OnePlus 7: Νέα render και ένα 360 video

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να κυκλοφορήσει το OnePlus 7 με οθόνη 6.5 ιντσών και pop-up selfie camera που θυμίζει το Vivo V15 Pro. Πριν λίγο κυκλοφόρησαν κάποια πεντακάθαρα render που αν δείχνουν τον τελικό σχεδιασμό του 7 τότε θα πρέπει να είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι.

Δεν είμαι σίγουρος ακόμα για αυτή την τάση με την αναδυόμενη selfie camera σε κάποια μοντέλα smartphones, εσάς πως σας φαίνεται;

Μιλώντας για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 7 θα πρέπει να το περιμένουμε με επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη RAM από 6GB και πάνω και εσωτερική μνήμη από 128GB. Σε ότι αφορά την μπαταρία αν δούμε 4150 mAh θα πρέπει να είμαστε και σε αυτόν τον τομέα happy. Μένει να μάθουμε και την τιμή.

OnePlus 7 render, OnePlus 7: Νέα render και ένα 360 video

OnePlus 7 render, OnePlus 7: Νέα render και ένα 360 video

OnePlus 7 render, OnePlus 7: Νέα render και ένα 360 video

OnePlus 7 render, OnePlus 7: Νέα render και ένα 360 video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vladimiros

Aυτο ειναι ιδιο με το Xperia 1 απο πισω..

timoros

me 500 600 ? mamaeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Γιαννης

Εγώ θέλω να πω απλά respect στην Oneplus για το λογισμικό της και να μαθαίνουν οι άλλες εταιρείες από αυτήν κ ως κάτοχος του Oneplus 6 ειμαι παρά μα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εταιρεία όσο αφορά τα update κ ποσο γρήγορα τα δίνει .
Τέλος μ αρέσει πολύ εάν είναι όντως αυτό το Oneplus 7 κ όσο αφορά την selfie camera δεν με ενοχλεί καθόλου διότι προσωπικά δεν την χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου κ πιστεύω ότι γύρω στα 650€ θα είναι η έκδοση 8ram/128gb τα οποία δεν είναι λίγα αλλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό πιστεύω ότι αξίζει.

And. Karl2

Τα ίδια και τα ίδια όλοι φέτος.. Ίδιες συσκευές με ελαφρος καλύτερα χαρακτηριστικά. Ένας κάτοχος του 6.. δεν υπάρχει λόγος να πάρει το 7. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και στους άλλους κατασκευαστές..

αγγελος

Απλα τοπ .and karl τι ηθελες ρε αγορι μου αλλο να κανουν να βαλουν και αυτονομη οδηγηση να σε πηγαινει στη δουλεια το κινητο;

forneverarrow

Νομίζω οτι είναι μοιραίο πλέον να μη θέλεις συσκευή κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι χρήστες ασχολούνται με social media, κλήσεις, μηνύματα, άντε και κανένα παιχνίδι, πράγματα που ακομα και ένα flagship του 2016 κάνει άψογα σήμερα. Έχω το iPhone 8 και το θεωρώ ήδη overkill για τη χρήση που του κάνω, ποσο μάλλον για να πάρω το XS. Το ιδιο ισχύει και στην περίπτωση του One plus. Το 6 και το 6T πάνε άνετα για ακομα δυο χρόνια. Οποίος αγοράζει φέτος flagship το κάνει είτε γιατί έχει πολύ παλιά συσκευή είτε γιατί θέλει απλά να έχει το καλύτερο και βαρέθηκε το περσινό μοντέλο.

Νικος

Φυσικα και ειναι καλυτερα μια συσκευη να εχει pop up cam αντι τις αηδιες τα notch και τα holes των S10…Το μονο που πρεπει να προσεξει η Oneplus ειναι η αντοχη του μηχανισμου της καμερας και φυσικα καλυτερη ποιοτητα φακων για φωτο και βιντεο και φυσικα επισημη αδιαβροχοποιηση ip68..Στα υπολοιπα ειναι ηδη καλυτερη με διαφορα στο στρατοποδο του android

Γιαννης

Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα και με τον forneverarrow και με τον Νίκο …!!!
Απλά θέλω να πω ότι παρόλο που έχω το Oneplus 6 έχω ερωτευτεί το mi mix 3 και αναμένω το Oneplus 7 και το mi mix 3 5G για να δω τι θα κάνω γιατί κ τα δυο θα έχουν snapdragon 855 και οθόνη χωρίς notch κτλ κτλ…

Christz

Αν είναι όντως έτσι πιστεύω πως έφτασε η ώρα να δώσω το OnePlus 5 στον πατέρα μου και να προχωρήσω σε αναβάθμιση!
Η pop camera είναι πολύ καλύτερη από slide μηχανισμό. Το πρόβλημα είναι στα face unlock, λογικά θα αργεί περισσότερο να ξεκλειδώσει. Αλλά και η τόσο συχνή χρήση ίσως να μην είναι ότι καλύτερο για ένα τέτοιο μηχανισμό.. Το πολύ πολύ θα το έχω απενεργοποιημένο , ακόμη και τώρα, παρόλο που υπάρχει δεν το χρησιμοποιώ συχνά…
Ιδανικά είναι να το αγοράσει κανείς στο τέλος του καλοκαιριού αφού έχει κυκλοφορήσει 3 μήνες περίπου για να πέσει η τιμή 100-150€.
Τέλειο κινητό σχεδιαστικά και σε ακόμη ποιο τέλεια τιμή.

Alex_7

Η σελφι είναι μακράν ότι χειρότερο έχω δει. Φαίνεται τελείως γελοίο. Σαν gadget από αισχρή φτηνιαρικη παραγωγή ταινιας επιστημονικής φαντασίας….. Στα υπόλοιπα είναι ωραίο.

I am

Η κάμερα δεν είναι καν στο κέντρο. Να θες να βγάλεις μια σελφι και να γίνεσαι ρεζίλι με μια έξτρα πορδή που κάνει την ορθογώνια συσκευή πολύγωνη και χάνει κάθε ίχνος καλαισθησίας. Δεν το θεωρώ άθλιο αλλά το θεωρώ πισωγύρισμα προτιμώ ένα καλό σχεδιασμένο νοτς

Mike

You are ασχετός απο design

I am

Υγ η τριπλή κάμερα από πίσω φαίνεται σε όλα τα κινητά άθλια. 2 και πολλές είναι

navarxos

αυτοι οι μηχανισμοι θα αντεχουν ομως στον χρονο?

Κινητομανής

Αίσχος η αναδυόμενη κάμερα. Και πρακτικά ξεχνάς τη θήκη. Η χαρά του σέρβις. Το αστείο είναι ότι πολύς κόσμος θα το δικαιολογήσει κι αυτό και θα τρέξει να το πάρει.

Christz

Κινητομανής ποια θήκη ξεχνά βρε φίλε; Δλδ τα υπάρχον κινητά που έχουν θύρες για ακουστικά, φορτηση, ηχείο, έχουμε ξεχάσει τις θύρες; Απλά όλες οι εταιρείες θηκών θα βγάλουν θήκη με κενό στο συγκεκριμένο σημείο για να βγαίνει η κάμερα. Όσο για τους άλλους που λένε άθλιο design κτλ, να μην το πάρετε! Όσοι λιγότεροι τόσο καλύτερα! Έκλαψα με τα comment..

alekos

Δεν έχει ασύρματη φόρτιση, λόγο μηχανισμού λίγο δύσκολο να έχει ip68,ούτε θύρα ακουστικών…ωραία ναυαρχίδα..

Γιαννης

+οθόνη AMOLED 6.5
+Snapdragon 855
+Ram 6 & 8
+128gb αποθηκευτικός χώρος και πάνω
+Μπαταρία 4150mAh
+Software ( το πιο γρήγορο, ελαφρύ κτλ )
+Τιμή σε σχέση με τα χιλιάρικα …
+Κάμερες ( κατάταξη στις πολύ καλές )

Και του λείπει η θύρα ακουστικών και το ip68 .

NikosAr

Νομίζω over all το καλύτερο κινητό για 2019 και η τιμή vfm.

Christz

alekos
Ναι έχεις δίκαιο, δεν είναι ναυαρχίδα… Αφού να φανταστείς για να πάρεις ναυαρχίδα θέλεις 1200€…

alekos

Christz συ ειπας. Το S10e έχει 750 ευρώ και έχει και ασύρματη φόρτηση και θύρα ακουστηκών και ip68 και οθονάρα και τα πάντα. Έχει 750 και σε λίγους μήνες θα είναι πολύ πιο κάτω και κινητάρα. Εγώ δεν έχω δώσει ποτέ πολλά λεφτά για κινητό είμαι με το a5 2017 αλλά η αλήθεια να λέγετε…άμα πετσοκόβεις σπέκς λογικό να είναι πιο φθηνό από τον ανταγωνισμό. Τώρα άμα έχει άλλα καλούδια που αξίζουν τόσο πολύ τότε οκ.

Christz

alekos συγκρίνεις το S10e με το OnePlus 7 ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.