Το OnePlus 7 φαίνεται πως θα έχει pop-up slider μηχανισμό. [photos]

OnePlus 7, Το OnePlus 7 φαίνεται πως θα έχει pop-up slider μηχανισμό. [photos]
Γνωρίζουμε ήδη ότι το OnePlus 7 δεν θα αποτελέσει το πρώτο 5G smartphone της εταιρίας, οπότε θα χρειαστεί κάτι άλλο για να τραβήξει την προσοχή μας και αυτό μπορεί να είναι η κρυφή, συρόμενη μπροστινή κάμερα που φαίνεται πως θα έχει, σύμφωνα με την φωτογραφία που διέρρευσε.
Έχουν περάσει 3 μήνες από την κυκλοφορία του OnePlus 6T και βρισκόμαστε περίπου 3-4 μήνες πριν τη κυκλοφορία της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρίας, του OnePlus 7. Ακόμη δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές, όμως εάν επαληθευθεί η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, τότε θα μιλάμε για ένα OnePlus ορόσημο. Η συγκεκριμένη συσκευή, από όσο φαίνεται δεν θα έχει πλαϊνά bezzels, δεν θα έχει notch, δεν θα έχει hole-punch κάμερα. Και που ακριβώς θα πάνε όλα αυτά;
Στο OnePlus 6T είναι εύκολο να παρατηρήσει κανείς πως η κάμερα στριμώχθηκε στο πάνω μέρος της οθόνης για να καταλάβει το λιγότερο δυνατό χώρο, γι αυτό και το ηχείο μεταφέρθηκε διακριτικά στο πλαίσιο της συσκευής. Στο OnePlus 7, όλα τα παραπάνω θα βρίσκονται τοποθετημένα, αν ευσταθεί η φήμη και η φωτογραφία είναι σωστή, σε ένα συρόμενο πλαίσιο, κάτω από την οθόνη, μέσα στο σασί της συσκευής, όπως δηλαδή συμβαίνει στο 1ο smartphone που εφάρμοσε αυτή την τεχνική, στο Oppo Find X. Αυτός ο pop-up slider μηχανισμός θα φιλοξενεί την κάμερα, τον αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, το σύστημα ειδοποίησης LED, και πιθανότατα της αναγνώρισης προσώπου. Το ηχείο παραμένει στο σταθερό μέρος της συσκευής.
OnePlus 7, Το OnePlus 7 φαίνεται πως θα έχει pop-up slider μηχανισμό. [photos]
Δεν ξέρουμε αν θα επαληθευθούν οι φήμες και εάν όντως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ανήκουν στην επερχόμενη ναυαρχίδα OnePlus 7, πιστεύουμε όμως πως το επόμενο trend στα smartphones μετά τα notches και τις hole-punch κάμερες θα είναι η εφαρμογή των pop-up slider μηχανισμών για ακόμη πιο απολαυστικές οθόνες στις επερχόμενες συσκευές.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πιστεύω ότι μετά από όλα αυτά τα επιτεύγματα … μακάρι να βγάλουν ΕΝΑ χωρίς κάμερα μπροστά με ότι αυτο συνεπάγεται … χωρίς νότς, χωρίς ντροπ, χωρίς μηχανισμό και χωρίς μπέζελ… αυτό θα ήταν πραγματικό επίτευμα γιατί υπάρχουμε κι εμείς που δεν έχουμε ούτε φωτογένεια αλλά ούτε και ψώνιο με την προσωπικότητα μας …

Nikopoup

@NikosAr και πως θα χρησιμοποιείς την βίντεο-κλήση?

forneverarrow

Αν και είμαι iPhone user, τελευταία έχω αρχίσει να παραδέχομαι την One Plus. Το πρόσφατο 6Τ McLaren edition ειδικά με έβαλε σε σκέψεις! Αν στο επόμενο βάλουν επιτέλους wireless charging (με βόλεψε πολύ με το iPhone 8) και το κάνουν όπως το Find X με pop-up slider, θα το βάλω σίγουρα στα υπόψην για το μέλλον… Αν δεν είχε Android θα το αγόραζα χτες!! Είναι τεράστιο πράγμα να έχεις μόνο το YouTube στη συσκευή σου από εφαρμογές της Google (ή και καθόλου αν δεν σε ενδιαφέρει) και αυτό μέχρι στιγμής το προσφέρει μόνο η Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OPPO OPPO Find X

Oppo Find X7: Επιβεβαιώθηκε ο αισθητήρας Sony LYT-900 1″ σε μοντέλο της σειράς

Η Oppo αναφέρθηκε επίσημα στη σειρά Find X7 για πρώτη φορά, αποκαλύπτοντας ότι θα κυκλοφορήσει με τον νέο αισθητήρα Sony LYT-900 τύπου 1″,

Smartphones OPPO OPPO Find X

Oppo Find X7 Ultra: Έρχεται με δορυφορική σύνδεση

Πολλές πληροφορίες και κάποιες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για την επερχόμενη σειρά Find X7 της Oppo.

Smartphones OPPO OPPO Find X

Oppo Find X7 Pro: Έρχεται με μοναδικό διπλό σύστημα τηλεφακού περισκοπίου

Οι φήμες και οι διαρροές για το Oppo Find X7 Pro εντείνονται τον τελευταίο καιρό, κάτι που δείχνει ότι η κυκλοφορία δε μπορεί να αργεί.

Smartphones OPPO OPPO Find X

Oppo Find X7 & X7 Pro: Πιστοποιήθηκαν με φόρτιση 100W

Η σειρά Oppo Find X7 αναμένεται να φτάσει σύντομα και σήμερα δύο τηλέφωνα πιστοποιήθηκαν από την 3C στην Κίνα.