπαταρία.

Αφού οι χρήστες κατεβάσουν το αρχείο στη συσκευή τους, πρέπει να μπουν στις ρυθμίσεις ενημέρωσης του συστήματός, να πατήσουν στο εικονίδιο μενού στην πάνω δεξιά γωνία και να πατήσουν στην επιλογή “Αναβάθμιση με τοπικό αρχείο”. Ύστερα, θα πρέπει να διαλέξουν το ληφθέν αρχείο και να πατήσουν “Αναβάθμιση”.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.