OnePlus 8/8T: Λαμβάνουν Android 12

oneplus 8, OnePlus 8/8T: Λαμβάνουν Android 12

oneplus 8, OnePlus 8/8T: Λαμβάνουν Android 12

Ξεκίνησε η προώθηση της επίσημης έκδοσης του – βασισμένου στο Android 12 – Oxygen OS 12 στα τηλέφωνα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T.

Βέβαια, για την ώρα, η ενημέρωση διατίθεται μόνο στους χρήστες OnePlus 8 series, 8T και 9R, που εγκατέστησαν την ανοιχτή beta έκδοση του Oxygen OS 12. Η ΟnePlus διαβεβαίωσε πως η ενημέρωση θα φτάσει σε όλους τους χρήστες, ωστόσο οι κάτοικοι της ΕΕ μάλλον θα περιμένουν περισσότερο.

Η πρώτη προφανής αλλαγή στην ενημέρωση του Oxygen OS 12 είναι η επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη. Υπάρχουν ακόμα νέες δυνατότητες, όπως το Canvas AOD και η OnePlus Watch Card. Το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας Android (SPL), ωστόσο, είναι λίγο παλιό, αφού η OnePlus αποστέλλει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου του 2022 με αυτές τις εκδόσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus 8 OnePlus 8 Pro

OnePlus 8, 8 Pro και 8Τ χορεύουν στο ρυθμό του Android 13

Tα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T του 2020 είναι οι επόμενες συσκευές του κινέζου κατασκευαστή που θα αποκτήσουν το Android 13.

Reviews Android featured Hands-on

OnePlus 8T review: Το θέλει και προσπαθεί

Το νέο OnePlus 8T βρίσκεται στα χέρια μας. Δείτε το video review και ανακαλύψτε αν κάνει ότι υπόσχεται. Αποκτήστε το από το επίσημο κατάστημα της OnePlus.com.

Smartphones OnePlus OnePlus 8 OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 series: Λάθος update οδηγεί σε ολική διαγραφή δεδομένων [beta]

Ένα λάθος update από τη OnePlus ήταν αρκετό για να προκαλέσει ολική διαγραφή δεδομένων σε χρήστες OnePlus 8 και 8 Pro συσκευών.

Reviews Android Android Smartphones OnePlus

OnePlus 8T: Παραδοσιακό, ελληνικό unboxing video

Κάνουμε unboxing το OnePlus 8T και ανακαλύπουμε μαζί το νέο χρώμα Lunar Silver λίγο πριν ξεκινήσουμε τις δοκιμές για το hands-on video review.