OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Ύστερα από εβδομάδες διαρροών και teases από την ίδια την εταιρεία, το OnePlus 7T ανακοινώθηκε επίσημα στην Ινδία. Πρόκειται για μία budget συσκευή με high-end χαρακτηριστικά.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Το OnePlus 7T έχει οθόνη FHD+ Fluid AMOLED 6,55 ιντσών με αναλογία 20:9 και αναλογία οθόνης προς σώμα 86,5%. Επιπλέον, έχει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη HDR10+ και 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Σε αντίθεση με τις οθόνες που έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα smartphones αυτή δεν έχει καθόλου καμπύλες και είναι πλήρως επίπεδη. Επίσης, η οθόνη έχει λεπτά bezels και κατά 30% μικρότερο teardrop notch σε σχέση με το OnePlus 7. Το notch στεγάζει την 16MP selfie κάμερα.

Όλα τα επόμενα OnePlus smartphones θα έχουν οθόνη 90Hz Fluid AMOLED

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Στο εσωτερικό του OnePlus 7T θα βρούμε τον Snapdragon 855+, 8GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB UFS 3.0 εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Η συσκευή τρέχει OxygenOS 10 βασισμένο στο Android 10. Στον τομέα των καμερών, όπως είχαμε δει και από διάφορα leaks η OnePlus εξόπλισε το smartphone με τρεις κάμερες τοποθετημένες σε ένα στρογγυλό module.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Η κύρια κάμερα του OnePlus 7T είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1.6, η δευτερεύουσα είναι ένας 12MP τηλεφακός με 2x οπτικού ζουμ και η τρίτη κάμερα είναι 16MP ευρυγώνια, με διάφραγμα f/2.2 και οι δύο. Η νέα διάταξη καμερών έκανε δυνατή την προσθήκη των λειτουργιών super-steady και super-macro.

Κατά τα άλλα, το OnePlus 7T έρχεται με μπαταρία 3.800mAh με υποστήριξη 30W γρήγορης φόρτισης Warp Charge 30T, USB type-C και NFC.

OnePlus 7T, OnePlus 7T: Επίσημα με Fluid AMOLED, SD 855+ και τιμή 600 δολάρια Αμερικής

Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο στην Αμερική από τις 18 Οκτωβρίου με τιμή που ξεκινάει στα $599 και θα βγαίνει σε δύο χρώματα Frosted Silver και Glacier Blue.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα για τη διαθεσιμότητα του OnePlus 7T στην Ευρώπη, καθώς και την Pro έκδοση, στις 10 Οκτωβρίου στην εκδήλωση της εταιρείας στο Λονδίνο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Πολύ πιο τίμια πρόταση απο το 7 Pro και πιο κοντά στη φιλοσοφία της εταιρίας. Μπράβο τους που χώρεσαν 90hz σε τόσο χαμηλή τιμή, αλλα νομίζω είναι απο τα πλέον υπερτιμημένα χαρακτηριστικά. Στο Android ποτέ δεν υπήρχε πραγματικά smooth scrolling μιας και πάντα υπήρχε stutter λόγω ξεκλείδωτου frame rate. Λογικό λοιπόν να δείχνει καλύτερο στα 90hz. Αλλα αν ήταν πραγματικά κλειδωμένο στα 60 πάλι το ιδιο ομαλό θα έδειχνε. Απλά δοκιμάστε να βάλετε δίπλα στο 7Τ ένα iPhone (απο το 6s και μετά) και θα καταλάβετε. Γιαυτο η Apple δεν βιάζεται να το βάλει στο iPhone. Το έκανε στο iPad Pro με τα 120hz γιατί χρειάζονταν την υψηλότερη απόκριση στο άγγιγμα για σχεδιασμό και χρήση της πένας. Κατα τα αλλα δεν βλέπεις διαφορά με ένα κανονικό iPad.

Stelans

Με συγχωρείς αλλά το 6s σαν δεύτερη συσκευή που το έχω μια χαρά lag έχει και fps drops…

Ανδρέας

Έφτασε η εποχή που το κόστος των 600€ (Βασικός Μισθός) θεωρείται Budget;
Μπράβο τους!
Πολύ καλά τα έχουν καταφέρει…
Value for Money συσκευή είναι… Όχι Budget.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.