OnePlus 7: Εμφανίστηκε σε κατάστημα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τιμή

OnePlus 7, OnePlus 7: Εμφανίστηκε σε κατάστημα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τιμή

OnePlus 7, OnePlus 7: Εμφανίστηκε σε κατάστημα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τιμή

Μένει ακόμη αρκετός καιρός πριν ανακοινωθεί επίσημα το OnePlus 7. Ωστόσο, έχουμε ήδη αρχίσει να ακούμε φήμες για το επερχόμενο flagship της OnePlus. Πριν λίγες ημέρες, έγιναν leak τα renders, και οι live φωτογραφίες της συσκευής, και αποκάλυψαν τον σχεδιασμό της. Όμως, σήμερα το smartphone εντοπίστηκε σε μια ιστοσελίδα, ενός λιανοπωλητή, μαζί με περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό.

Το One Plus 7 καταχωρήθηκε στο Giztop μαζί με μια φωτογραφία, και τα χαρακτηριστικά του. Η φωτογραφία αυτή δείχνει μόνο την μπροστινή όψη της συσκευής, και την notch-less οθόνη του. Ο συνολικός σχεδιασμός είναι παρόμοιος με αυτόν που είδαμε στα renders. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των δύο, τα προηγούμενα renders έδειχναν τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης στα αριστερά, με το κουμπί απενεργοποίησης με τον alert slider στα δεξιά. Όμως, η εικόνα από το Giztop αποκαλύπτει ότι στα δεξιά υπάρχει το κουμπί απενεργοποίησης, και ο alert slider λείπει εντελώς.

OnePlus 7, OnePlus 7: Εμφανίστηκε σε κατάστημα με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τιμή

Επιπλέον τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης που βρίσκονται στα αριστερά, και θα είναι δύο διαφορετικά και όχι ένα ενιαίο. Ως εκ τούτου, αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε θα λέγαμε ότι τα renders που έγιναν leak νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, από το OnLeaks, ίσως είναι πιο αξιόπιστα.

Ο έμπορος λιανικής πώλησης έχει επίσης καταχωρημένες τις προδιαγραφές του OnePlus 7. Η συσκευή θα έχει Snapdragon 855 SoC με Adreno 640, 8GB/12 GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, και OxygenOS με βάση το Android Pie. Το OnePlus 7 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών και τρεις πίσω κάμερες, οι οποίες είναι 48 MP, 20 MP και 16 MP. Η selife κάμερα είναι στα 16 MP και είναι pop-up.

Σύμφωνα με το Giztop, το OnePlus 7 έχει 4.000 mAh μπαταρία, και θα υποστηρίζει Dash Charging στα 44W, σε αντίθεση με τα όσα έχουν αναφέρει παλαιότερες πηγές ότι η συσκευή θα υποστηρίζει το VOOC Fast Charging που είδαμε στα κινητά της Oppo. Όσον αφορά την τιμή της συσκευής, και πάλι σύμφωνα με το Giztop, η μικρότερη έκδοση του OnePlus 7 θα κοστίζει γύρω στα 500 €.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christz

Αν πράγματι ξεκινάει από 500€ τότε μιλάμε για λιγότερο της μισής τιμής από τις άλλες ναυαρχίδες!! Θα θυμίσει εποχές OnePlus one

TechGeek

500ευρ Κίνα, άρα 550ευρ Ευρώπη το λιγότερο.

Christz

έτσι και αλλιώς , αν 550€ έχει στο επίσημο site , στη Κίνα οι τιμές πέφτουν έως και 200€ μετά από 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία

Apostolos

Αντε το oneplus 14 με 7,5 οθόνη

Christz

6,5 ιντσες αλλά έχει την ίδια διάσταση με τα παλιότερα μοντέλα 5,5 ιντσων

Γιάννης

Θα υπάρξει και μεγαλύτερο, όπως one plus 7T;
Ακούγεται κάτι ή θα μείνουν με αυτό φέτος;

Ελένη Λεβέντη

Έχει οπτικό σταθεροποιητη ?

John

4ρα μπαταρία, μόνο οθόνη amoled, sd855 και καλύτερες κάμερες και android one αναβάθμισεις σημαίνει κορυφή τίποτα δεν αξίζει σε παραπάνω χρήματα

vaskor

Ασυναγώνιστη η One plus! Δημιουργεί τα στάνταρ στον ανταγωνισμό. Φοβερή συσκευή σε πολύ καλή τιμή.

Baioss

@vaskor Να λέμε όμως και τα μειονεκτήματα της. Τι να το κάνω το γυάλινο κινητό εάν δεν έχει ασύρματη φόρτιση, που το θεωρώ άχρηστο feature μεν, αλλά μέχρι και η Xiaomi το δίνει σε φθηνότερα smartphones της δε; Ας το κατασκευάσει με άλλα υλικά. Αλουμίνιο η κεραμικό για παράδειγμα που είναι και πιο ανθεκτικά! Για το audio jack που μαλλον θα απουσιάζει πάλι, δεν γράφω κάτι μιας και έχω βολευτεί με τα ασύρματα ακουστικά. Για πολλούς όμως είναι ένα μείον. Για το LED notification που και αυτο μάλλον θα λείπει, δεν πρέπει να το αναφέρουμε; Ναι okay, το έχουν αφαιρέσει σχεδόν όλοι αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εμένα προσωπικά θα με βόλευε πολύ να έχει ένα “λεντάκι” για τις ειδοποιήσεις, εφόσον δεν θα έχει AOD αλλά ambient display. Γενικά εγώ δύο χρόνια τώρα είμαι υπέρικανοποιημένος με το OP5 μου, με τα συνεχή και γρήγορα updates, την σπιρτάδα του λογισμικού της και την άδεια της εταιρείας να μην χάνω την εγγύηση μου με τα ξεκλειδώματα και τα root που κάνω. Δεν σκοπεύω να το αλλάξω αν το 7 δεν μου δώσει κάτι καινούριο. Το μόνο που εύχομαι είναι η βασική έκδοση του να είναι 8/128 και όχι 6/128, να βάλει όπωσδήποτε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.