OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν οι πρώτες live φωτογραφίες

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν οι πρώτες live φωτογραφίες

Η OnePlus παρουσίασε το OnePlus 7 Pro μόλις πριν 2 μήνες. Ωστόσο, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη του διαδόχου του. Εδώ και χρόνια, η OnePlus κυκλοφορεί δύο συσκευές το έτος, παραδοσιακά μία ανά εξάμηνο.

Συνήθως, η δεύτερη συσκευή είναι πάντα ανανεωμένη και έχει την κατάληξη T. Ωστόσο, φέτος η εταιρεία κυκλοφόρησε δύο εκδόσεις του OnePlus 7, κάτι που ξάφνιασε αρκετούς και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν θα βγάλει και δύο OnePlus T.

Αν και θεωρητικά μένει καιρός μέχρι την αποκάλυψη των OnePlus 7T, εμφανίστηκαν φωτογραφίες που ενδεχομένως δείχνουν το OnePlus 7T Pro. Οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν πολλές λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό του smartphone, διότι βρίσκεται σε μία μεγάλη και ογκώδη προστατευτική θήκη.

OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν οι πρώτες live φωτογραφίες

Ωστόσο, αυτό που είναι ξεκάθαρο από τις δύο φωτογραφίες είναι ότι το OnePlus 7T Pro δεν έχει κάποιο notch ή punch hole και η συσκευή έχει μία ελαφριά καμπύλη στις πλευρές.

Το ηχείο βρίσκεται στο πάνω bezel του smartphone και είναι ιδιαίτερα πιο ορατό από ότι στο OnePlus 7 Pro. Επιπλέον, η δεύτερη εικόνα δείχνει ότι το κινητό τρέχει αυτή τη στιγμή κάποια beta έκδοση του Android Q.

Από τη στιγμή που η under-display selfie κάμερα είναι μία τεχνολογία ακόμη υπό ανάπτυξη δεν αναμένουμε την OnePlus να την υιοθετήσει. Στο παρελθόν η εταιρεία είχε δηλώσει ότι δεν χρησιμοποιεί ασύρματη φόρτιση στις συσκευές της διότι δεν είναι αντίστοιχα καλή με την ενσύρματη. Οπότε, περιμένουμε ότι το OnePlus 7T Pro θα έχει pop-up selfie κάμερα.

Στο εσωτερικό της συσκευής κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Snapdragon 855 Plus και σίγουρα θα τρέχει Android Q, αφού μέχρι τον Νοέμβριο που θα παρουσιαστεί το smartphone η νέα έκδοση του λειτουργικού θα είναι ευρέως διαθέσιμη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.