OnePlus 8: Η Pro έκδοση θα έχει πιστοποίηση IP68, ενώ η βασική και η Lite όχι

OnePlus 8, OnePlus 8: Η Pro έκδοση θα έχει πιστοποίηση IP68, ενώ η βασική και η Lite όχι

Τα smartphones που κυκλοφορεί η OnePlus είναι αναμφισβήτητα ποιοτικά και σχετικά οικονομικά σε σύγκριση με τα flagships άλλων εταιρειών. Αναμένουμε η κατασκευάστρια να παρουσιάσει την επόμενη σειρά smartphones της κάποια στιγμή τον Μάιο. Ωστόσο, τα leaks και οι φήμες για τα OnePlus 8 έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς.

Αλλαγή πολιτικής από την OnePlus;

Μέχρι τώρα, η OnePlus δεν χρησιμοποιούσε ασύρματη φόρτιση στα smartphones της, διότι σύμφωνα με την ίδια δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική σε σύγκριση με τη γρήγορη ενσύρματη φόρτιση. Όμως, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ίσως τα OnePlus 8 υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση.

Επίσης, μέχρι τώρα καμία συσκευή της κατασκευάστριας δεν έχει πιστοποίηση IP, διότι σύμφωνα με την OnePlus αυτό συνεπάγεται κάποιο κόστος το οποίο μεταφέρεται στους τελικούς καταναλωτές.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί είναι ενάντια σε αυτή την τακτική, η εταιρεία αναφέρει ότι τα smartphones της είναι αδιάβροχα. Μάλιστα, teardown του OnePlus 7T αποδεικνύει ότι όντως η κατασκευάστρια κάνει ότι χρειαστεί ώστε να καταστήσει τα smartphones αδιάβροχα, και ας μην έχουν πιστοποίηση.

Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι η εταιρεία θα αλλάξει πολιτική με τη σειρά OnePlus 8. Ο Max J, ένας γνωστός tipster του Twitter, δημοσίευσε μία concept εικόνα η οποία θέλει την OnePlus να διαφημίζει το 8 Pro ως αδιάβροχο.

Ο Max J, μιλώντας στο 9to5Google, αναφέρει ότι το OnePlus 8 Pro θα έχει πιστοποίηση IP68, με τα OnePlus 8 και 8 Lite κατά πάσα πιθανότητα να μην φέρουν αντίστοιχη πιστοποίηση. Όπως είναι λογικό, το κόστος της πιστοποίησης θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής του smartphone.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση των smartphones. Μέχρι τότε, δεν θα γνωρίζουμε με σιγουριά αν θα λάβουν πιστοποίηση ή αν θα χρησιμοποιούν ασύρματη φόρτιση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS

Νομιζω οτι θα επρεπε να επενδυσει στο θεμα της καμερας γιατι δυστυχως αυτο ειναι που τραβαει το ματι του μεσου καταναλωτη το τελευταιο καιρο.Οσο για τη τιμη και χωρις τη πιστοποιηση παλι θα ανεβαινε φετος ακολουθωντας τη τακτικη του ανταγωνισμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus 8 OnePlus 8 Pro

OnePlus 8, 8 Pro και 8Τ χορεύουν στο ρυθμό του Android 13

Tα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T του 2020 είναι οι επόμενες συσκευές του κινέζου κατασκευαστή που θα αποκτήσουν το Android 13.

Smartphones OnePlus 8 OnePlus 8T

OnePlus 8/8T: Λαμβάνουν Android 12

Ξεκίνησε η προώθηση της επίσημης έκδοσης του – βασισμένου στο Android 12 – Oxygen OS 12 στα τηλέφωνα OnePlus 8, OnePlus 8 Pro και OnePlus 8T.

Smartphones iPhone 12 Pro Max OnePlus 8 Pro Samsung Galaxy S20 Ultra

Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max vs Mi 11: Κόντρα στη μπαταρία!

Το νέο Galaxy S21 τα βάζει με το iPhone 12 Pro Max αλλά και το νέο Xiaomi Mi 11 σε ένα νέο βίντεο, με κόντρα στη μπαταρία!

Smartphones Apple featured iPhone 12

iPhone 12 Pro: Στην τρίτη θέση η οθόνη του στο DxOMark, πίσω από OnePlus 8 Pro και Note 20 Ultra

Η ιστοσελίδα DxOMark πέρασε από τις δοκιμές της την οθόνη του iPhone 12 Pro, όπως δε μπόρεσε να περάσει τα OnePlus 8 Pro και Note 20 ultra.