OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Από όταν ανακοινώθηκε το OnePlus 6, τον Μάιο του 2018, το ίντερνετ γέμισε με φήμες για το OnePlus 7. Σύμφωνα με αναφορές το επόμενο flagship της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο τον Μάιο του 2019 μαζί με την 5G συσκευή της OnePlus, για την οποία θα μάθουμε περισσότερα στην έκθεση MWC 2019.

Αναμένουμε το OnePlus 7 να προσφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τα οποία βρίσκουμε σε συσκευές πολύ μεγαλύτερης αξίας, όπως το Samsung Galaxy S10. Η συσκευη φημολογείται ότι θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, αλλά για να το αποκτήσουμε δε θα χρειαστεί να πουλήσουμε κάποιο όργανο στη μαύρη αγορά.

OnePlus 7, OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Η MWC 2019 βρίσκεται λίγες μέρες μακριά και αναμένουμε να δούμε πολλές συσκευές επόμενης γενιάς, οπότε όπως ήταν αναμενόμενο είναι η ιδανική στιγμή για να εμφανιστεί ένα concept βίντεο του OnePlus 7. Στο παραπάνω βίντεο μπορούμε να δούμε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσε να έχει το OnePlus 7, αν η εταιρεία συνεχίσει να κυκλοφορεί flagship συσκευές σε οικονομικές τιμές.

OnePlus 7, OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Το concept βίντεο δημιουργήθηκε από τον Concept Creator, ο οποίος φαντάστηκε το OnePlus 7 με τρεις κάμερες τοποθετημένες κάθετα και το φλας ακριβώς από κάτω. Ακόμη, το concept της συσκευής έχει μεταλλικό σώμα, all-screen punch-hole οθόνη με πολύ λεπτά bezel, και το υπέροχο μεταλλικό κουμπί DND για το οποίο φημίζονται οι συσκευές της OnePlus.

OnePlus 7, OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Τέλος, φαίνεται ότι το OnePlus 7 θα έχει θύρα USB type-C, θύρα ακουστικών 3.5mm, και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, μπλε, κόκκινο, μαύρο και ασημένιο.

OnePlus 7, OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Η εταιρεία είναι γνωστή για το γεγονός ότι δανείζεται τον σχεδιασμό των συσκευών της από την R-σειρά της θυγατρικής της εταιρείας OPPO. Για παράδειγμα, το OnePlus 6T έχει waterdrop notch το οποίο πρωτύτερα το είχε το OPPO R17. Σύμφωνα με φήμες, το OPPO R19 θα έχει pop-up selfie κάμερα, οπότε υπάρχει πιθανότητα το OnePlus 7 να μην έχει καθόλου notch και να ακολουθήσει το σχεδιασμό του R19. Ίσως ο Concept Creator έπεσε κατά πολύ μέσα στο πρωτότυπο του OnePlus 7 που σχεδίασε.

OnePlus 7, OnePlus 7: Θα έχει οθόνη all-screen punch-hole και σχεδόν καθόλου bezel [concept video]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλιας

Όταν βαριέσαι να γράφεις άρθρα και απλά κάνεις copy paste !!!

K.R.

Πανεμορφο αν βγει ετσι!!! Περιμενουμε!!!!
Ηδη εχω δοκιμασει καιρο το 6τ που υπαρχει στην οικογενια μου!! Αξιοπιστο κ απιστευτο κινητο σε ολα του!! Μπαταρια,,,Καμερα,,,Οθονη τρομερη….
Και παιρνουν αναβαθμισεις για χρονια χωρις να κολανε μετα απο καιρο….
Μονο τον φορτιστη του να δειτε θα καταλαβετε για τη ποιοτητα μιλαμε ειναι η Oneplus

merci

οχι τρυπα στην οθονη ρε OP 🙁

mixtri

και που είναι όμορφο τι κατάλαβες; Θα το βάλεις σε μια κακάσχημη θήκη, θα το παστώσεις και με ένα screen protector και θα το κάνεις “ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ”.
Μας έχουν βρει ζώα τους καταναλωτές, το γεμίζουν το τηλέφωνο με υλικά not good for purpose, και λεμε και ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.