OnePlus 8 Pro: Benchmark αποκαλύπτουν Snapdragon 865 και 12GB RAM

, OnePlus 8 Pro: Benchmark αποκαλύπτουν Snapdragon 865 και 12GB RAM

Καταχώρηση με το OnePlus 8 Pro εντοπίστηκε σε μία ιστοσελίδα με AI Benchmark, η οποία αποκαλύπτει μία έκδοση του smartphone της OnePlus με Snapdragon 865 SoC και 12GB μνήμη RAM. Το smartphone που συνδυάζει το flagship SoC της Qualcomm και τα 12GB μνήμη RAM, τα οποία τείνουν να γίνουν στάνταρ για τα smartphone, πέτυχε 33.480 πόντους και έρχεται εικοστό δεύτερο στην κατάταξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το OPPO Find X2 που ενσωματώνει τον Snapdragon 865 βρίσκεται περίπου 6.000 πόντους υψηλότερα και συγκεκριμένα στους 39.638 πόντους. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το τηλέφωνο δεν έχει γίνει ακόμη optimize πράγμα που σημαίνει ότι ίσως δούμε υψηλότερα νούμερα με την κυκλοφορία του.

, OnePlus 8 Pro: Benchmark αποκαλύπτουν Snapdragon 865 και 12GB RAM

Χαρακτηριστικά

Προηγούμενες πληροφορίες για το OnePlus 8 Pro δείχνουν 6.65 ιντσών οθόνη τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, η πλάτη θα φιλοξενεί τριπλή κάμερα ενώ η μπαταρία που θα ενσωματώνει για πρώτη φορά ασύρματη φόρτιση θα έχει χωρητικότητα 4.500mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.