OnePlus 7T και 7T Pro: Θήκες επιβεβαιώνουν το διαφορετικό design της κάμερας

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Θήκες επιβεβαιώνουν το διαφορετικό design της κάμερας

Τα OnePlus 7T και 7T Pro είναι τα δύο smartphone που αναμένεται να αποκαλυφθούν προς τα τέλη Σεπτεμβρίου και αυτά που διαδεχτούν δύο εξίσου καλά smartphone, OnePlus 7 και 7 Pro που κυκλοφόρησαν στις αρχές του καλοκαιριού. Τώρα το Gizmochina δημοσίευσε exclusive φωτογραφίες από θήκες των 7T και 7T Pro οι οποίες επιβεβαιώνουν τον διαφορετικό σχεδιασμό στο πλαίσιο της κύριας κάμερας.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T, OnePlus 7T και 7T Pro: Θήκες επιβεβαιώνουν το διαφορετικό design της κάμερας

Ο σχεδιασμός της 7T Pro έκδοσης θα διατηρήσει τον σχεδιασμό του απλού OnePlus 7 smartphone. Αυτό σημαίνει ότι η κάμερα θα τοποθετηθεί σε κάθετη διάταξη στο κέντρο της πλάτης της συσκευής. Το cut out στις θήκες για την κάμερα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και ίσως προδίδει την τοποθέτηση μίας τέταρτης κάμερας.

Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η κάμερα θα έχει και έναν ToF αισθητήρα καθώς η κάμερα του 7 Pro αποτελείται από μία 48MP wide, μία ultra wide στα 16MP και μία telephoto στα 8MP με 3x zoom.

Στο Gizmochina εμφανίστηκαν δύο διαφορετικές θήκες. Η μία ονομάζεται OnePlus 7T Pro Karbon Case ενώ η άλλη ονομάζεται OnePlus 7T Pro Nylon Case. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την πλάτη οπότε δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν το 7T Pro θα έχει pop-up selfie κάμερα όπως ο προκάτοχος του.

OnePlus 7T

Όσον αφορά το απλό OnePlus 7T μάλλον η κύρια κάμερα του θα τοποθετηθεί σε ένα κυκλικό πλαίσιο στην πλάτη του. Η θήκη αποκαλύπτει αυτό το πλαίσιο για το οποίο ακούμε το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό το κυκλικό πλαίσιο μάλλον θα τοποθετηθεί κάμερα τριπλής διάταξης η οποία ίσως αποτελείται από μία κάμερα 48MP wide, μία 5MP depth και ίσως κάποια ultra wide ή ToF όπως και το 7T Pro.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν φωτογραφίες του front panel ωστόσο αυτό αναμένεται να έχει το ίδιο waterdrop style notch.

Τα δύο νέα smartphone της OnePlus αναμένεται να έχουν display με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz ενώ εσωτερικά θα βρίσκεται ο Snapdragon 855+ με τουλάχιστον 8GB μνήμη RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος μάλλον θα ξεκινάει από τα 128GB και ίσως φτάνει μέχρι τα 512GB. Η επιβεβαίωση των χαρακτηριστικών καθώς και του design αναμένεται να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή προς το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.