OnePlus 8 και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

, OnePlus 8 και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

Η OnePlus αναμένεται να παρουσιάσει τα OnePlus 8 και 8 Pro κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, ωστόσο στο διαδίκτυο σήμερα διέρρευσε η πλήρης λίστα χαρακτηριστικών και των δύο smartphone. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η παρουσίαση των OnePlus 8 ίσως καθυστερήσει λιγάκι λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στον κόσμο. Ας μην τα πολυλογούμε όμως, πάμε κατευθείαν στα χαρακτηριστικά.

OnePlus 8 Pro

, OnePlus 8 και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

Το OnePlus 8 Pro λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών με ανάλυση QHD+ και panel τύπου S-AMOLED. Ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 120Hz και θα υπάρχουν curved άκρες αλλά και punch-hole για την φιλοξενία της κάμερας των 16MP.

Εσωτεικά θα “ζει” ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8GB ή 12GB μνήμη RAM τύπου LPDDR5 ενώ στον αποθηκευτικό χώρο θα υπάρχουν 128 ή 256GB. Επίσης, στον τομέα της κάμερας θα υπάρχει τετραπλή διάταξη στην πλάτη με κύριο αισθητήρα στα 48MP και θα συνοδεύουν 48MP, 8MP και 5MP.

Τέλος, ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία με χωρητικότητα 4.510mAh με γρήγορη φόρτιση 30W, ασύρματη γρήγορη φόρτιση 30W και 3W αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

OnePlus 8

, OnePlus 8 και 8 Pro: Πλήρης λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά [φήμες]

Το OnePlus 8 από την άλλη θα έχει μικρότερη οθόνη στις 6.55 ίντσες και ανάλυση FHD+ για ακόμη μία φορά panel τύπου S-AMOLED. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 90Hz και θα υπάρχει punch-hole για την φιλοξενία της front facing κάμερας των 16MP.

Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM τύπου LPDDR4X και αποθηκευτικό χώρο στα 128 ή 256GB. Σε αυτήν την περίπτωση στην πλάτη θα υπάρχουν τρεις κάμερας με κύρια στα 48MP και θα συνοδεύουν 16MP και 2MP.

Στον τομέα της μπαταρίας θα υπάρχουν επίσης διαφορές. Αρχικά, στην χωρητικότητα η οποία θα πέσει στα 4.300mAh και δεύτερον, το OnePlus 8 δεν θα έχει ασύρματη φόρτιση και σε αυτήν την περίπτωση όμως θα υπάρχει υποστήριξη για 30W fast charge.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.