OnePlus 8 Lite: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

OnePlus 8 Lite, OnePlus 8 Lite: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Πρόσφατα μάθαμε ότι ίσως η OnePlus παρουσιάσει τα νέα της flagships τον Απρίλιο. Η φήμη αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι τα leaks για τα OnePlus 8 αυξάνονται διαρκώς. Αυτή τη φορά, μάθαμε νέες πληροφορίες για το OnePlus 8 Lite.

Όλα όσα μάθαμε

Σύμφωνα με το 91Mobiles, το OnePlus 8 Lite θα έχει 6,4 ίντσες AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας επεξεργαστής της MediaTek, κατά πάσα πιθανότητα ο Dimensity 1000.

Περνώντας στις κάμερες, το 8 Lite θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, με την κύρια να είναι στα 48MP. Την κύρια συνοδεύουν μία ultra wide 16MP και ένα τηλεφακός 12MP. Για τη selfie κάμερα δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα.

Κατά τα άλλα, το OnePlus 8 Lite θα έχει 8GB μνήμη RAM, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με 128GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, και θα έχει μπαταρία 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W.

Από πλευράς τιμών, σύμφωνα με τις πηγές του 91Mobiles, το 8 Lite θα τιμολογείται από τα 400 GBP ή περίπου 460 ευρώ, στην Ινδία. Τέλος, το smartphone θα διατεθεί στην Ινδία και άλλες αγορές τον Ιούλιο του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.