OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν press images πριν την επίσημη παρουσίαση

OnePlus 7T Pro mages, OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν press images πριν την επίσημη παρουσίαση

Η OnePlus αναμένεται σήμερα να παρουσιάσει τα OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro και OnePlus TV ωστόσο λίγες ώρες πριν την παρουσίαση των νέων προϊόντων διέρρευσαν press images οι οποίες αποκαλύπτουν το design των smartphone.

Όπως γνωρίζουμε ήδη εδώ και αρκετό καιρό οι δύο εκδόσεις των smartphone θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα στο OnePlus 7T θα δούμε display με waterdrop notch στο πάνω μέρος το οποίο θα κρύβεται η front facing κάμερα ενώ η Pro έκδοση θα έχει all-screen σχεδιασμό χάρη στην pop-up selfie κάμερα.

Η πλάτη τώρα του απλού μοντέλου θα έχει κυκλικό module το οποίο θα φιλοξενεί την κάμερα τριπλής διάταξης στην περίπτωση όμως του 7T Pro θα δούμε παρόμοιο setup με αυτό των απλών OnePlus 7 των οποίων η κάμερα είχε τοποθετηθεί κάθετα στο κέντρο. Η κάμερα σε αυτήν την περίπτωση θα έχει τριπλή διάταξη αντί για τετραπλή.

OnePlus 7T Pro mages, OnePlus 7T Pro: Διέρρευσαν press images πριν την επίσημη παρουσίαση

Η οθόνη του απλού θα είναι τύπου Super AMOLED με ανάλυση 2K, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μέγεθος 6.55 ίντσες. Η Pro έκδοση τώρα θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο display στις 6.7 ίντσες φυσικά με ρυθμό ανανέωσης 90Hz η ανάλυση ωστόσο θα είναι 3K.

Τα OnePlus 7T smartphone έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά εσωτερικά, θα ενσωματώνουν τoν Snapdragon 855+, 8GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο που ίσως ξεκινάει από τα 256 και φτάνει μέχρι τα 512GB.

Στο τομέα της κάμερας τώρα το OnePlus 7T θα έχει μάλλον μία 48MP, μία 12MP telephoto με 2x optical zoom και τέλος μία 16MP ultra wide με front facing κάμερα στα 16MP. Η Pro έκδοση θα αποτελείται από 48MP + 8MP + 16MP σε αυτήν την περίπτωση ο telephoto φακός των 8MP θα έχει 3x optical zoom.

Ζωή στο απλό 7T θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 3.800mAh ενώ στο 7T Pro μία μπαταρία με χωρητικότητα 4.085mAh, οι οποίες θα υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση Warp Charge 30T.

Τα δύο smartphone θα αποκαλυφθούν στις 17:35 ώρα Ελλάδας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.